طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال

تعداد صفحات: 20 فرمت فایل: word کد فایل: 400003659
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال

    خلاصه طرح

     

    موضوع طرح : تولید نان فانتزی

     

    ظرفیت : 500 تن در سال

     

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

     

    سرمایه گذاری کل: 88/1067 میلیون ریال

     

    سهم آورده متقاضی: 88/107 میلیون ریال

     

    سهم تسهیلات: 960 میلیون ریال

     

    دوره بازگشت سرمایه: 20 ماه

    مقدمه :

     

       بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‌النهرین می‌روییده است و دانه‌های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است.

        در ایران ، نمونه های گندم در کاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می‌شده است.

       برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‌شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می‌شوند آخر خارج می‌شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عمل‌آوری خمیر و پخت نان  ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می‌باشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ،  از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می‌گردد.

       با توجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان می‌باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ،  توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

    توجیه اقتصادی طرح :

     

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

     

       الف – 1 ) زمین :

       

    متراژ ( متر مربع )

    هزینه واحد ( هزارریال )

    هزینه کل ( میلیون ریال )

    2000

    50

    100

     

     

     

     

     

       الف – 2 ) محوطه سازی :

     

    ردیف

    شرح

    مقدار

    هزینه واحد ( هزارریال)

    هزینه کل (میلیون ریال )

    1

    2

    3

    4

    خاکبرداری

    دیوارکشی

    خیابان کشی

    پارکینگ و فضای سبز

    2000مترمربع

     220مترمربع

    100مترمربع

    200مترمربع

    20

    70

    25

    30

    40

    4/15

    5/2

    6

          جمع

    9/63

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نان فانتزی با ظرفیت 500 تن در سال

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت