پروژه کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی

تعداد صفحات: 52 فرمت فایل: word کد فایل: 400003645
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۸,۰۰۰ تومان
قیمت: ۵,۲۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی

    خلاصه طرح :

    در این طرح به بررسی تولید آب میوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

    فصل اول

    کلیات

     

    1- 1 مقدمه :

    معرفی محصول

    مشخصات کلی محصول

    آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا و عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده ) و کدر (پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ ) به سه گروه ، آب میوه ، نکتار میوه ، و شربت میوه تقسیم می گردد . میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه 100% ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25 – 50 % و در گروه شربت میوه بین 6 – 30 % متغیر می باشد .

    فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکار گرفته می شود متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است . بدین سبب به نوشابه های شفاف ، آ ب میوه و به نوشابه های کدر ، نکتار گفته می شود .

    معلوم است که بعضی از میوه ها (سیب ، انگور ، آلبالو) ، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر (هلو ، زردالو و پرتقال ) ، به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند . علی رغم کدر بودن ، از پرتقال آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . به صرف کدر بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو ، علاوه بر آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تامی شان درست نیست .

    تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها ، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد . پس از عمل شفاف سازی ، آب میوه معمولاٌ تغلیظ می شود . هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده ، آب میوه ، نکتار و یا شربت بدست می آید . در مورد نکتار و شربت میوه اکثراٌ شکر و اسید نیز اضافه می گردد .

     

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

    طرح تولید آب میوه

     

    محل اجرا :

    1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

    1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

    توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که طرح تولید آب میوه می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

     

    1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

    این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

     

    1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

    تعداد اشتغالزایی این طرح 33  نفر میباشد .

     

    مجوز های قانونی :

    تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات  بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های معدنی بخش سازمان صنایع و معادن صادر میگردد.

     

    مراحل صدور جواز تاسیس :

    1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع و معادن شهرستان .

    2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع و معادن .

    3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .

    4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .

    5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

     

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس  

    1-   اشخاص حقیقی

    -   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

    -   حداقل سن 18 سال تمام

    -   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

     

    2-   اشخاص حقوقی

    -   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

    -   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

     

    مدارک مورد نیاز:

    1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع و معادن شهرستان.

    2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

    3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

    4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

    5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

    6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

    7-  پوشه فنردار

    8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

     

    اصلاحیه جواز تاسیس :

    1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع و معادن شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

    2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

    3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

    4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

    5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

     

    تعریف:

    پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع و معادن صادر می گردد.

     

    صدور پروانه بهره برداری :

    1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

    4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

    5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

    6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

     

    مراحل صدور توسعه طرح :

    1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

    4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

    5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

    6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

     

    فصل دوم

    روش انجام کار

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

    بازدید از  کارخانه افشره

    بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز  تولید آب میوه به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در معدن مورد ارزیابی قرار دادیم ،

     

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

    ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش تولید آب میوه نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین معدنی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی

    فهرست:

    خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 4

     

    فصل اول - کلیات............................................................................................................................................... 5

    1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 6

    معرفی محصول............................................................................................................................................................ 6

    مشخصات کلی محصول.............................................................................................................................................. 6

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :................................................................................................................... 7

    محل اجرا :................................................................................................................................................................... 7

    1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 7

    1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :................................................................................................................................... 8

    1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :.............................................................................................................. 8

    1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................... 8

    مجوز های قانونی :...................................................................................................................................................... 9

    مراحل صدور جواز تاسیس :........................................................................................................................................ 9

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................... 9

    1-   اشخاص حقیقی................................................................................................................................................... 9

    2-   اشخاص حقوقی................................................................................................................................................ 10

    مدارک مورد نیاز:...................................................................................................................................................... 10

    اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................. 11

    تعریف:...................................................................................................................................................................... 11

    صدور پروانه بهره برداری :........................................................................................................................................ 11

    مراحل صدور توسعه طرح :....................................................................................................................................... 12

     

    فصل دوم  - روش انجام کار......................................................................................................................... 13

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :....................................................... 14

    بازدید از  کارخانه افشره........................................................................................................................................... 14

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 14

    فهرست تأسیسات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.................................................................................................... 15

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :.................................................................... 15

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)................................................................................... 16

     

    فصل سوم -  امور مالی طرح...................................................................................................................... 17

    1- سرمایه گذاری ثابت طرح :................................................................................................................................. 18

    1-1- ماشین آلات :................................................................................................................................................. 18

    مواد جانبی مورد نیاز................................................................................................................................................ 20

    2-1- تأسیسات :...................................................................................................................................................... 21

    جدول شماره 1 ، قیمت فروش آب میوه سیب........................................................................................................ 21

    جدول شماره 2 ، قیمت فروش آب میوه انگور......................................................................................................... 22

    جدول شماره 3 ،واحدهای فعال در تولید آب میوه.................................................................................................. 22

    جدول شماره 4 ،واحدهای در دست احداث تولید آب میوه..................................................................................... 23

    جدول شماره 5 ،واردات آب میوه در سال 84......................................................................................................... 23

    جدول شماره 6 ، واردات سال 83............................................................................................................................ 25

    جدول شماره 7 ، واردات سال 82............................................................................................................................ 27

    جدول شماره 8، واردات سال 81............................................................................................................................. 27

    جدول شماره 10 ، روند واردات آب میوه از سال 80 تا 84.................................................................................... 28

    نمودار شماره 1 ، روند واردات آب میوه (حجم واردات ) طی سال های 80 تا 84................................................. 28

    جدول شماره 11 ، صادرات در سال 84.................................................................................................................. 29

    جدول شماره 16 ، روند صادرات آب میوه از سال 80 تا 84.................................................................................. 34

    نمودار شماره 2 ، روند صادرات آب میوه (حجم واردات) طی سال های 80 تا 84................................................. 34

    شکل شماره 1 ، مراحل مختلف تولید کنسانتره آب میوه....................................................................................... 35

    شکل شماره 2 ، مراحل تولید آب میوه و نکتار از کنسانتره.................................................................................... 36

    شکل شماره 3 ، نقشه جانمای ماشین آلات بخش تولید کنسانتره......................................................................... 37

    شکل شماره 4 ، نقشه جانمای بخش تولید آب میوه............................................................................................... 38

    شکل شماره 5 ، نقشه جانمای کارخانه.................................................................................................................... 39

    جدول شماره 19 ، هزینه های محوطه سازی.......................................................................................................... 39

    جدول 20 ، هزینه های ساختمانی.......................................................................................................................... 40

    جدول 23 ، هزینه های وسائل نقلیه....................................................................................................................... 40

    جدول 24 ، هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی.................................................................................... 41

    جدول 25 ، جمع بندی هزینه های ثابت احداث واحد............................................................................................ 41

    جدول 26 ، هزینه های قبل از بهره بردای.............................................................................................................. 42

    2- هزینه های جاری طرح :..................................................................................................................................... 43

    1-2- حقوق و دستمزد :.......................................................................................................................................... 43

    جدول 28 ، هزینه های مربوط به خقوق و دستمزد پرسنل اداری.......................................................................... 43

    جدول 29 ، هزینه های مربوط به خقوق و دستمزد پرسنل تولید.......................................................................... 44

    برآورد آب ، برق ، سوخت و ارتباطات:...................................................................................................................... 45

    جدول 30 ، هزینه های آب ، برق ، سوخت و ارتباطات........................................................................................... 45

    2-2- هزینه تعمیرات و نگهداری و استهلاک :........................................................................................................ 46

    جدول 31 ، هزینه های تعمیر ، نگهداری و استهلاک.............................................................................................. 46

    جدول 33 ،هزینه های ثابت و متغیر تولید.............................................................................................................. 46

    5-2- هزینه مواد اولیه و مصرفی سالیانه :.............................................................................................................. 47

    جدول هزینه های مواد اولیه..................................................................................................................................... 47

    کل هزینه سرمایه گذاری ثابت :.............................................................................................................................. 48

    کل هزینه های تولید :.............................................................................................................................................. 48

    سرمایه در گردش :................................................................................................................................................... 48

    با در نظر گرفتن قیمت متوسط محصول آب میوه برای هر پاکت 1200 ریال داریم :........................................... 48

    5- سرمایه در گردش :............................................................................................................................................. 49

    در زیر به برآورد سرمایه در گردش به تفکیک پرداخته شده است :........................................................................ 49

     

    فصل چهارم  -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................. 50

    نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................... 51

     

     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت