تولید اسانس

تعداد 100 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد تولید اسانس در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره تولید اسانس باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات تولید اسانس در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید اسانس های گیاهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مقدمه مقدمه و تاریخچه نگهداری مواد غذایی به طریقه ی خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش هاست. مردم قدیم میوه ها ، سبزیها ، گوشت و ماهی را در فصول پربار در گرمای خورشید و یا کنار آتش و دود خشک می کردند تا در فصول کمیابی به مصرف برسانند. اکر چه بشر هزاران سال است که مواد غذایی را بدین طریق خشک می کرده ولی شروع اصلی کنسرو اسیون غذاها با خشک کردن مصنوعی مربوط به حدود 200 سال قبل است . ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی: گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن ...

تعداد صفحه: ۱۲۰ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایانامه کارشناسی ارشد M.SC گرایش زراعت چکیده نعناع ( Mentha piperita L.) از گیاهان دارویی بسیار با ارزش است که دارای کاربرد وسیعی در صنایع بهداشتی و آرایشی ،شیرینی سازی ، نوشابه سازی، ادویه سازی وداروسازی می باشد. به منظور مقایسه اثرات کود اوره و اوره با پوشش گوگردی بر روی عملکرد، جدب عناصر ، خصوصیات اکوفیزیولوژیک و درصد اسانس نعناع آزمایشی در سال 1386 انجام گردید. آزمایش به ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) چکیده: در سال 1388 ،آزمایشی به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف منبع نیتروژن بر میزان عملکرد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و متابولیت های ثانویه گیاه دارویی مرزه ( .Satureja hortensis L ) به مورد اجرا گذاشته شده از کود اوره به عنوان منبع نیتروژن استفاده شد. سطوح مختلف کودی عبارت از 0-50-100و150 کیلوگرم در هکتاربودند. آزمایش در قالب طرح ...

تعداد صفحه: ۹۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

چکیده مقاله سرخارگل (Echinacea purpurea ) گیاهی است علفی، چندساله متعلّق به تیره گل ستاره ایها (Asteraceae ) . سرخارگل یکی از مهمترین گیاهان دارویی در صنایع داروسازی بیشتر کشورهای توسعه یافته است. موّاد مؤثّره این گیاه خاصیّت ضد ویروسی داشته و تقویت کننده سیستم دفاعی بدن (Immunostimulant ) می باشد. منشاء این گیاه شمال آمریکا گزارش شده است و در شمال رودخانه میسوری به صورت انبوه ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

-خلاصه گزارش طرح 1-1: عنوان و تعریف محصول محصول تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر می باشد. گلاب : گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ (( گلهای محمدی )) تازه چیده شده با آب که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده باشد اطلاق می گردد. عرقیات معطر : عرقیات معطر به حاصل تقطیر انواع مختلف گیاهان معطر که بعضی از آنها تازه و بعضی بصورت خشک با آب تقطیر می شوند و اسانس اضافی آنها از محلول آبکی ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید چیپس سیب‌زمینی ظرفیت : 500 تن در سال سرمایه گذاری کل: 1929 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 199 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1730 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: ده ماه میزان اشتغالزایی : چهارده نفر روش تولید: برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده ودارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید شکلات و تافی ظرفیت : 600 تن در سال سرمایه گذاری کل: 8/1488 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی : هجده نفر مقدمه : شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می نماید. صنایع ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح:تولید ماالشعیر ماالشعیر نوع تولیدات:ماالشعیر ماالشعیر تعداد شاغلین:87 مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون دلار) سرمایه گذاری کل طرح:12500 سرمایه گذاری ثابت:10000 سرمایه در گردش:2000 درآمد سالیانه:25000 سوذ ویژه:9041 دوره بازگشت سرمایه:18 ماه نرخ بازدهی سرمایه:90% مقدمه: به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد. در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۱۸۶ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

فصل اول: مقدمه غلات غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند. گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

تاریخچه شرکت پاکشو شرکت پاکشو از سال 1340 در کارخانه کوچک به مساحت 400 مترمربع و تنها 5 نفر در آن مشغول به کار بودند آغاز بکار کرد و نخستین محصول خود یعنی مایع طرفشویی گلرنگ را به بازار فرستاد. یک سال بعد مایع سفیدکنند و پس از چهار سال یعنی در سال 1345 مایع شیشه‌شوی گلرنگ را به بازار مواد شوینده و پاک کننده عرضه کرد شرکت پاکشو در سال 1346 یکی از محصولات خود یعنی جرم گیری توالت ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

فرآیند تولید : تعریف تولید جریانی : فرآیند تولیدی است که در آن واحدهای محصول بطور متوالی از ترتیب عملیاتی یکسان با تجهیزات تخصصی که معمولاً در یک خط تولید قرار گرفته اند عبور می کنند. با توجه به اینکه محصولات در کارگاه پم پم دارای یک طرح اصلی هستند و این طرح در طی زمان ثابت باقی می ماند و برای بازار وسیع در نظر گرفته شده است.فرآیند تولید در کارگاه پم پم به صورت تولید جریانی می ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

تاریخچه نوشابه : تاریخ نوشابه اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می شود ابتدا در خاور میانه و به ویژه در نواحی جنوبی ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است . ایرانی ها از 2500 سال پیش ، روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

ترکیبات: مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال می‌باشد که گاهی تا ۱درصد زعفران را تشکیل می‌دهد، روغن ثابت به میزان حداکثر ۱۰درصد، رطوبت حدود ۱۳۱۰ درصد و ترکیبات معدنی حدود ۵درصد می‌باشد. مصارف غذایی و صنعتی: ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

اسم من «نعناع» است ! ضد تشنج ، محرک و نیرو بخش هستم سکسکه و تنگ نفس را شفا می دهم. اگر به دستوری که داده ایم عمل کنید ، از سردرد راحت خواهید شد. ترشحات معده را کم می کنم و عفونت ها را از بین می برم. هنگامی که سبزی فروشهای دوره گرد آهنگ گل پونه ، نعنا پونه را می خوانند همه می دانند که بهار نزدیک شده و نوروز باستانی به زودی خواهد رسید. در بین سبزی ها ، من یادآور طراوت بهار می باشم ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی مکانیک

قطعات اصلی آسانسور الکتریکی عبارتند از: الف: وسایل تطبیق کابین و زنه تعادل که میتواند سیم بگسل فولادی و یا زنجیر باشد. ب: وسیله رانش که محرک آسانسور است و شامل: موتور الکتریکی گیربکس ترمز فلکه کششی و یا دنده زنجیره شاسی ماسین – کوپلینگها، محور ها، یاتاقانها پ: کابین که مسافرین یا یار را حمل میکند، شامل یوک که چهارچوبی فلزی ست و کابین از طریق آن به سیستم تعلیق متصل می شود کف ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مقدمه معلوم نیست دقیقا از چه زمانی گیاهان به عنوان دارو مورد استفاده انسان قرار گرفته اند. مسلما اطلاعات مربوط به اثرارت و خواص داروئی گیاهان از زمانهای بسیار دور به تدریج بدست آمده، سینه به سینه منتقل گشته، به طور ضمنی با آداب و سنن قومی نیز در آمیخته، سرانجام با زحمت زیاد و از طریق تجربه های مدید اهم اثرات و خواص آنها در اختیار نسلهای معاصر قرار گرفته است. طبق برخی سنگ نبشته ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

چند گیاه دارویی درباره «اسفناج» چه می‌دانید؟ نتایج تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد که گیاه اسفناج خاصیت ضد سرطانی بسیار بالایی دارد به همین علت به سلطان گیاهان معروف است. معمولا از اسفناج هم به صورت خام در سالاد و پخته در تهیه برخی غذاها مانند آش و بورانی استفاده می‌شود. اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین‌های A ، B، B2 و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفیدست. همچنین، این گیاه ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

مقدمه: قدمت شناخت خواص دارویی گیاهان شاید بیرون ا زحافظه تاریخ با شد و این گیاهان درطو ل تاریخ همیشه با انسان قرابت خاصی داشته و آثار دارویی و موارد استفاده آن بر هیچکس پوشیده نیست و یکی از دلایل مهم این قدمت حضو رباورهای ریشه دار مردم سرزمین های مختلف در خصوص استفاده از گیاهان دارویی است اگر چه علاقه، همدمی و توجه به این گیاهان مفید در سالهای گذشته ناچیز بوده ولی خوشبختانه ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

خیار کلیات گیاه شناسی خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند . خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده وپوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع

صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و ... از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در پی آن ساخت کشتیهای بخار از اهمیت جاده ابریشم کاسته شد و محصولات استان نیز به صنایع تبدیلی (کشاورزی و دامی )از جمله کارخانه های پنبه ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله سایر موضوعات

سوسنبر اسم من سوسنبر است. به من سیسنبر و آسن بویه هم می گویند. گیاه شناسان قدیم ایران مرا دو رگه و بین نعنا و پونه می دانستند. اخیراً یکی از فرنگی ها با تشریح ساقه و ریشه من این موضوع را ثابت کرده و کشف آن را به خود نسبت داده است. عربی من غام است و فرنگی ها به من نعناع فلفلی گویند و اقسام زیاد دارم که فرنگی ها آن را به سیاه و سفید قسمت کرده اند. مرزنگوش ، فراسیون و مشکطرامشیع از ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

اکولوژی درخت انگور مقدمه هر موجود زنده‌ای برای برخی از فرآورده‌ها و فرایندهای زیستی اساسی بطور انکارناپذیری به محیط زیست خود و بویژه به موجودات زنده دیگر وابسته است. لازمه بقا ، همبستگی گروهی است و بررسی چگونگی این همبستگیها مورد توجه دانش اکولوژی است. دانش اکولوژی مجموعه شناختهایی است که انسان درباره اثرات محیط بر روی موجودات زنده ، اثرات موجود زنده بر روی محیط و ارتباطات ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مضرات استفاده از قلیان هم اکنون سالانه ۵ میلیون نفر در دنیا به علت استعمال دخانیات ، جان خود را از دست می ‌دهند که با ادامه ی این روند تا ۲۰ سال آینده تعداد قربانیان به ۱۰ میلیون نفر در سال می‌‌رسد ازجمله راههای استعمال دخانیات استفاده از قلیان بوده که درجنوب شرقی آسیا و خاورمیانه رواج دارد و مانند بسیاری از کشورهای خاورمیانه، قلیان یکی از وسایل تفریحی رایج در ایران است . نامهای ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

گروه تخصصی: کشاورزی گرایش: علوم و صنایع غذایی بیان مسأله: (تشریح ابعاد، حدود مسأله، معرفی دقیق مسأله، بیان جنبه‌های مجهول و مبهم و متغیرهای مربوط به پرسش‌های تحقیق، منظور تحقیق): روغنها و چربیهای خوراکی بخش عمده ای از ترکیبات مواد غذایی را به خود اختصاص می دهند وعلاوه بر تامین انرژی نقش مهمی را در حفظ سلامت و ادامه حیات دارند. کشور ایران در زمینه تولید روغن های نباتی به واردات ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: پایان نامه حسابداری

صنعت آبمیوه مقدمه با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم . صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

استاندارد های غذایی استاندارد سابقه بسیار طولانی داشته و بشر اولیه با الهام از پدیده های طبیعی مانند گردش ایام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگی خود را استاندارد می کرده است. استانداردها در سطوح مختلفی تدوین می شوند از جمله سطح استانداردهای بین المللی است که توسط سازمان بین المللی است که توسط سازمان بین المللی استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: روغن ها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

کلیات و شناخت طرح: شرکت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شرکت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت کرده بود. که پس از یک سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد. سرمایه اولیه این شرکت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است که 30% این سرمایه را خود شرکت تامین ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

. خلاصه مدیریتی شرکت کشت و صنعت دارو گیاه با مسئولیت محدود از فروردین ماه 1388 آغاز به کار خواهد کرد. سهامداران آن متشکل از مدیر عامل (دارای 51 درصد سهم) به علاوه سایر سرمایه گذاران بالقوه تا سقف یازده شخص حقیقی یا حقوقی خواهند بود. محصول اصلی این شرکت تولید گیاهان دارویی از قبیل بابونه، زیره، بومادران و آلوئه ورا و انجام بازاریابی های مناسب جهت عقد قراردادهایی با شرکت های طرف ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نظر به اینکه در کشور ایران در بسیاری از مناطق پتانسیل بالایی در زمینه تولید انواع میوه جات خصوصاً سیب درختی برخوردار بوده و این محصول با توجه به شرایط اقلیمی جزء اقلام درجه یک صادراتی می باشد و همچنین فرآورده های لبنی نظیر پنیر و پنیر لیقوان احداث سردخانه جهت نگهداری محصولات کشاورزی و لبنی اهداف خوبی را می تواند پوشش دهد. از جمله این اهداف: 1- تکمیل ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع شیمیایی و پتروشیمی

{ فصل اول } ویژگی های فرایند ‚ نکات فنی و شرایط عملیاتی : مواد اولیه پس از ورود به واحد انبار ذخیره و آنگاه بطور جداگانه توزین ووارد تانکهای ذوب مربوطه ( چربی -سود -آب نمک ) می گردند . عمل ذوب توسط بخار انجام می گیرد و مواد توسط پمپ های انتقال به دیگ پخت صابون انتقال می یابند در آنجا درجه حرارتی بین 100 – 80 درجه سانتی گراد ( بسته به نوع صابون و فرمولاسیون ) مدت 4 تا 5 ساعت ...

تعداد صفحه: ۱۶۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

فصل اول 1- مقدمه: آب قسمت اعظم و مهمی از رژیم غذایی متعادل روزانه به شمار می­آید و بدن برای انجام یکسری از فعل و انفعالات و واکنش­ها به آب نیاز دارد که می­توان هضم و جذب غذا و نهایتاً دفع مواد زائد، تنظیم درجه حرارت بدن جذب اکسیژن در شش­ها و دفع انیدریک و تغییرات شیمیایی درون عضلات و نرم شدن مفصلها را نام برد. بدن روزانه به 8 لیوان آب نیاز دارد که مقداری از آن از طریق غذاهای ...

تعداد صفحه: ۱۳۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

رشته شیمی کاربردی چکیده بشر از دیرباز برای مقابله با معضل درد بدنبال یک درمان و وسیله تسکین خاطر بوده است . در طی قرون و اعصار شیوه های مختلف درمانی که برخی از آنها با سحر و جادو و خرافه همراه بوده اند دست به دست یکدیگر دادند تا بلکه گره از پای معضل درد باز کنند ولی این مهم جزء با سلاح علم و دانش و شناخت حل نگردید . با مرور زمان و با گسترش علم و فن و تجهیز وسایل جدید تکنولوژی ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

فصل اول ابتدا نظر خوانندگان عزیز را به پاره ای از نکات مفید زیر جلب می نماییم : 1- در تهیه مواد شوینده و شیمیایی رعایت درجه خلوص و مرغوبیت مواد اولیه واجد کمال اهمیت است که چنان چه این نکته از نظر دور بماند چه بسا که نتیجه مطلوب حاصل نشود . 2- انتخاب درجه حرارت مناسب برای ترکیبات مختلف شیمیایی از اهمیت خاصی برخوردار است در این صورت دقیقا درجات حرارت تعیین شده رعایت شود و چنانچه ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

گزارش کارآموزی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین ( گلاویژ ) پیشگفتار کارآموزی در بخش کنترل کیفیت در پگاه شهد قزوین که تولید کننده یک نوشابه گاردار به نام گلاویژ میباشد فرصت مناسبی را برای کسب تجربه و مهارت لازم برای ورود به بازار کار برای اینجانب فراهم نمود ، فعالیت در یک محیط کاری با فعالیت های کنترل کیفیت بسیار پر اهمیت ، آشنایی با محیط کاری کارخانه و همچنین خط تولید و اهمیت ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

تاریخچه شرکت ساینا : ساینا از زنجان به هفت کشور منطقه محصولات بهداشتی صادر می کند شرکت صنایع بهداشتی ساینا (سهامی خاص) یکی از شرکت های وابسته به شرکت پاکستان و گروه توسعه صنایع بهشهر واقع در استان زنجان – جاده ترانزیت قزوین و زنجان 17 کیلومتری ابهر روبروی روستای قروه که تولیدکننده انواع محصولات بهداشتی و آرایشی، اسانس و آیروسل ها با کیفیت مطلوب و مورد تائید و نیاز جامعه می باشد ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

تاریخچه کارخانه «کارخانه صنعتی مینو» ی خرمدره در 85 کیلومتری شهرستان زنجان در زمینی به مساحت 54 هکتار در سال 1352 شمسی به دست آقای خسرو شاهی که زمینها را با قیمت مناسبی خریداری کرده بود، تاسیس شده است. در سال 1352 شمسی تقریباً "نیمی از ساختمانهای آن احداث و قسمت زیادی از دستگاه ها از کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و چند کشور دیگر خریداری شد و به کشور وارد گردید و توسط ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

- پتروشیمی اراک در یک نگاه هدف ایجاد یک مجتمع پتروشیمی جهت تولید مواد پایه ای و میانی با استفاده از خوراک اصلی نفتا و تبدیل آنها به فرآورده های نهایی پلیمری و شیمیایی. تولیدات در ظرفیت کامل تولیدات مجتمع بالغ بر 1138020 تن مواد پایه ای،میانی و نهایی می باشد که نیاز بخش وسیعی از صنایع داخلی را تامین و مازاد فرآورده هابه خارج صادر می شوند. تاریخچه و انگیزه احداث مجتمع پتروشیمی ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کامپیوتر

مقدمه ضرورت حضور فضای سبز در حیات انسانی و از آنجا که انسان موجودی است تنوع طلب، لذا در فضای سبز شهری علاوه بر ضرورت اهمیت و بهاء دادن به درختکاری، ایجاد تنوع هم از دیگر فاکتورهای مهم به نظر می رسد استفاده به جا و مناسب از پوشش گیاهی، احداث و نگهداری فضای سبز نیاز به تجربه و دانش، تحقیق و تفحص و شناخت نیازهای گونه های مختلف دارد، تا رابطه دیرین انسان و طبیعت تقویت شود و انسان ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

چکیده: در مطالب جمع آوری شده میزان نقش گیاهان آبزی در تولید و مصرف گازهای مختلف و به بیان دیگر فتوسنتز در گیاهان مورد بررسی قرار گرفته است. اکثر اکسیژن محلول اضافه شده با گیاهان از میلیون ها جلبک سبز میکروسکوپی ناشی می گردد. جلبک ها و گیاهان کاملاً غوطه ور در خلال روز از طریق فتوسنتز (فرآیند شیمیایی که با آن گیاهان از خورشید انرژی بدست می آورند) اکسیژن به آب انتقال می دهد. ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

بسیاری از مهندسان حاذق در صنعت مهندسی شرکتهای تولیدی و بعضی از آنها در شرکتهای مشاور طراحی و گروهی از آنها نیز در سازمانهای عمومی مشغول به کارند. نکته ای که قابل توجه است این است که مهندسانی که از مشاغل مرتبط با مهندسی فاصله می گیرند هم از مهارتهای محاسباتی و مدیریتی خود در زمینه هایی مانند خدمات مدیریتی، مالی و محاسباتی بهره می کیرند. آنان در سازمانهایی به کار مشغول می شوند که ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله هنر

قسمت اول در دهه سی، خیابانهای تهران با نئون آشنا شده و شبهای تهران با نورهای رنگین آذین می شوند و نقشهایی از رنگهای تند نئون بر در و دیوار می نشینند و بر سر در سینماها و بر فراز بامهای بلند شهر ، حرکتی از نورهای تند ، تماشاچی را به سینماها و مشتریها را به خرید کالا فرامی خواند . لاله زارمرکز تجمع این بازیهای نور می شود، از ساده ترین نقشهای هندسی متحرک گرفته تا نمایش صحنه های ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

چکیده لازمه رقابت در دنیای تولید کنونی بهره گیری از تمام فنون، ابزارها و ایده های جدید ناب است. در نیمه دوم قرن بیستم، تولید کنندگان جهان با رقبایی جدید مواجه شدند که با نیمی از سرمایه و امکانات لازم، محصولات را با کیفیتی بهتر، تنوعی بیشتر و با قیمتی پایین تر به بازارجهانی عرضه می کردند. یکی از این تکنیک های جدید تولید ناب است که برخاسته از صنعت خودروسازی است . باتوجه به این که ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

مقدمه نگهداری و تعمیرات (نت) دو مفهوم بسیار مهم ودو مقوله اساسی هستند که تحقق و عمل بدانها موجبات بقا و تداوم خطوط مختلف تولید و کاهش هزینه ها را فراهم می آورند. با پیچیده تر شدن وسائل و امکاناتی که انسان برای رفع نیازهای روز افزون خود بکار می گیرد ، امر استفاده بهینه و نیز اقتصادی بودن این وسایل و امکانات بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است .روشهای پیچیده تولید و امکانات و ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

1.1 مقدمه این فصل مقدمه ای است برای چگونگی و روش فرایند طراحی و کاربرد آن برای طراحی فرایندهای تولید شیمیایی. 1.2 چگونگی طراحی Nature of design در این بخش مبحثی کلی از فرایند طرلحی ارائه میشود.موضوع این کتاب طراحی مهندسی شیمی است،اما روش توصیف شده در این بخش میتواند برای سایر شاخه های مهندسی کاربرد بیابد. مهندسی شیمی،بطور مستمر یکی از حرفه های مهندسی بسیار مورد توجه بوده است در ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

سبزیجات حاصل از نشا را می توان زودتر از آنهایی که از دانه روئیده اند، برداشت نمود. پرورش دهندگانی که از نشا استفاده می کنند، می توانند از بازارهای اول فصل بهرمند شوند و زمان لازم برای تولید یک محصول را کاهش دهند که به آن ها این اجازه را می دهد تا کشت دوم و سوم را در طی یک فصل رشد تولید نمایند. نشاهایی که در گلخانه پرورش می یابند را می توان بطور موثری در مقابل تنش محیطی، عوامل ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه شیر و محصولات لبنی فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار است و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی ، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری می باشد . بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تامین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری نماید . هنوز در بسیاری از مناطق روستایی و عشایری ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تربیتی

در این مقاله راهکارهای برای پیشرفت و تولید علم ارائه شده و نقش تعلیم و تربیت به عنوان عامل رشد و تحول اساسی مورد بررسی قرار گرفته است. در اسلام «تفکر» زندگی دل و حیات قلب معرفی شده است. زیرا انسانیت انسان و ادراک او از عالم و ‎آدم پروردگار عالمیان اتصالی که با حق برقرار میکند به نحوه ی تفکر اوست. با تفکر قوای درونی انسان شکوفا میشود و زمینه ی حرکت کمالی او فراهم می گردد لذا به ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

خلاصه: رقابت فشرده در بازارهای کنونی باعث شده شرکتها روشهای مورد استفاده در تجارت خود را دوباره بررسی کنند. سازندگان کسیرهای تجاری و عملکردهای مربوط به منابع در نزاع و کشمکش هستند و در این حالت رقبای بازاری قوی نیز در این ساختار ها شرکت می کنند. و از عملکردهای تولیدی در ساختار JIT استفاده می کنند و در نتیجه به ارتقاء فرایند ها ادامه می دهند. اگر چه سایتهای طرفدار ممکن است از ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تربیتی

مرتبه آموزش و پرورش در تولید علم (تعلیم و تربیت ) تربیت در ایران باستان به سه منظور بوده است: ۱- خدمت به اجتماع. ۲- خدمت به خانواده و رفع مسئولیت از پدر و مادر. ۳- بهبودی حال و برتری بر دیگران. بنابراین میتوان گفت که هدف اساسی همان تربیت دینی و اخلاقی است که به صورت انجام دادن وظایف خانوادگی و اجتماعی و پیشرفت شخصی تحقق می یابد. سازمان آموزش و پرورش در طی چندین هزار سال به یک ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

چکیده شیر یکی از مغذی ترین مواد غذایی مصرفی انسان است که در رشد، سلامت و تکامل امسان اهمیت زیادی دارد. از سوی دیگر تولید شیر حیوانات مزرعه ای نیز یکی از صفات مهم اقتصادی این حیوانات محسوب می گردد. در نتیجه تولید کنندگان را به ارتقاء سطح کمی و کیفی وادار ساخته است. سیستم شناسایی نقاط بحران و بررسی خطرات ناشی از آن(HACCP) یک استاندارد جدید بین المللی مواد غذایی است که امروزه در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

میزان تولید سیب : استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد . به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور : 1=سیب عباسی 2= سیب شیخی 3= سیب علی موری 4= سیب گلشاهی 5= سیب گلاب 6= سیب قاسم شاهی 7= سیب اخلمد بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تولید کمپوست مقدمه هدف از تولید کمپوست، ایجاد یک محیط غذایی یکنواخت، حاوی خصوصیات لازم جهت رشد و نمو میسلیوم قارچ و عاری از هرگونه عوامل رقیب باکتریایی، ویروسی می‌باشد. میسلیوم قارچ در انواع مختلفی از مواد گیاهی و کودهای حیوانی، قادر به رشد و نمو می‌باشد که از ترکیب متناسب این گونه مواد با هم و گذراندن مراحل تجزیه و تخمیر، ترکیبی همگن بدست آمده که مملو از حشرات و موجودات ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

تولید گوشت مرغ مقدمه با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و خاصی برخوردار است. در بین کشورهای مختلف جهان جمعیت جوان و روبه رشد کشور ما جای و مکان خاص دارد. که نیاز به ...

تعداد صفحه: ۱۱۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

سرفصل ها: اهمیت شیر- انواع نژادها گاوهای شیری – انواع نژاد گوسفند وبز شیری مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر برتولید آن- اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیکی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }. خواص شیمیایی ترکیبات شیر – چربی ها – لاکتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح وعناصر. بهداشت ومیکروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری – ذخیره سازی لوازم ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: تحقیق مقاله سایر موضوعات

سوختن کامل زمانی انجام می‌شود که اکسیژن کافی وجود داشته باشد. علی‌الاصول در دستگاه‌های گرم کننده، هوای مورد نیاز باید از خارج از محیط تامین شود و گازهای مضره ناشی از سوختن مانند گاز کربنیک و منواکسید کربن باید در خارج از محیط تخلیه شود. در وسایل گرمازای دودکش دار در صورتیکه دودکش بدون نقص باشد عمل تهویه (ورود اکسیژن لازم و تخلیه گازهای مضره) به خوبی از طریق دودکش انجام می‌شود، ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: تحقیق مقاله حسابداری

قبل از آنکه تولیدکننده ای بخواهد کالاهای خود را تولید کند نیازمند این است که از هزینه ساخت کالا ، خرید و توزیع آن و بهای مورد انتظار در یک بازار فروش اطلاع داشته باشد . اهمیت تعیین هزینه و قیمت گذاری : تعیین هزینه و قیمت گذاری عناصر مهمی در بازاریابی و فروش هستند به این دلیل واضح که چنانچه فعالیتهای تجاری مبتنی بر فروش و عملیات تجاری سودآور نباشند هم از دید صرفه فردی و هم از نظر ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه استان خراسان با مساحتی حدود ۳۱۳۰۰۰ کیلومتر مربع حدود ۲۰ ٪ خاک کشور را تشکیل می دهد . متوسط بارندگی استان به میزان ۱۶۰ میلیمتر برآورد شده است که بین ۸۰ میلیمتر در جنوب و۴۰۰ میلیمتر در شمال استان متغیر است . میزان متوسط بارندگی در استان تقریبا معادل ۶۴ ٪بارندگی کشور است و ۱٨ ٪ بارندگی جهان است . بنابراین خراسان جزء مناطق خشک کشور بشمار می آید و استحصال آب نقش حیاتی در زندگی ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم اجتماعی و جامعه شناسی

از نظر تاریخی، تعداد کمی از فلاسفه ای که از عدالت در حوزه ی عمومی سیاست دفاع کرده اند، در مورد عدالت در ساختار خانواده هم اظهار نظر کرده اند. به جای این، بیشتر آنها به خانواده به عنوان حوزه ای مجزا که باید از دخالت دولت برکنار بماند نگریسته اند. فضای خصوصی و فضای عمومی به دو حوزه ی مجزا تقسیم می شدند که اولی در دسترس اقدامات عمومی قرار نمی گرفت. آنجا که این فلاسفه قدرت خصوصی را ...

تعداد صفحه: ۱۳۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کامپیوتر

امروزه اغلب شرکتها و موسسات و حتی اشخاص حقیقی جهت معرفی خود در اینترنت اقدام به راه‌اندازی وب سایت اختصاصی می‌کنند. در این پروژه، وب سایت شرکت تولیدی، خدماتی نویدان طب طراحی گردیده است. این وب سایت به دو زمان فارسی و انگلیسی جهت استفاده ‌ کاربران فارسی زبان و یا سایر علاقمندان آماده شده به معرفی این شرکت می‌پردازد. طراحی صفحات به صورت استائیک بوده که در صورت علاقمندی مدیران شرکت ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

رشته مهندسی صنایع تولید صنعتی چکیده دایکاست یا ریخته گری تحت فشار عبارت است از روش تولید قطعه از طریق ترزیق فلز مذاب و تحت فشار به درون قالب روش دایکاست از این نظر که در آن فلز مذاب به درون حفره ای به شکل قطعه مورد نظر به دست می آید بسیار شبیه ریخته گری ریژه می باشد. تنها اختلاف بین این دو روش در نحوه پر کردن حفره قالب است . در قالب ریژه فلز مذاب تحت نیروی وزن خود سیلان پیدا ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: پایان نامه مهندسی برق

پروژه دوره کارشناسی رشته برق- قدرت چکیده: آشنایی بیشتر با روش های جدید کنترلی و به کارگیری عناصر، ابزارها و جریان هایی که در فرآیند یک صنعت منجر به افزایش بهره وری و بهینه سازی تولید به هر صورت می گردد که این پدیده اتوماسیون صنعتی نام دارد که ما در این پروژه به معرفی قسمتی از سیستم اتوماسیون صنعتی که وظیفه ی دریافت اطلاعات از بخش های مختلف نیروگاهی و پردازش اطلاعات و انجام ...

تعداد صفحه: ۹۹ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

رشته مهندسی صنایع (مدیریت و بهروری سیستمها) چکیده بنگاهها بدنبال راهی هستند تا با ایجاد مزیت رقابتی و کاهش هزینه های تولید ،در بازار های هدف نسبت به رقبا سهم بیشتری داشته باشند.مدل زنجیره ارزش مایکل پورتر ابزار مناسبی بودکه درسال 1985 برای ارزیابی وتعیین حوزه های کسب و کارمعرفی شد.این مدل کمک می کند تا تحلیل دقیق تری از سازمانها و شرکتهایی که توان ایجاد ارزش و مزیت رقابتی را ...

تعداد صفحه: ۱۳۱ دسته بندی: پایان نامه فیزیک

کارشناسی ارشد فیزیک هسته­ای در این پروژه ابتدا فرض می شود که پروتون از سه کوارک ظرفیت تشکیل شده و این سه کوارک را دریای کوارک و پاد کوارک احاطه کرده است. با توجه به اینکه کوارک و پاد کوارک ها در برخورد رودررو نابود شده و تولید لپتون می نمایند لذا با این فرض با محاسبه و مشخص کردن تابع توزیع کوارک و دریای کوارکی داخل پروتون می توان سطح مقطع تولید لپتون و پاد لپتون ها را در برخورد ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

مقدمه هدف پژوهش: بررسی مشکلات تولید پسته در ایران وتأثیراتی که این مشکلات برروی فروش داخلی و خارجی آن می گذارد وارائه ی راهکارهای توسعه صادرات. بیان مسئله: آیا پسته ایران با استانداردهای بین الملل مطابق است؟ آیا جایگاه بازارصادراتی یک قرن گذشته را هم اکنون داریم؟ سؤال یا فرضیه های تحقیق: بین مشکلات پسته و فروش آن در داخل همبستگی وجود دارد. کاهش مشکلات تولید پسته می توان موجب ...

تعداد صفحه: ۱۵۵ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

پروژه تحقیقاتی جهت اخذ درجه کارشناسی رشته مهندسی صنایع چکیده : تولید بهنگام( JUST-IN-TIME : JIT ) امروزه بعنوان یک تکنیک جدید برنامه ریزی تولید و نیز نگرش فلسفی مدیریت بطور گسترده ای با استقبال شرکت ها مواجه شده است. بطور کلی JIT نوعی فلسفه تولیدی است یا یک هدف بسیار ساده یعنی:" اقلام مورد نیاز را با کیفیت مورد نیاز، به مقدار مورد نیاز و دقیقا در زمان مورد نیاز" تولید کنید. ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

رشته مهندسی شیمی - پتروشیمی پروژه کارشناسی مقدمه : منطقه ب شامل واحدهای ذیل که به صورت مختصر تشریح گردیده است ، می گردد الف) واحد تولید ازت : ازت گازی است خنثی که میل ترکیبی بسیار کمی داشته و در شرایط عادی ترکیب پذیری ندارد . لذا در واحدهای مختلف بهره برداری از این گاز برای موارد مختلفی از قبیل گاز پوششی مخازن هیدروکربوری، برای جلوگیری از نفوذ هوا یا اکسیژن به آنها، در واحدهای ...

تعداد صفحه: ۱۵۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی برق

رشته برق - قدرت مقدمه: رشد رو به تزاید مصرف منابع غیرقابل تجدید انرژی و افزایش آلودگی های ناشی از بهره برداری های بی رویه، توازن این ذخائر پایان پذیر را به مخاطره افکنده و در این رابطه، بررسی راهکارهای عملی استفاده از منابع جدید انرژی (انرژی‌های تجدیدپذیر[1]) در دستور کار محققان و دانشمندان قرار داده است. حفظ سلامت محیط زیست و قابلیت بازیافت طبیعی دو خصوصیت مهمی است که در گزینش ...

تعداد صفحه: ۱۰۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی برق

مهندسی برق قدرت فصل اول: انرژی بیوماس 1 مقدمه یکی از مناسبترین منابع انرژی تجدید شونده انرژی بیوماس است.این انرژی علاوه بر خاصیت تجدیدپذیر بودن سازگار با محیط زیست است.منابع انرژهای بیوماس می توانند به انرژی الکتریسیته یا به صورت حاملهای از انرژی مانند سوختهای گازی یا مایع با توجه به نیاز بخشهای مختلف جامعه تبدیل شوند. منابع انرژی بیوماس به طور کلی به موادی از گیاهان و موجودات ...

تعداد صفحه: ۱۰۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

انتخاب موضوع پروژه در دنیایی که ما در آن زندگی میکنیم،افراد هر روز به دنبال یافته های جدید و دستاوردهای عملی پیشرفته تری می باشند و بقا و ماندگاری جوامع امروزی منوط به پیروی و استفاده از همین دستاوردها می باشد که کوچکترین تردیدی در آن موجب عقب ماندگی جوامع از چرخه پیشرفت دیگر جوامعمیشود در این صورت حیوان فاصله ایجادشده لحضه به لحضه میشود. همچنین ،لارفه استفاده از پیشرفتهای ...

تعداد صفحه: ۱۷۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی – بیوتکنولوژی چکیده دسفری اکسامینB،‌ تنها سیدروفوری است که فرم مزتیله آن (نمک متان سولفونات دسفری اکسامین B) با نام تجاری دسفرال جهت درمان بیماران تالاسمی، به منظور شلاته کردن بار اضافی آهن، استفاده می گردد. به همین منظور جهت تولید دسفری اکسامین B، از سویه استرپتومایسس پیلوسوس استفاده گردید و سویه مربوطه در محیط کشت Soy bean کشت داده شد ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت