خشک کردن سبزیجات

تعداد 100 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد خشک کردن سبزیجات در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره خشک کردن سبزیجات باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات خشک کردن سبزیجات در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

خشک کردن مواد غذایی و تبخیر و حذف نسبی رطوبت ماده غذایی و در نتیجه مساعد کردن محیط برای رشد میکرو ارگانیسم ها و انجام فعل و انفعالات شیمیایی به منظور حفظ و نگهداری مواد غذایی به مدت بیشتر ، یکی از راههای نگهداری مواد غذایی می باشد که کاربردهای وسیعی در صنایع غذایی دارد . بر همین اساس نیز خشک کردن قارچ خواکی صورت می گیرد. در روش صنعتی خشک کردن قارچ ( hot air drying) ابتدا قارچ ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مقدمه مقدمه و تاریخچه نگهداری مواد غذایی به طریقه ی خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش هاست. مردم قدیم میوه ها ، سبزیها ، گوشت و ماهی را در فصول پربار در گرمای خورشید و یا کنار آتش و دود خشک می کردند تا در فصول کمیابی به مصرف برسانند. اکر چه بشر هزاران سال است که مواد غذایی را بدین طریق خشک می کرده ولی شروع اصلی کنسرو اسیون غذاها با خشک کردن مصنوعی مربوط به حدود 200 سال قبل است . ...

تعداد صفحه: ۹۲ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

سازمان مدیریت صنعتی شرق بررسی وضعیت بازار سبزیجات خشک (داخلی و خارجی) مشکلات این بازار و راهکارهای توسعه و پیشرفت بازار این محصول. هدف و ضرورت تحقیق با توجه به اینکه در ایران انوع آب و هوا وجود دارد و شرایط و اقلیم نیز متنوع می باشد در نتیجه تنوع سبزیجات آن بسیار می باشد و همچنین سبزیجات ایران بواسطه ی نحوه ی عملیات کاشت و داشت و برداشت و وجود خاک بسیار غنی و حاصل خیز در جهان ...

تعداد صفحه: ۹۱ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

سازمان مدیریت صنعتی شرق هدف و ضرورت تحقیق با توجه به اینکه در ایران انوع آب و هوا وجود دارد و شرایط و اقلیم نیز متنوع می باشد در نتیجه تنوع سبزیجات آن بسیار می باشد و همچنین سبزیجات ایران بواسطه ی نحوه ی عملیات کاشت و داشت و برداشت و وجود خاک بسیار غنی و حاصل خیز در جهان مطلوبیت زیادی دارا می باشد. در همین راستاها بایستی در سدد صدور این محصولات به خارج از کشور به بهترین نحو ممکن ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزی با ظرفیت 1200 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید و بسته بندی انواع سبزی خشک شده ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 3/967 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 3/97 میلیون ریال سهم تسهیلات: 870 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : سی و چهار نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

سبزیجات حاصل از نشا را می توان زودتر از آنهایی که از دانه روئیده اند، برداشت نمود. پرورش دهندگانی که از نشا استفاده می کنند، می توانند از بازارهای اول فصل بهرمند شوند و زمان لازم برای تولید یک محصول را کاهش دهند که به آن ها این اجازه را می دهد تا کشت دوم و سوم را در طی یک فصل رشد تولید نمایند. نشاهایی که در گلخانه پرورش می یابند را می توان بطور موثری در مقابل تنش محیطی، عوامل ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: تحقیق مقاله محیط زیست و انرژی

گندیده شدن یا کپک زدن یا خراب شدن چیزی : آغاز تخریب تدریجی است که یا هم اکنون زنده اند یا قبلا حیات داشته اند که کلا مواد عالی نامیده می شود . می توانیم بقایای برگهای سال گذشته را در جنگل بر روی زمین مشاهده کنیم اینها نشانه های تخریب هستند ار گانیدسم های بسیار کوچک باعث تخریب می شوند ارگانیدسم نامی کو که هر موجود زنده ای داده می شود که گاهی میکروب نامیده می شود . انها قارچها و ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

مقدمه هر موجود زنده برای رشد و ادامه زندگی و انجام اعمال حیاتی لازم، احتیاج به جذب مرتب موادی بنام غذا دارد، غذایی کع انسان مصرف می کند باید از موادی مانند چربی، لگوسید، پروتئین ، ویتامین و آب تشکیل شده باشد. از غذاهایی که روزانه مصرف می کنیم انرژی بدست می آید .بطور معمول 50 تا 60 درصد انرژی از کربوهیدرات ها 15 درصد از پروتئین ها و 35 تا 45 درصد از چربی ها تأمین می گردد. تغذیه ...

تعداد صفحه: ۸۷ دسته بندی: تحقیق مقاله سایر موضوعات

فصل اول: کلیات و مطالعات مقدمه شهرگرائی که حاصل توسعه اقتصادی و صنعتی می باشد، مشکلات متعددی را در پی داشته است. افزایش جمعیت و تراکم آن در واحد سطح شهرها، پیدایش موسسات خدماتی مانند بیمارستانها، دانشگاهها، آموزشگاهها، ادارات و ... توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ از جمله کارخانجات، صنایع نساجی و داروئی و غذایی و ...تولید حجم زیادی از فاضلابهای خانگی، شهری و صنعتی را به همراه ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

نام کشوری در شمال آفریقا و جنوب دریای مدیترانه است که از غرب با الجزایر و از شرق و جنوب با لیبی هم‌مرز است. پایتخت این کشور شهر تونس است. تونس در ۱۹۵۶ از فرانسه استقلال پیدا کرد و حبیب بورقیبه اولین رئیس جمهور این کشور بود. زبان اکثر مردم این کشور عربی و مذهب بیشتر آنان اسلام است. عصر حجر و دوران نوسنگی پیشینهٔ زیستن انسان در تونس به عصر سنگ در حدود دویست هزار سال پیش باز ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

مقدمه کلی قبرس در گوشه شرق دور متعلق به دریای مدیترانه قرار گرفته است، یعنی در شمال ترکیه، شرق سوریه، از جنوب مصر و غرب آن یونان است. بعلت موقعیت جغرافیایی استراتژیکی که دارد یک نقطه مرکزی میان شرق و غرب ، شمال و جنوب است. فضایی حدود km2 251/9 را در بر می گیرد. و سومین جزیره بزرگ مدیترانه محسوب می شود، طول مدیترانه ای آن حدود 225 کیلومتر است در حالیکه بیشترین عرض آن 97 کیلومتر ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

وسعت : 9695536 کیلومتر مربع ، یعنی 6/5 برابر کشور ایران . چهارمین کشور جهان از نظر وسعت بعد از روسیه ، کانادا ، چین است . از شمال به کانادا – از جنوب و جنوب غربی با کشور مکزیک و خلیج مکزیک از شرق به اقیانوس اطلس ، از غرب به اقیانوس آرام . جمعیت : 270 میلیون نفر است که 5/14 درصد قاره آسیا است . از نظر جمعیت درجهان ، این کشور بعد از چنین و هند ، سومین کشور پر جمعیت جهان است . اگر ...

تعداد صفحه: ۱۰۷ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

آموزشی درمان تو درخود تو است، تو بدان بصیرت نداری. درد تو نیز از خود توست، تو بر آن آگاهی نداری. تو آن کتاب مبینی هستی که به یاری حروف اندک آن، راز‌های نهفته آشکار می‌شود، آیا گمان، می کنی که تو همین جسم کوچک هستی؟ و حال آنکه از «جهان بزرگ» درک تاب وجود تو مندرج است. «امام علی(ع)» از مهمترین آفتهای نظام‌های آموزشی جهانی و من جمله کشور ما افت تحصیلی است که همه ساله به صورت های ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: تحقیق مقاله معارف اسلامی و الهیات

روزه واقعى. الصائم فى عباده و ان کان فى فراشه ما لم یغتب مسلما. (11) روزه دار مادامى که غیبت مسلمانى را نکرده باشد همواره در عبادت است , اگر چه در رختخواب خود باشد ماه رمضان نهمین ماه از ماههای قمری و بهترین ماه سال است. واژه رمضان از ریشه «رمض» و به معنای شدت تابش خورشید بر سنگریزه است. می‌گویند چون به هنگام نامگذاری ماه های عربی، این ماه در فصل گرمای تابستان قرار داشت، ماه ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: تحقیق مقاله معارف اسلامی و الهیات

ماه رمضان نهمین ماه از ماههای قمری و بهترین ماه سال است. واژه رمضان از ریشه «رمض» و به معنای شدت تابش خورشید بر سنگریزه است. می‌گویند چون به هنگام نامگذاری ماه های عربی، این ماه در فصل گرمای تابستان قرار داشت، ماه «رمضان» نامیده شد، ولی از سوی دیگر، «رمضان» از اسماء الهی است. این ماه ماه نزول قرآن و ماه خداوند است و شب‌های قدر در آن قرار دارد. فضیلت ماه رمضان بسیار زیاد و ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

« بنام خدا » یکی از مواردی که تا حد زیادی می‌تواند به تشخیص بیماری‌ها کمک کند، ادرار یا همان بول است. بول در طب سنتی اسامی دیگری نیز دارد که یکی از آن تفسره است زیرا تفسیر کننده حالت‌های بدن است و دلیل نیز نامیده می‌شود زیرا حالتهای بیمار را به پزشک نشان می‌دهد تا بتواند در مورد معالجه تصمیم بگیرد. قاروره ظرفی شیشه‌ای است که ادرار را در آن جمع می‌کنند و عملاً و بصورت مجازی ادرار ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله بهداشت

توجه به این نکته ضروری است که هر چند مو از سلول های مرده تشکیل شده ولی خود از وضع درون انسان حکایت می کند. نگهداری از مو از جمله حساسیت های یک فرد اجتماعی است و مو که خود سلولی بی جان است به انسان جان می بخشد تصور یک انسان بدون مو، ابرو و مژه که بیشتر به یک روح شبیه است تصوری ترسناک است. متأسفانه برخی محصولات آرایشی و به اصطلاح بهداشتی بیش از سودی که به مو برسانند ضرری می رسانند ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

(بتاکاروتن)A ویتامین این ویتامین جزودسته ویتامین های محلول در چربی بوده و برای تامین سلامتی بشر بسیار مفید و لازم است برای تولید مثل بیناَََََیی تنظیم رشد سلولی و سیستم ایمینی بدن حیاتی میباشد بدن می تواند آن را در انساج پر چرب بخصوص کبد ذخیره کند. بخصوص بتاکاروتن به یک گره از مواد شیمیایی که ضد اکسیدانAویتامین نامیده می شوند تعلق دارد.این ویتامین در برابر اکسیژن حساس است و در ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

مقدمه : حفظ تعادل مواد غذایی در کودکان به آسانی میسر نیست زیرا نیازهای غذایی آنها با رشدشان تغییر می‌کند علاوه بر این که سلیقه و عادات غذایی و میزان فعالیت‌شان نیز متغیر است. نیازهای غذایی یک کودک براساس سن ، سایز و متابولیسم بدن، شرایط سلامت آنها و سایر عوامل عوض می‌شود. نوزادان همه نیازهای غذایی‌شان را از طریق شیر مادر یا شیر خشک تامین می‌کنند. سنی که در آن کودک می‌تواند غذای ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

‍Childhood Obesity چاقی کودکان پاییز 84 کودکانی که اضافه وزن دارند بزرگسالانی می شوند که اضافه وزن دارند . بنابراین در سن بلوغ بیشتر در معرض عوامل تهدید کننده همچون : سکته، حملات قلبی، دیابت نوع (2) ، فشار خون بالا ، سرطان روده بزرگ هستند و هر چه اضافه وزن بیشتر ، احتمال این بیماری ها بیشتر می شود. اضافه وزن در کودکان همچنین موجب اختلالات روانی نیز می شود. مسخره شدن به خاطر ...

تعداد صفحه: ۱۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

آنفلوانزا ( Influenza ) با محافظت خود در مقابل بیماری آنفلوانزا از دیگران محافظت کنیم تعریف بیماری آنفلوانزا: بیماری آنفلوانزا، یک بیماری حاد ویروسی دستگاه تنفسی است که معمولا خود محدود شونده است و در موارد همه گیری، عوارض و مرگ و میر بیشتری دارد. علایم بیماری: تب بالای 38 درجه سانتیگراد، سردرد، خستگی، بدن درد، آبریزش بینی و چشم، ناراحتی گلو و سرفه. راه انتقال: ترشحات حلق و بینی ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

فشار خون چیست؟ سرخرگها خون را از قلب به دیگر نقاط بدن می‌رسانند. برای آنکه خون بتواند در این عروق به جریان در آید، نیاز به فشار مناسبی دارد. این فشار جریان خون در سرخرگهای بدن یعنی فشاری که در هر انقباض عضله قلب در اثر برخورد خون به دیواره سرخرگ وارد می‌شود، فشار خون نام دارد. هنگامی که سرخرگهای بزرگ ، قابلیت ارتجاع و استحکام طبیعی خود را از دست بدهند و عروق کوچک ، نیز باریکتر ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

ویتامین این ویتامین جزودسته ویتامین های محلول در چربی بوده و برای تامین سلامتی بشر بسیار مفید و لازم است برای تولید مثل بیناَََََیی تنظیم رشد سلولی و سیستم ایمینی بدن حیاتی میباشد بدن می تواند آن را در انساج پر چرب بخصوص کبد ذخیره کند. بخصوص بتاکاروتن به یک گره از مواد شیمیایی که ضد اکسیدانAویتامین نامیده می شوند تعلق دارد.این ویتامین در برابر اکسیژن حساس است و در چربی حل می شود ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: تحقیق مقاله بهداشت

پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION): روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسمهای بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیمهای موجود در مواد غذایی بمنظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق میگردد. * (LTLT): حرارت دادن مواد غذایی تا 62.8 سانتی گراد به مدت نیم ساعت. * (HTST): حرارت دادن مواد غذایی تا 72.8 سانتی گراد به مدت 15 ثانیه. * ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

مقدمه : حفظ تعادل مواد غذایی در کودکان به آسانی میسر نیست زیرا نیازهای غذایی آنها با رشدشان تغییر می‌کند علاوه بر این که سلیقه و عادات غذایی و میزان فعالیت‌شان نیز متغیر است. نیازهای غذایی یک کودک براساس سن ، سایز و متابولیسم بدن، شرایط سلامت آنها و سایر عوامل عوض می‌شود. نوزادان همه نیازهای غذایی‌شان را از طریق شیر مادر یا شیر خشک تامین می‌کنند. سنی که در آن کودک می‌تواند غذای ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

وبلاگ تخصصی صنایع غذایی رنگها در صنایع غذایی رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

سرکه نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکه امروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد... سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

چرای یونجه تجربه تازه ای نیست. چرای یونجه در ایالت متحده یا به صورت تنها یو یا همراه با گندمیان یا سایر حبوبات معمول بوده است. در مقایسه با سیستم های مدیریتی چرای یونجه هرگز تجربه شایع در این کشور نبوده است. در صورتی که در سایر کشورها یونجه به صورت چرا استفاده زیاد داشت. ولی به چرای یونجه در این کشور تصطیح عملکرد را در پاییز محول کرده بودند. سیستم های چرایی برای عاقبت خوشی نیروی ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

کودها، سموم و میوه‌هایی که می‌خوریم انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمت‌های خوراکی گیاه ذخیره می‌شود آیا تا به حال میوه‌ای خورده‌اید که مزه‌اش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را روی زبان‌تان حس کنید؟ اگر این‌طور است پس مطالب زیر را بخوانید: موادشیمیایی مورد استفاده در ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد نگاهداری هویج در سردخانه که بوسیله کمیسیون فنی بررسی و کنترل روشهای نگهداری تهیه و تدوین شده در بیست و سومین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی و فرآورده‏های کشاورزی مورخ 35/9/27 تصویب گردید . پس از تائید شورای عالی استاندارد و باستناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمی ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

روش شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا در مواد غذائی -0 مقدمه جنس یرسینیا با پذیرفتن نام‌های متعددی چون فلاوباکتریوم پسودومولئی، باکتریوم انتروکلی تیکا، پاستور لاپسودوتوبرکلوزیس، پاستور X و ژرم X نهایتا از سال 1974 از خانواده پاستور لاسه جدا و به همراه سه گونه اصلی یرسینیاپستیس، یرسینیا پسودوتوبرکلوزیس و یرسینیا انتروکلی تیکا بطور قطعی در خانواده آنتروباکتریا سه جای گرفت. این ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تربیتی

چگونه فرزند خود را برای مدرسه آماده کنیم؟ می توان گفت ، هیچ ویژگی و مهارتی وجود ندارد که بچه‌ها برای پیشرفت در مدرسه به آن نیاز نداشته باشند. برخی از این ویژگی‌ها و مهارت‌ها عبارتند از : بهداشت خوب و سلامت جسمانی ، بلوغ فکری و اجتماعی ، مهارت های زبانی ، توانایی حل مسأله ، تفکر خلاق ، و اطلاعات عمومی درباره جهان . در حالی که به فرزند خود کمک می‌کنید در هر یک از زمینه های یاد شده ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

فلس مرواریدی(Pearlscale Goldfish) اولین بار در حدود سال 1900 عرضه شد.این ماهی یک گلدفیش معمولی(Normal) تلقی نمی شود.ورای فرم ظاهری پولک های این ماهی با فرم عجیبی که دارد بر زیبایی این ماهی افزوده است. در خانواده ی گلدفیش ها تنها پولک این گونه با بقیه ی گونه ها متفاوت است.هریک از فلس(پولک) ها نقطه ی سختی در وسطشان دارند که اغلب نیز سفید رنگ است.این حالت باعث می شود تا پولک ها ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه: مساله غذا با توجه به نرخ رشدی بالای جمعیت یکی از مهمترین مسایل جهان است و اگر افزایش جمعیت همگام با افزایش تولید نباشد نتیجه آن فقر، قحطی، گرسنگی و متعاقباً تباهی خواهد بود(7). دراین بین آنچه بیش از همه بحرانی‌ است مساله کمبود پروتئین می‌باشد. قارچ‌های خوراکی در مقام منابع طبیعی سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر، ویتامین ( ویتامین‌های A,E,K,D ) و انواع اسیدهای آمینه ضروری ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

مهندسی کشاورزی حشره شناسی - مقدمه یکی از مشکلات مهم در جوامع امروزی، کمبود پروتئین در تغذیه‏ی میلیون‏ها نفر انسان در کشورهای رشد نیافته و در حال توسعه می‏باشد. در بین گیاهان زراعی، حبوبات به دلایل متعدد از جمله دارا بودن درصد بالای پروتئین، توانایی تثبیت بیولوژیک نیتروژن، غنی بودن از عناصر غذایی معدنی و قابلیت انبارداری بالا در مقایسه با دیگر گیاهان زراعی از اهمیت ویژه‏ای ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه خیساندن بذور در آب قبل از کاشت جدید نیست. با مرور تاریخچه تحقیقات جوانه زنی مشخص می شود که کشاورزان در یونان باستان بذور کدو را برای افزایش جوانه زنی و سبز شدن قبل از کاشت برای مدتی در آب یا شیر و عسل قرار می دادند. ویلکینسون (1918) قرار دادن بذور تربچه، لوبیا، ذرت و کدو را در آب نیمه گرم در طول شب برای افزایش سرعت جوانه زنی سفارش کرده از 40 سال قبل پرایمینگ بذور با مواد ...

تعداد صفحه: ۸۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه امروزه بحث نیاز غذائی در رأس مباحث علمی و کشاورزی قرار گرفته و مقبولترین روش جهت مقابله با این بحران افزایش عملکرد گیاهان زراعی در واحد سطح است. این مهم تحقق نمی‌یابد مگر با شناخت عوامل محدودکننده افزایش عملکرد گیاهان زراعی. از جمله عوامل محدود کننده عملکرد در تعدادی از گیاهان غلظت Co2 در اتمسفر است. تاریخچه شناخت گاز Co2 و استفاده از آن به عنوان یک ماده غذائی به اوایل قرن ...

تعداد صفحه: ۱۴۸ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایان نامه کارشناسی گیاه پزشکی مقدمه : امروزه استفاده از مبارزه بیولوژیک در راستای جلوگیری از خسارت آفات و بیماریها به طور گسترده در حال بررسی است و محققین سعی در گسترش روشهای مورد استفاده در مبارزه بیولوژیک دارند. در این میان نماتدها جزء گروههایی هستند که می توانند خسارت قابل توجهی به گیاهان وارد کنند که خسارتی که نماتد های پارازیت گیاهی وارد می کنند به دو صورت است. از طرفی ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ماسه و کشت در سنگریزه و کشت هوایی و کشت داخل لوله و ... کلمه هیدروپونیک برای اولین بار در آمریکا استفاده شد و مترادف با کشت بدون خاک است . ولی در آلمان و انگلیس کشت آب برای این روش نام گذاری می شود . روش کشت گیاهان بدون خاک از سالها قبل در فلسطین اشغالی استفاده می شده است در این منطقه به ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

پرورش قارچ تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر می‌گردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمی‌گردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می‌کردند و قارچ را گوشت خدا God's ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

قارچ ها بسیار متنوع وگوناگونند دسته ای تک سلولی هستند که بیشتر بیماریزا می باشند که موجب بروز بیماریهای قارچی در انسان و گیاهان می شوند . شایعترین آنها قارچ کچلی و دیگر قارچهایی است که روی پوست بدن جانداران به ویژه گوشتخواران ضایعاتی مانند نوعی بیماری پوستی بوجود می آورد و از برخی جانوران چون سگ و گربه به انسان سرایت می کنند و یا قارچی که بر روی بوته تیره گندمیان نشو و نما می ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : در گیاه‌شناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه می‌گویند. میوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه به‌عنوان غذا می‌شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می‌شود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

1- معرفی محصول به طور کلی چیپس میوه جات به میوه‏هایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه‏های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوه‏ها گرفته میشود. خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و ...

تعداد صفحه: ۲۰۳ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

بخش اول: مقدمه: غذا به عنوان یکی از نیازهای اصلی بشر و ارتباط مستقیم آن با سلامت و بقای او همواره مورد توجه بوده است. انسان اولیه برای دستیابی به غذا مجبور بود به شکار بپردازد و یا از میوه ها و گیاهانی استفاده نماید که هیچ گونه شناختی نسبت به فواید و مضرات آنها نداشت، حتی گاهی مسافتها طولانی را می پیمود تا غذای خود را تأمین نماید. در نتیجه برای دسترسی آسان به غذا، به دامداری و ...

تعداد صفحه: ۱۰۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه سیب از گونه های وحشی موجود در آسیا و اروپا به دست آمده و قدمت کشت آن به سال های ماقبل تاریخ می رسد با وجود قدمت کاشت سیب در دنیا و شناختی که در ایران زمین از این درخت داشته اند تا این اواخر به عنوان یک محصول تجاری تلقی نمی شد . در واقع در سی سال اخیر سیب به صورت تجاری در ایران کشت شده است . درخت سیب در بیشتر نواحی ایران می روید و بارور می شود و هر ناحیه ای سیب مخصوص دارد . ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

خشک کردن و سرخ کردن خشک کردن: خشک کردن مواد غذایی یکی از قدیمی ترین روشهای نگهداری آنهاست. در اثر کاهش مقدار رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت دیگر واکنشهای مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می شود. خشک کردن ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می دهد و در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی محصول می کاهد . ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ایران یکی از تولیدکنندگان مهم ذرت می باشد و مزارع ذرت خصوصاً در ناحیه غرب کشور قابل توجه می باشند ولی علیرغم تولید قابل توجه این محصول امکانات جهت خشک کردن آن بسیار محدود است این نقیصه موجب مسائل زیر می باشد : 1- به دلیل خشک نشدن محصول فاسد شده و انواع قارچ ها به خصوص آنفولاتوکسین در آن رشد می کند که علاوه بر ضرر مالی خطر آلودگی در کل منطقه نیز وجود ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

خلاصه: تیلرها، ساختارهای مهمی برای گندم می باشند برای اینکه آنها در افزایش تعداد خوشه ها در هر ناحیه تاثیر دارند و محصول دانه افزایش می یابد . فشارها در طول رشد گیاه تاثیر قابل ملاحظه ای بر روی محصول تیلر دارا می باشد . سه آزمایش برای ارزیابی تاثیرات فشارها انجام شده است که ناهمواری عا در عمق بذر پاپشی ، برگ زدایی و تفاوتهای درPH خاک برروی کشت تیلر و تجمع توده خشک کشت گندم تاثیر ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

شیوه درست کردن دکور برای آکواریوم وسائل مورد نیاز : 1 - به ابعاد جداره پشتی آکواریم ( ارتفاع و طول ) یونلیت (همین صفحه هایی که میزارن زیر آکواریم ) به ضخامت بالای 5 سانتیمتر که بستگی به عمقی داره که می خواهید به کار بدید . 2 - اسپری رنگ دلخواه ، من خودم رنگ های خاکستری و قهوه ای به عنوان زمینه و آبی به عنوان سایه استفاده می کنم البته اگه سبز هم گیر آوردید بد نیست حالا توضیح میدم ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

با آغاز فصل پاییز بسیاری اقدام به فریزری کردن مواد غذایی و انواع میوه و سبزی می کنند تا در پاییز و زمستان آینده از این مواد استفاده کنند. این امر هر چند باعث سهولت تهیه غذا بویژه برای افراد کارمند شده و تنوع غذایی را نیز به همراه دارد، اما متخصصان تغذیه تأکید می کنند تا حد امکان مواد غذایی تازه جایگزین مواد غذایی فریزری شود؛ اما می توان با رعایت اصول صحیح فریز کردن موادغذایی، ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

خشک کن ها انواع خشک کنها خشک کن های ثابت عملیات خشک کردن عموما' به دو صورت ناپیوسته (Batch) یا پیوسته و مداوم (Continuous) انجام می پذیرد . در فرآیند ناپیوسته معمولا' مقداری جسم جامد تر در مجاور جریان هوا قرار می گیرد و این جریان هوا باعث تبخیر آب جسم تر می گردد . درفرآیند مداوم معمولا' جسم تر و همینطور جریان گاز از داخل دستگاهی عبور می کنند و زمان اقامت کافی به آن جهت خشک شدن ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: پایان نامه تربیت بدنی

مقدمه: بهبود در رکوردهای ورزشی مدیون پژوهش های متخصصان در زمینه های مختلف تربیت بدنی و علوم ورزشی است. یکی از این زمینه ها که پژوهش های بسیاری نیز در آن صورت گرفته، علم تمرین وابسته به فیزیولوژی ورزش می باشد. ورزشکاران و قهرمانان رشته های مختلف ورزشی با توجه به ماهیت رشته ورزشی خود از نظر عوامل مختلف آمادگی جسمانی و حرکتی دارای نیازها و اولویت های ویژه ای می باشند. به عبارت ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: پایان نامه آمار

چکیده در این تحقیق دوره برگشت خشکسالی استان اصفهان از سال 1970 تا 2005 میلادی با استفاده از شاخصSPI در بازه­های زمانی 3 ماهه مارس، آوریل و می مورد ارزیابی قرار گرفت. طبق نتایج این پژوهش کوتاهترین دوره برگشت خشکسالی های با شدت های متوسط، شدید و خیلی شدید مربوط به مناطق شرق استان)منطقه جندق) و طویل ترین دوره بازگشت خشکسالی های متوسط و شدید در منطقه نائین و خشکسالی خیلی شدید در ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۱۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

مقدمه: پیدا کردن قاعده ای برای تفکیک زمین که نیاز به مسکن از طریق آن بهترین وجه ممکن (بطور بهینه) برآورده شود و برای همه چیز، در همه مکانها و همه زمانها جواب داشته باشد غیر ممکن است و در هیچ کتاب مرجعی نیز چنین نظام و قاعده ای ارائه نشده است. زیرا به همان گونه که نمی توان برای یک انسان از پیش یا در دوران کودکی اش مشخص کرد که در آینده به چه شغل یا مشاغلی بپردازد، به چه کسانی رای ...

تعداد صفحه: ۱۲۹ دسته بندی: تحقیق مقاله ادبیات فارسی

فصل اوّل دانای توس حکیم ابوالقاسم فردوسی از ستارگان درخشان ادب و فرهنگ ایران است که با آفرینش اثر هنری خویش « شاهنامه » در میان مردم ، شهرتی جهانی یافت . وی در سال 329 یا 330 ه . ق در قریه ی « پاژ » از ناحیه ی تابران توس پا به جهان هستی نهاد و در سال های 411 تا 416 ه. ق چشم از جهان فرو بست و متجاوز از هشتاد سال عمر کرد . فردوسی متعلّق به طبقه ی دهقانان بود. دهقانان طبقه ای از ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه واژه ارزن در مورد محصولات مختلف علفی به کار می رود که بذرهای آن برای مصرف انسان یا تغذیه حیوانات اهلی برداشت می شود . سورگوم را در بسیاری از قسمت های آفریقا و آسیا ، ارزن قلمداد می کنند و ذرت جارویی تحت عنوان ارزن جارویی در استرالیا شناخته می شود . در مقایسه با دیگر غلات دانه ریز ، ارزن به طور معمول مناسب خاک هایی با حاصل خیزی کمتر بوده و در شرایط نامناسب مانند گرمای شدید ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه : میزان آب دریافتی سرانه (یک نفر) درسال , مطابق گزارش سازمان ملل در سال 1995 , در ایران 1700 متر مکعب ومیزان آب مصرفی یک نفردر سال 1200 متر مکعب بوده است . ( مصرف آب دربخشهای کشاورزی ( بیشترین مصرف وحدود 70%) - دربخش صنعت ودربخش خانگی(کمترین مصرف وحدود 10%) میباشد . (اصلی ترین منبع تامین آب ایران , نزولأت آسمانی میباشد) . یکنواخت نبودن توزیع ( از نظرزمانی ومکانی ) باعث ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه کاه شامل ساقه های الیافی حاصل از جو ، گندم ، یولاف و یا لگوم ها است . همچنین ساقه و برگهای غلات را که بعد از جدا نمودن دانه های رسیده آن بر جای می مانند را در بر می گیرد. استفاده در تغذیه دام این محصول یک منبع خوب الیاف محسوب میشود ، اما میزان پروتئین و انرزی آن کم است . غالبا عقیده بر این است که کاه یولاف خوش خوراک ترین کاه است . ترکیبات کاه بیشتر تحت تاثیر مرحله بلوغ ...

تعداد صفحه: ۱۶۶ دسته بندی: تحقیق مقاله معارف اسلامی و الهیات

اسلام ، یکی از ادیان توحیدی که از حدود 610 م به وسیله حضرت محمد (ص) ، در مکه تبلیغ گردید و با گسترش سریع و چشمگیر ، در فاصله ای کمتر از نیم قرن ، دین غالب بر بخش وسیعی از آسیا و افریقا گشت . پیروان این دین مسلم یا مسلمان خوانده می‌شوند . اسلام در لغت به معنای انقیاد و گردن نهادن به حکم است و در کاربرد دینی آن ، اشاره به تسلیم در برابر فرمان و حکم الهی است . بنابر آیات قرآنی که ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: تحقیق مقاله زندگینامه مشاهیر و بزرگان

برده رومی، و رهبر انقلاب ضد برده‌داری، در اصل از مردم تراسی بود که در رم در مدرسه تعلیم گلادیاتورها (که در آن بردگان را برای جنگ با یکدیگر آماده می‌کردند) کار می‌کرد. در سال 73 ق-م درین مدرسه ضد برده‌داری رهبری قیامی را بعهده گرفت و خبر آن به سرعت در سراسر ایتالیا پیچید، هزاران نفر برده از هر رنگ و نژاد تحت رهبری اسپارتاکوس قرار گرفتند. سنای روم چندین سپاه به مقابله آنها فرستاد، ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی معماری

اصولی برای طراحی (۲) تذکر اول : توده معماری بازی استادانه ، صحیح و با شکوه توده هایی است که در روشنایی با یکدیگر جمع می شوند چشمان ما برای مشاهده ی صورت ها (فرمها) در روشنایی ساخته شده اند ؛ نور و سایه این صورت ها را آشکار می کنند ؛ مکعب ها،مخروط ها ، کره ها ، استوانه ها یا هرمها صورتهای بزرگ اولیه ای هستند که نور آن ها را به گونه ای ممتاز آشکار می کند؛ تصویر این صور در درون ما ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی معماری

فرم ساختمان در رابطه با اقلیم : تأثیر مستقیم عوامل اقلیمی در شکل گیری موجودات واقعیتی شناخته شده است. در تاریخ طبیعی قانونی وجود دارد که می گوید فقط انواع و گونه هایی می توانند به حیاط خود ادامه دهند که بتوانند با محیط خود هماهنگی ایجاد کنند و با مصالح خود جور درآمده و با تمام نیروهای داخلی و خارجی که روبرو هستند سازگار باشند. بررسی شکل گیاهان در مناطق اقلیمی مختلف، شباهتی را ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی معماری

مقدمه: از آغاز پیدایش صنعت برق ، نیاز به تجهیزاتی که بتوانند نقش عایقی و جداسازی قسمتهای تحت ولتاژ‍ از سایر قسمت ها را داشته باشند وجود داشته و تحقیقات در این زمینه نیز همچنان ادامه دارد.اولین عنصری که به عنوان مقره مطرح گردید چوب خشک بود ولی بعلت اینکه پس از خیس شدن تا اندازه ای خاصیت عایقی خود را از دست میداد کنار گذاشته شد. پس از چوب استفاده از مصنوعات کلی وسرامیک مورد مطالعه ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

تاریخچه اسکیت : اسکیت امروزه یکی ازورزشهای مهیجی است که تاریخچه ی آن بر می گرددبه دهه 1700 میلادی که توسط یک نفربه نام ژوزف مرلین ابداع شد که این ورزش را ابتدا به روی یخ آغاز کرده بود و در نظرداشت راهی هم برای اسکیت درتابستان پیدا کند . ایده ی او برای اتصال چرخ های چوبی به زیرکفش هایش خوب بودولی بارها به زمین می خوردو از طرفی ایستادن ودورزدن نیز کمی مشکل بود.بعد از ا ن نوع دیگری ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

تاریخچه Dunant در 24 ژوین 1984 نام شهر کوچکی به اسم Solferino در استان Mantoue واقع در شمال ایتالیا در تاریخ برای همیشه ثبت شد. این در زمانی بود که ارتش franco-pemontaise به سرکردگی ناپلیون سوم اطریشیان را شکست داد. این جنگ خونین هزاران مجروح داشت که معالجه نکردن انان منجر به مرگشان شد. یک سویسی به نام Henry Dunant که شاهد این تراژدی بود به کمک افراد محلی در صدد کمک به مجروهان ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تربیتی

اصلاح الگوی مصرف که به معنی نهادینه کردن روش صحیح استفاده از منابع کشور است، سبب ارتقای شاخص‌های زندگی و کاهش هزینه‌‌ها شده و زمینه ای برای گسترش عدالت است. از طرفی الزام مصرف بهینه باعث می شود تا علاوه بر پیشرفت علمی ناشی از ارتقای فن آوری در طراحی و ساخت وسایل و تجهیزات بهینه مطابق با استانداردهای جهانی، فرصت توزیع مناسب منابع و به تبع آن پیشرفت در دیگر بخش هایی که کمتر مورد ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

بخش اول اپیدمیولوژی بالینی و کنترل بروسلوز الف مقدمه ومعرفی بیماری 1 تعریف و اهمیت بهداشتی بروسلوز، یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوانات (زئونوز) است که به صورت حاد، تحت حاد یا مزمن، عارض میشود و در حیوانات، بیشتر موجب گرفتاری دستگاه تناسلی ادراری و در انسان، معمولا باعث ایجاد تب، تعریق، ضعف و بیحالی و کاهش وزن ، میگردد و زیان های اقتصادی ناشی از آن را میتوان بشرح زیر، ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: تحقیق مقاله صنایع دفاع - نظامی

خبرگزاری فارس: این مقاله با نگاهی مستند و مستدل به دوران دفاع مقدس سعی در بررسی مساله جنگ و صلح از دیدگاه امام خمینی در طول هشت سال دفاع مقدس ملت ایران را دارد. 1 مقدمه همانطور که بارها تکرار شده است و می‌دانیم جنگ تحمیلی علیه ایران به ابتکار آمریکا و توسط عراق آغاز شد. از یک نگاه آمریکا حق داشت همه تلاش‌خود را برای تغیر دوباره حکومت ایران به کار گیرد. آرنولد توینبی می‌گوید: ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

املاح معدنی ترکیبی از شبه فلزات مانند کلر cl، کربنC ،هیدروژن H،گوگرد S ،ازت N ،فسفرP ،فلوئورF ،برم Br ، ارسنیک As وفلزات مختلف مثل ؛ سدیم Na ،پتاسیم K،منیزیم Mg،منگنزMn ،آهن Fe،روی Zn،مسCu ، نیکل Ni،کوبالتCDوآلومنیوم Alوسرب Pbو . . . . می باشد . این املاح دربدن انسان قابل هضم وجذب می باشد وقسمت اعظم رشد ونمو بدن وفعل وانفعالهای شیمیائی وفیزیولوژی بوجود آنها بستگی دارد . چون ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

دید کلی هیدرولوژی علمی است که در مورد پیدایش خصوصیات و نحوه توزیع آب در طبیعت بحث می‌کند ولی عملا واژه هیدرولوژی به شاخه‌ای از جغرافیای فیزیکی اطلاق می‌شود که گردش آب در طبیعت را مورد بررسی قرار می‌دهد. انجمن علوم و فنون ایالات متحده تعریف زیر را برای هیدرولوژی برگزیده است: هیدرولوژی علم مطالعه آب کره زمین است و در مورد پیدایش ، چرخش و توزیع آب در طبیعت خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

آلودگی هوا آلودگی هوا عبارت است از حضور مواد نامطلوب در هوا به مقداری که بتواند اثرات مضر ایجاد کند. اگر چه در حالت عادی تنها به اثرات سوء وارد بر انسان توجه می شود، اما این تعریف، آلودگی هوا را تنها به این اثرات محدود نمی نماید. مواد نامطلوب می توانند، بر انسان و گیاه، مواد و اشیاء یا محیط زیست جهانی تأثیر گذاشته و یا با مه آلود کردن هوا وایجاد بوهای نامطلوب مناظره جلوه های ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

خواص دی‌اکسید کربن دی‌اکسید کربن گازی بی‌رنگ می‌باشد که تنفس آن در غلظت‌های بالا باعث ایجاد مزه ترش در دهان و احساس سوزش در بینی و گلو می‌شود (عمل خطرناکی که در آن احتمال خفه شدن شخص بالاست). این اثر ناشی از حل شدن در بزاق دهان و تولید محلول اسیدی ضعیفی به نام اسید کربونیک می‌باشد. مولکول دی‌اکسید کربن خطی و دارای دو پیوند دوگانه بین کربن و دو اتم اکسیژن می‌باشد. ماده‌ای غیر ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت