طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

تجزیه و تحلیل swot برای بررسی و تحلیل منتقدانه وضعیت موجود در صنعت روغن نباتی و ارائه راه حل مناسب ، آن را در قالب یک فرایند حل مسئله Problem solving process بررسی و درگامهای بعدی بر مبنای یک برنامه ریزی استراتژیک تجزیه و تحلیل مینمائیم . فرایند حل مسئله در قالب 9 قدم و بصورت نمودار ذیل میباشد : (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است) با توجه به ماهیت کار و شرح خدمات تعریف شده ...

تعداد صفحه: ۸۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی مقدمه مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : هدف کلی : اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائه بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد . هدف جزیی : اشتغال زایی سود آوری اراعه یک کار مولد کاهش ضایعات نان افزایش کیفیت تولید شکوفایی اقتصادی رضایت مردم از نان‌ های فانتزی ضرورت تحقیق : نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه­ نقش تغذیه سالم در تامین سلامت انسان بر هیچ کس پوشیده نیست.انسان امروزی با پیشرفت تکنولوژی وبکارگیری همه علوم وفنون سعی در حفظ سلامت وماندگاری خود دارد؛ گواینکه استفاده نامناسب ازتکنولوژی برای سلامت وبقای انسان خطرسازمیباشد, ولی هدف عمده تامین وحفظ سلامت انسان است. استفاده ازروشهاوراهکارهای نوین درتامین وبهبودوضع تغذیه بشرضمن ایجاداشتغال ,سلامت انسان را فراهم میاورد. دراین ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

تفسیر مشکل -چگونه تفسیر مشکل را تحلیل کنیم. (1-1) انتخاب موضوع: این محصول اکثراً در جلوی مغازه ها و فضاهای بازار مانند کاربرد دارند و بخصوص برای گرفتن آبلیمو و آبغوره از آن استفاده می شود. اکثر مراجعین خانم می باشند. محصول بسیار لخت و عریان می باشند و هیچگونه فرم خاصی برای آن قائل نشده اند و مشکلات زیادی در زمینه طراحی و فرم و آرگونومی ... دارد و چون این محصول، محصولی است که ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

گفت و گو با مدیر رستوران های زنجیره ای هایدا (آقای علی فرزامی) به 10سال قبل برگردیم، به یاد می‌آوریم که هیچ خبری از این همه رستوران‌های رنگارنگ نبود، حتی در پایتخت بزرگ‌و‌گاهی دوست‌داشتنی چند ساندویچ فروشی خیلی معمولی با تنوع غذایی محدود به چشم می‌خورد. حتی در خیابان‌های اصلی شهر که این‌روزها به دلیل تعدد رستوران‌ها در شب‌های تعطیل به پارکینگی مبدل می‌شوند هم اثری از رستوران‌های ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

1- معرفی محصول به طور کلی چیپس میوه جات به میوه‏هایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه‏های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوه‏ها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : (( توجیه و بررسی های فنی )) بررسی های فنی طرح شامل بخش های زیر می باشد : کلیات و معرفی طرح معرفی مجریان طرح و سابقه کاری و تحصیلات مجریان شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه تولید یا ارائه خدمات ) مجوزهای قانونی ( نظیر : پروانه کسب، مجوز فعالیت، جواز تاسیس، مجوز اتحادیه و پروانه یا کارت بهداشت و... ) معرفی محصولات معرفی و ویژگی های محل اجرای طرح ویژگی های محصولات یا ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

تهیه شده در سال91 13 خلاصه طرح: موضوع طرح: پرورش خوراکی دستگاه صادره کننده مجوز : وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات : 40 تن در سال نوع تولیدات: قارچ خوراکی و کمپوست تعداد شاغلین : 7 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح : سرمایه گذاری کل طرح: 534.3489 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 361.8825 میلیون ریال سرمایه در گردش: 172.4664 میلیون ریال درآمد سالیانه : 1022.4 میلیون ریال سود ویژه: ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول مقدمه گندم یکی از مهمترین مصولات کشاورزی جهان و تأمین کننده نیاز غذایی افراد بسیاری در کشورهای جهان می باشد . در جهانی گندم و انرژی دو کالای استراتژیک می باشند نقش سیاسی اقتصادی این غله در معاملات و معادلات جهانی بسیار محسوس می باشد و بوسیله برتری کشورهائی است که کشاورزی مدرن و زمین های قابل کشت مناسب دارند . حال در صورت تورم جهانی و یا افزایش نهاده های مرتبط با گندم ، ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

تخم مرغ با داشتن انواع ویتامینها و مواد معدنی و یک منبع سرشار از پروتئین از مهم ترین فراوردههای مغذی شناخته شده در طبیعت به شمار میرود . این ماده غذایی بصورتهای مختلف در سبد غذایی مردم کاربرد فراوانی داشته و در تهیه و تولید انواع غذاها , دسرها , شیرینی ها و بصورت مستقل مورد مصرف قرار می گیرد . مقدار نیاز روزانه به تخم مرغ برای هر فرد حدود 30 گرم گزارش شده است که این مقدار در ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : جمع‌آوری شیر به ظرفیت 5/8 تن در روز محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 9/871 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 9/91 میلیون ریال سهم تسهیلات: 780 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 28 ماه مقدمه : جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می‌شود که تا سال 2020 این ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید و بسته بندی انواع سبزی خشک شده ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 3/967 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 3/97 میلیون ریال سهم تسهیلات: 870 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی و چهار نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی انواع میوه ظرفیت : 2200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1400 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 140 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : بیست و پنج نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( گرانول ) ظرفیت : 1400 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 47/1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 47/143 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1220 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودری ) ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1388 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 138 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال سود ویژه : 15/997 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : شانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید نان فانتزی ظرفیت : 500 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 88/1067 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88/107 میلیون ریال سهم تسهیلات: 960 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 20 ماه مقدمه : بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

عنوان طرح : حلوا شکری خلاصه طرح مشخصه طرح عنوان طرح : حلوا شکری تولید حلوا شکری ظرفیت:یک هزار تن فرایند :فرایند تولید طی پنج مرحله صورت می گیرد :1-تهیه ارده که در این مرحله دانه های کنجد خیس خورده پوست گیری و شسته می شود . سپس بو داده شده و پس از خشک شدن بوجاری وآسیاب می شود وذخیره می شود. 2- تهیه شربت : دراین مرحله شکروگلوکز در دیگ استیل به مدت یک ساعت حرارت می بیند و سپس به ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید آب میوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : هدف کلی : اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائه بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد . هدف جزیی : اشتغال زایی سود آوری اراعه یک کار مولد کاهش ضایعات نان افزایش کیفیت تولید شکوفایی اقتصادی رضایت مردم از نان‌های فانتزی ضرورت تحقیق : نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول مقدمه گندم یکی از مهمترین مصولات کشاورزی جهان و تأمین کننده نیاز غذایی افراد بسیاری در کشورهای جهان می باشد . در جهانی گندم و انرژی دو کالای استراتژیک می باشند نقش سیاسی اقتصادی این غله در معاملات و معادلات جهانی بسیار محسوس می باشد و بوسیله برتری کشورهائی است که کشاورزی مدرن و زمین های قابل کشت مناسب دارند . حال در صورت تورم جهانی و یا افزایش نهاده های مرتبط با گندم ، ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

کلیات: ESTJ ها از اینکه مسئولیتی داشته باشند و همه چیز را در کنترل خود داشته باشند لذت می برند. این اشخاص دوست دارند که مسئول باشند . در گرفتن تصمیمات عینی خوب عمل می کنند. ESTJ ها می دانند که چگونه کارها را انجام دهند . آنها درباره هر موضوعی عقیده ای دارند و همیشه از کلمه مناسب استفاده می کنند. محل کار: در سازمان دادن به روشها ، سیاست ها و فعالیت ها عالی عمل می کنند. از زمان و ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از روش های نگهداری گوشت که قدمتی بس طولانی دارد دودی کردن آن است و حتی گفته می شود این نگهداری از نمک سود کردن گوشت هم قدمتی طولانی تر دارد . نگهداری گوشت بوسیله نمک سود کردن از ماقبل تاریخ بوده است . به طوری که در روم قدیم برای نگهداری فرآیندهای از نمک و عسل استفاده می شده است . البته استفاده توام نمک سود و دودی کردن می تواند اثر بهتری در نگهداری ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزی با ظرفیت 1200 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید نبات و آب نبات پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قوطی کنسرو پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید روغن دانه انگور پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید روغن از سبوس برنج پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید چیپس از میوه جات پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه روغن کشی از دانه های کلزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد. در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح:تولید ماالشعیر ماالشعیر نوع تولیدات:ماالشعیر ماالشعیر تعداد شاغلین:87 مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون دلار) سرمایه گذاری کل طرح:12500 سرمایه گذاری ثابت:10000 سرمایه در گردش:2000 درآمد سالیانه:25000 سوذ ویژه:9041 دوره بازگشت سرمایه:18 ماه نرخ بازدهی سرمایه:90% مقدمه: به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

کارآفرینی فرآوری ، بسته بندی و توزیع تخم مرغ خلاصه طرح موضوع طرح: فرآوری ، بسته بندی و توزیع مواد غذایی نوع تولیدات: تخم مرغ تعداد شاغلین:16 مشخصات سرمایه گذاری طرح:(ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح:3551 سرمایه گذاری ثابت:2443 سرمایه در گردش:950 درآمد سالیانه:7000 سود ویژه:1747 دوره بازگشت سرمایه:33ماه نرخ بازدهی سرمایه:37% (تصاویر و نمودار در فایل اصلی موجود است ) شرح ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح:تولید مقوا و بسته بندی نوع تولیدات:مقوا و کارتن و جعبه مقوایی پلی اتیلن و جعبه مقوایی دوبلکس تعداد شاغلین:11 مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح:2453 سرمایه گذاری ثابت:2200 سرمایه در گردش:103 درآمد سالیانه:2100 سود ویژه:538 دوره بازگشت سرمایه:4 سال نرخ بازدهی سرمایه:25% فرایند طرح: مرحله1-مواد اولیه(کاغذ و کارتن خریداری شده) به ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : شالی‌کوبی فرایندی است که طی آن شلتوک به برنج سفید تبدیل می‌شود.از محصولات جانبی مهم کارخانجات شالیکوبی، سبوس است که به عنوان غذای دام و طیور مصرف می‌شود.شالیکوبی در ایران به طور متوسط از دستکاه‌های سنتی استفاده می‌نمایند که راندمانی پایین دارد.با توجه به آن که چاقی زمینه ‌ساز بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه، روده ‌ی بزرگ، پروستات ، آندومتر( رحم)، ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : تغذیه صحیح در سلا‌مت مردم جامعه نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند. در این بین، روغن نباتی با توجه به ارزش غذایی و میزان کالری از جمله اقلا‌م غذایی به شمار می‌آید که توسط تمام افراد جامعه مصرف می‌شود و در واقع جزء جدایی ناپذیر رژیم غذایی همه مردم در سنین مختلف است. ورود روغن نباتی به کشور از اواسط دهه ۳۰هجری شمسی آغاز شد. به رغم نگرش منفی مردم به روغن نباتی ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ایران یکی از تولیدکنندگان مهم ذرت می باشد و مزارع ذرت خصوصاً در ناحیه غرب کشور قابل توجه می باشند ولی علیرغم تولید قابل توجه این محصول امکانات جهت خشک کردن آن بسیار محدود است این نقیصه موجب مسائل زیر می باشد : 1- به دلیل خشک نشدن محصول فاسد شده و انواع قارچ ها به خصوص آنفولاتوکسین در آن رشد می کند که علاوه بر ضرر مالی خطر آلودگی در کل منطقه نیز وجود ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می نماید. صنایع ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلی‌ساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند، درجه بندی آنها بر حسب ضابطه سازی (فرمولاسیون)، آماده ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهت‌ها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوت‌ها برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته‌های دراز در می‌آرند ولی در ماکارونی به شکل ‌های دیگر در می‌آورند ریشه نام دو احتمال وجود دارد از واژه یونانی ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می شود. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می دهد. به دلیل وجود اسید ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میوه هاست که متخصصان تغذیه به آن اکستراکت می گویند و با خشک کردن بدست می آید. خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود. امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای تهیه لواشک هم تحول ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می‌آید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست می‌آید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت می‌شود . این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلضت های مختلف، رنگ های زرد روشن تا قهوه‌ای تیره را ایجاد می‌کند. رنگ خوراکی کارامل، مصارف گسترده در صنایع ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : با توجه به اینکه قند کله از شکر که به صورت سنتی انجام می گرفت دارای مشکلات بهداشتی بوده و مورد تأیید اداره بهداشت نمی باشد و مدت ها است که از احداث واحدهای جدید جلوگیری به عمل می آید. لذا تولید قند پرسی برطرف کننده این مشکلات خواهد بود. در این روش که کلیه مراحل تولید توسط ماشین انجام می گردد. نه تنها مقدار قابل توجهی از ریخت و پاش شکر جلوگیری می گردد ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می‌کنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام می‌دهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می‌کنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد. سرکه صفرا شکن است قلب را ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. با توجه به ورود ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : آرد پفک، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع پفک ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد پفک را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد پفک تهیه می شود. اساس آرد پفک را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند. معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : درخت خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته برای انسان است پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده اما زمان پی بردن انسان به ارزش غذائی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد می رسد.مبداء اصلی این گیاه بدرستی مشخص نیست. بعضی از دانشمندان مبداء اصلی آن را در اسیا و کرانه های خلیج فارس و گروهی دیگر زیست گاه اصلی ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : از تخم مرغ در تهیه خوراک های شور و شیرین به عنوان منبع پروتئین استفاده می کنند. در تهیه بسیاری از غذاها از تخم مرغ برای اتصال مواد تشکیل دهنده غذا استفاده می شود. گاهی از تخم مرغ کامل استفاده می کنند، گاهی زرده یا سفیده تخم مرغ را جدا به کار می برند. کسانی که در مورد گیاه خواری مطالعه می کنند، مصرف تخم مرغ را تنها زمانی درست می دانند که مرغی که تخم می ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : در گیاه‌شناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه می‌گویند. میوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه به‌عنوان غذا می‌شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می‌شود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال. برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : بلور یخ در زندگی بشر جایگاه ویژه ای دارد. اغلب در منازل، کارگاه ها و کارخانه ها و مراکز صنعتی و رستوران ها و بیمارستان ها و غیره نیاز به مصرف آن دارند. برای مسافرین نیز به منظور مطلوبیت مانند نوشابه و آب آشامیدنی در فصول گرم سال مصرف ویژه ای دارد. در مصارف صنعتی جهت نگهداری مواد غذایی برای کوتاه مدت کاربرد خاص خود را دارا خواهد بود، زیرا امکانات ایجاد سردخانه و وسایل ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک هاست. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را هم به چیپس اضافه می کنند تا طعم های مختلفی از آن ایجاد نمایند. چیپس سیب زمینی همچون دیگر انواع اسنک، بخش اعظم ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین )سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت