طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی نمک ید دار با ظرفیت چهارهزار تن در سال

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: word کد فایل: 400003291
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی نمک ید دار با ظرفیت چهارهزار تن در سال

    خلاصه طرح

    موضوع طرح : تولید و بسته بندی نمک یددار

    ظرفیت : 4000 تن در سال

     

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

     

    سرمایه گذاری کل: 2/1725 میلیون ریال

     

    سهم آورده متقاضی: 2/175 میلیون ریال

     

    سهم تسهیلات: 1550 میلیون ریال

     

    دوره بازگشت سرمایه: 18 ماه

     

    اشتغالزایی : هفت نفر

       مقدمه :

     

       کمبود ید سلامتی انسان ها را از راههای مختلف به مخاطره می‌اندازد. مهم ترین تاثیر منفی کمبود ید، عدم رشد طبیعی مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می‌باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یکسری تکنیک ها و روشهای افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیشگیری هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند که پیشگیری از عوارض ناشی از کمبود ید یک هدف قابل حصول می‌باشد که منافع زیادی برای مردم جهان خواهد داشت.

         روش‌های اضافه کردن ید:

         الف- نمک ایده آل‌ترین وسیله برای اضافه کردن ید است زیرا هر فردی به طور روزانه احتیاج به حد معمولی از نمک خئاهد داشت. تکنیک های اضافه کردن ید به نمک بسیار ساده هستند . ضمن اینکه اضافه کردن ید ، ظاهر و مزه نمک را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

        ب- اضافه کردن ترکیبات یددار به آب آشامیدنی.

        پ- توزیع قرص‌های حاوی ترکیبات ید.

        ت- تزریق روغن های حاوی ترکیبات ید.

        نحوه یددار کردن نمک :

        الف- مخلوط کردن خشک: این روش برای نمک پودر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

        ب- اضافه‌کردن ترکیبات‌یدبه صورت‌قطره‌ای: که برای نمک‌کریستال مورد استفاده قرار می‌گیرد.

        پ- روش اسپری کردن.

        ت-تماس محلول اشباع شده نمک و ترکیبات ید با هم و سپس خشک کردن نمک.

        از بین روشهای فوق الذکر روش اسپری کردن و مخلوط کردن خشک موفقیت‌آمیزتر از سایر روش‌ها هستند.

       با توجه به اهمیت مصرف ید و تاکید مسئولین بر توزیع سراسری نمک های یددار، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

     

       توجیه اقتصادی طرح :

     

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

     

       الف – 1 ) زمین :

      

    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    2500 30 75

     

       الف – 2 ) ساختمانها و محوطه سازی

     

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 انبارسنگ نمک  1750 350 5/612
    2 انبار محصول تولیدی 25 550 75/13
    3 آزمایشگاه  12 550 6-Jun
    4 سالن تولید و بسته بندی 25 550 75/13
    5 اداری و رفاهی 155 500 May-77
    6 سرویس ها 50 500 5
    7 محوطه سازی - - 30-Sep
       جمع 760

       

    الف – 3 ) ماشین‌آلات:

     

    ردیف شرح تعداد هزینه واحد  هزینه کل 
    1 سنگ شکن با الواتور 1 40 40
    2 سیلو با متعلقات 1 10 10
    3 آسیاب 1 50 50
    4 درایر با دیگر و سیکلون 2 22 44
    5 خط تزریق ید با مارپیچ تخلیه 1 8 8
    6 آزمایشگاه با تجهیزات کامل - - 25
    7 دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک 1 200 200
    8 نوار نقاله 15 متری 1 25 25
          جمع 402

     

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید و بسته بندی نمک ید دار با ظرفیت چهارهزار تن در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت