طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید پفک نمکی با ظرفیت 400 تن در سال

تعداد صفحات: 20 فرمت فایل: word کد فایل: 400003290
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید پفک نمکی با ظرفیت 400 تن در سال

    خلاصه طرح

     

    موضوع طرح : تولید پفک نمکی

     

    ظرفیت : 400 تن در سال

     

    سرمایه گذاری کل: 7/1389 میلیون ریال

     

    سهم آورده متقاضی: 7/139 میلیون ریال

     

    سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال

     

    دوره بازگشت سرمایه: شش و نیم ماه

     

    میزان اشتغالزایی : یازده نفر

     

        مقدمه :

     

          با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده کودکان از مواد غذایی کمکی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفک نمکی و غیره بعلت قیمت نازل آن در مقایسه با قیمت نسبتا بالای سایر تنقلات و بازار فروش نسبتا بالای محصول، احداث واحد تولید پفک نمکی با عنایت به داخلی بودن کلیه ماشین آلات خط تولید و عدم نیاز ارزی ، علاوه بر اینکه خود کفایی کشور را تضمین می‌کند زمینه مناسبی را جهت کسب بازارهای خارجی و صدور محصول به کشورهای همسایه در راستای صادرات غیر نفتی فراهم می‌نماید.  

     

        ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

     

       مراحل تولید پفک نمکی با ورود پودر ذرت از قبل آماده شده به میکسر و رساندن رطوبت آن به 12% آغاز می‌شود. سپس پودر وارد اکسترودر شده و در آن به شکل لوله هایی توخالی در آمده و در انتهای سیلندر آن تیغه ای این لوله ها را به ابعاد دلخواه قطع می‌کند.

     

       در قسمت مخزن آماده سازی لعاب یا دراژه روغن پودر پنیر ، رنگ های مجاز خوراکی و نمک با درصدهای لازم مخلوط شده و لعاب حاصل وارد 2 عدد تانک ذخیره لعاب می‌شود.

      

        پفک های خارج شده از اکسترودر پس از خشک شدن اولیه توسط دوش هایی به این لعاب آغشته می‌گردند و سپس مجددا به مدت پانزده دقیقه حرارت داده می‌شوند تا رطوبت نهایی به 8% برسد. نهایتا پفک تولیدی توسط نوار نقاله به قسمت بسته بندی انتقال یافته و در بسته های 20 تا 25 گرمی بسته بندی و کارتن گذاری شده و به انبار منتقل می‌شوند.

       توجیه اقتصادی طرح :

     

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

     

       الف – 1 ) زمین :

    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    1500 50 75

     الف – 2 ) محوطه سازی :

     

             
    ردیف شرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 خاکبرداری 1500مترمربع 20 30
    2 دیوارکشی   120مترمربع 70 8-Apr
    3 خیابان کشی 100مترمربع 25 2-May
    4 پارکینگ و فضای سبز  200مترمربع 20 4
          جمع Sep-44

     

       الف – 3 ) ساختمانها:

     

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 انبارمحصول و مواد اولیه 250 500 125
    2 آزمایشگاه و تعمیر گاه 30 550 16-May
    3 سالن تولید 250 550 5/137
    4 اداری و رفاهی 90 500 45
    5 نگهبانی 20 450 9
       جمع 333
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید پفک نمکی با ظرفیت 400 تن در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت