طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته‌بندی سس مایونز با ظرفیت 171 تن در سال

تعداد صفحات: 17 فرمت فایل: word کد فایل: 400003309
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته‌بندی سس مایونز با ظرفیت 171 تن در سال

    خلاصه طرح

    موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال

     

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

     

    سرمایه گذاری کل: 88/824 میلیون ریال

     

    سهم آورده متقاضی: 88/84 میلیون ریال

     

    سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال

     

    دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه

     

       مقدمه :

     

       تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از دیگر سو اشتغال بانوان در محیط خارج از خانه که روند رو به رشدی را در بین بانوان جوان تجربه می‌کند، باعث رویکرد خانواده‌ها به استفاده از غذاهای آماده و حتی انواع غذاهای سرد گشته ‌است.

        استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنی‌های مختلف انجام می‌گیرد. که انواع سس‌ها از مهم ترین این چاشنی‌ها محسوب می‌گردند. سس‌ها شامل انواع مختلفی هستند که سس‌های کچاپ، خردل و مایونز از اصلی‌ترین آنها به شمار می‌آیند. در این میان سس مایونز به عنوان سسی که هم به صورت خالص مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم به عنوان پایه‌ای برای تهیه سایر انواع سس، از جمله سس‌های سالاد، سس فرانسوی، سس ایتالیایی، سس هزارجزیره و ... به شمار می‌آید از محبوبیت فراوانی برخوردار است.

       ضمن اینکه سس مایونز با دارا بودن حدود 67% چربی، 3% کربوهیدرات و 2% پروتئین به عنوان یک ماده غذایی پر انرژی با حدود 650 کیلوکالری انرژی در هر یکصد گرم محسوب می‌شود.

       موارد استفاده سس مایونز در تهیه انواع ساندویچ، سالادهای فصل، سالاد الویه و ... و نیز همراه با سایر غذاها ، تقاضای مصرف این ماده غذایی را به سطح بالایی ارتقا داده است، که این مطلب مؤید توجیه اقتصادی اجرای این طرح می‌باشد ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

     

     توجیه اقتصادی طرح :

     

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

       الف – 1 ) زمین :

      

    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    1000 40 40

     

       الف – 2 ) محوطه سازی :

     

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 سردخانه انبار مواد اولیه 100 500 100
    2 سردخانه انبار محصول 100 500 100
    3 سالن تولید 200 500 100
    4 اداری و سرویس  80 400 32
    5 نگهبانی 24 400 9-Jun
       جمع 6/241

     

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته‌بندی سس مایونز با ظرفیت 171 تن در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت