طرح کسب و کار ایجاد غرفه تولید مواد غذایی گرم (سیب زمینی سرخ شده )

تعداد صفحات: 14 فرمت فایل: word کد فایل: 400003692
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح کسب و کار ایجاد غرفه تولید مواد غذایی گرم (سیب زمینی سرخ شده )

    بخش اول :

    (( توجیه و بررسی های فنی ))

       بررسی های فنی طرح  شامل بخش های زیر می باشد  :

    کلیات و معرفی طرح

      معرفی  مجریان طرح و سابقه کاری و تحصیلات مجریان

     شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه تولید یا ارائه خدمات )

     مجوزهای قانونی ( نظیر : پروانه کسب، مجوز فعالیت، جواز تاسیس، مجوز اتحادیه و پروانه یا کارت بهداشت و...  )

     معرفی محصولات

    معرفی و ویژگی های محل اجرای طرح

     ویژگی های محصولات یا فرایند

     میزان و آمار تولید

     تعداد و تخصص های مورد نیاز  نیروی انسانی

     تعداد و شرح ماشین آلات و تجهیزات

     تاسیسات و انرژی مورد نیاز

     زمان بندی اجرای طرح

    اینک به شرح تفصیلی هریک از بخش های توجیه فنی طرح می پردازیم.

    کلیات و معرفی طرح :

    هدف :

    (( هدف از تهیه این طرح، ایجاد غرفه تولید مواد غذایی گرم (سیب زمینی سرخ شده ) و عرضه این محصول به روش کاملا بهداشتی و با کیفیت مرغوب به بازدید کنندگان از نمایشگاه های مختلف، در محل نمایشگاه بین المللی استان/ شهرستان … می باشد. ))

     

    معرفی شرکت یا مجریان طرح :

     (( نام و نام خانوادگی :  علی صالحی         نام پدر : محمد           متولد 1359        محل تولد : کرج     ))

    ((شرح سوابق کاری و تجربی  و آموزشی: ))

     

    شغل / عنوان مدرک / سمت تاریخ اخذ و یا فعالیت مدت کار / آموزش (ماه ) محل کار / آموزش توضیحات
    مسوؤل آشپزخانه از سال 82 الی 84 20ماه پادگان  قدس -
    دوره مدیریت کسب و کار خردادماه 85 یک ماه مرکز آموزشی....

     

    -

    مسوؤل شیفت از84 الی 85 11 ماه کارخانه صنایع غذایی... -
    دوره حسابداری  مقدماتی تیر ماه 86 سه ماه مرکز آموزشی.... -
    دوره  بازاریابی و فروش مرداد ماه 87 15 روز مرکز آموزشی.... -

     

     

    شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه  و  روش تولید  یا  ارائه -خدمات ) :

                    (( روش تولید یا ارائه خدمت :

    جهت ارائه ی محصول با کیفیت و مطابق ذائقه مشتری ، رعایت حداکثر بهداشت در طبخ، بسیار الزامی و ضروری می باشد؛ لذا برای دستیابی به کیفیت و کمیت مطلوب در این روش از روش نیمه صنعتی جهت پخت و فرآوری محصول سیب زمینی استفاده شده است.

            مواد اولیه ی  مورد نیاز جهت تهیه ی محصول ، به شرح زیر می- باشد :

    روغن  مایع استاندارد، مخصوص سرخ کردن

    سیب زمینی

    نمک تصفیه شده ی ید دار

    ادویه

    ظروف یکبار مصرف، شامل: چنگال پلاستیکی و ظرف بسته بندی در ظرفیت های 100 و 50 گرمی

    سس سفید و قرمز  یکبار مصرف بهداشتی

                    مراحل تهیه محصول به شرح زیر می باشد :

       - پس از آماده سازی و تهیه ی مواد اولیه، ابتدا طی فرایندی کاملا بهداشتی، تمام سیب زمینی ها شسته شده و آماده پوست کنی می شوند.

    - سپس بوسیله ی چاقوی مخصوص، پوست سیب زمینی کنده و سپس به قطعات معین، خرد می شود. در این مرحله باید دقت نمود که سیب زمینی- های له شده، داغ دیده و یا خراب شده و همچنین قسمت های سبز سیب زمینی را به عنوان ضایعات جدا کنیم. پس از آبکشی مجدد سیب زمینی، فر مخصوص سرخ کردن را در دمای 120درجه تنظیم می کنیم و روغن سرخ کردنی را به میزان لازم (به ازاء هر 100 گرم، 20 گرم روغن ) ا حرارت می- دهیم.

    - پس از رسیدن دمای روغن به میزان مطلوب، قطعات سیب زمینی خرد شده را داخل روغن ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه در روغن ( بگونه ای که تمامی سطح رویی و زیرین سیب زمینی ها را فرا گرفته باشد و به اصطلاح سیب زمینی در روغن غوطه ور باشد)، حرارت می دهیم.

    - در حین مرحله ی سرخ کردن سیب زمینی، مقداری نمک تصفیه شده ید دار (به ازاء هر 100 گرم، تقریبا  1 گرم ) را به روغن، اضافه می کنیم.

    - پس از حرارت دیدن مناسب، سیب زمینی ها را در ظرف مخصوص سرخ کردن، به وسیله ی کفگیر سیمی خارج کرده و در آبکش سیمی جهت روغن- کشی و گرفتن روغن اضافه، قرار می دهیم. پس از حدود 2-3 دقیقه، روغن اضافه از سیب زمینی خارج شده و سیب زمینی را به گرمکن منتقل می کنیم.

    کنترل رنگ و عدم سوختگی سیب زمینی ها و همچنین اطمینان از پخت کامل سیب زمینی و جداکردن قطعات ریز و کوچک و یا ضایعات، قبل از انتقال به گرمکن انجام می پذیرد. سپس باتوجه به نیاز و درخواست، سیب زمینی را از گرم کن به ظروف یکبار مصرف منتقل کرده و به همراه هر ظرف، یک عدد چنگال پلاستیکی، یک  عدد سس سفید یا قرمز به مشتریان عرضه می کنیم.

  • فهرست و منابع طرح کسب و کار ایجاد غرفه تولید مواد غذایی گرم (سیب زمینی سرخ شده )

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت