هیدرات های کربن

تعداد 100 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد هیدرات های کربن در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره هیدرات های کربن باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات هیدرات های کربن در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۱۴۳ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

چکیده تحقیقات اخیر روی نانوسیالات، افزایش قابل توجهی را در هدایت حرارتی آنها نسبت به سیالات بدون نانوذرات و یا همراه با ذرات بزرگ‌تر (ماکرو ذرات) نشان می‌دهد. از دیگر تفاوت‌های این نوع سیالات، تابعیت شدید هدایت حرارتی از دما، همچنین افزایش فوق‌العاده فلاکس حرارتی بحرانی در انتقال حرارت جوشش آنهاست. نتایج آزمایشگاهی به دست آمده از نانوسیالات نتایج قابل بحثی است که به عنوان مثال ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

تعریف نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

مقدار دی اکسید کربن موجود در هوا 0.03درصد و یا حدود 300پی پی ام می باشد. (هر میلیون کیلوگرم هوا دارای 300کیلوگرم دی اکسید کربن می باشد ) در مناطق صنعتی , باتلاقی و بستر رودخانه ها حدود 400پی پی ام و در برخی مناطق 200 پی پی ام است . مقدار دی اکسد کربن موجود در هوا برای فتوسنتز کافی است. کمبود دی اکسید کربن : در زمستان به علت مسدود بودن گلخانه , تبادلات هئای داخل گلخانه با محیط ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

فلینظر الانسان الی طعامه انا صببنا الماء صبا * ثم شققنا الارض شقا * فأنبتنا فیها حبا * و عنبا و قضبا * و زیتونا و نخلا * و حدائق غلبا * و فاکهه و ابا * متاعا لکم و لانعامکم. ( عبس 24 32) پس انسان باید به خوراک خود بنگرد * که ما آب را به صورت بارشی فرو ریختیم * آنگاه زمین را شکافتیم * و در آن، دانه رویانیدیم * و انگور و سبزی * و زیتون و درخت خرما * و باغ های انبوه * و میوه و علف ...

تعداد صفحه: ۱۳۴ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پایان نامه ( برای دریافت درجه کارشناسی ارشدM.SC))) دررشته علوم دامی-گرایش تغذیه چکیده تحقیق حاضر جهت بررسی اثر استفاده از گوانیدینو استات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر روی 180 قطعه جوجه گوشتی نر سویه ی راس 308 غالب طرح بلوک کامل تصادفی با 3 تیمار و4 تکرار انجام شد.تیمارها شامل ،1-جیره ی بر مبنای پروتئین گیاهی 2- جیره ی دارای 2/5درصد پودر ماهی 3- جیره ی دارای 0/05 درصد ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایان‏نامه‌ی کارشناسی ارشد رشته تحصیلی:مهندسی کشاورزی گرایش: زراعت ج- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور کلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبه‏های مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق) : در بین مشکلات گوناگونی که در زندگی بشر وجود دارد، همواره تغذیه موجودیت و آسایش او را بیشتر تهدید می­کند. این مسئله از نظر اقتصادی و اجتماعی در درجه اول اهمیت جوامع بشری قرار ...

تعداد صفحه: ۷۸ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته اصلاح نباتات چکیده یونجه از جمله گیاهانی است که به طور مکرر مورد مطالعات کشت بافتی به خصوص در زمینه جنین­زایی قرار گرفته است. باززایی یونجه­های یکساله بسیار سخت‌تر از باززایی ارقام چندساله می‌باشد. پیشرفت­های قابل توجهی با استفاده از مهندسی ژنتیک در جهت بهبود ارزش تغذیه­ای و مقاومت یونجه به تنش­های زیستی و غیرزیستی حاصل شده است و در حال ...

تعداد صفحه: ۱۵۳ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پایان‌نامه: جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد (M. Sc) در رشته مهندسی علوم دامی چکیده این تحقیق به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کولین‌کلراید (0، 500، 1000 میلی‌گرم در کیلوگرم) و روغن منداب (0، 2، 4 درصد) در قالب آزمایش فاکتوریل 3×3 بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار و در هر تکرار 10 قطعه جوجه‌ نر گوشتی یک روزه سویه راس 308 در یک دوره‌ کامل پرورشی (56 روزه) به صورت مزرعه ای ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید پانلهای گچی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی عمران

مقدمه ضرورت تحقیق در خصوص مصالح ساختمانی خصوصا بتن به عنوان عنصر شاخص در ساخت و ساز، از چند دهه گذشته در مرکز توجه موسسات تحقیقاتی در کشورهای مختلف بوده است. در کشور ما با توجه به حجم انبوه ساخت و سازها در بخش عمومی و در بخش خصوصی و همچنین سرمایه گذاری های عظیم برای ساخت فرا سازه ها، که بخش اعظم آنها را سازه های بتنی تشکیل می دهند، پرداختن به موضوع تحقیقات در زمینه مصالح ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

پیشگفتار با توجه اهمیت انتقال گاز طبیعی از طریق خطوط لوله، حفظ تأسیسات مربوط به انتقال از خطر تشکیل هیدرات ها بسیار مهم می باشد. ازاین رو در گزارش سه ماهه هفتم کارآموزی تصمیم گرفتیم که در باره این موضوع مطالبی را هر چند خلاصه ارائه نماییم. در این گزارش ابتدا سیستم های آب – هیدروکربن، حلالیت گاز در آب، محتوای آب در گاز طبیعی و روش های اندازه گیری آن و سپس ساختارهای مبنای هیدرات ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

در این گزارش ( گزارش چهارم ) از سری گزارش های کارآموزی با توجه به اهمیت آب در صنعت ولزوم تصفیه آن برای سیستم های خنک کننده ونیز برای تولید بخار ابتدا به بررسی آب های صنعتی، منابع ناخالصی آب، انواع سختی آب، روش های تصفیه آب، مکانیسم خوردگی آب وعوامل آن و نیز روش های جلوگیری از آن خواهیم پرداخت. سپس به طور مختصر برج های خنک کننده آب و انواع آنها و مکانیسم خنک کردن در این برج ها را ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

چکیده سیانوباکتر ها (جلبک‎ های سبز ‎- آبی) جزء پروکاریوت‎ها محسوب می‎شوند. این فیتوپلانکتون‎ها معمولاً در آب‎های شیرین و لب شور یافت می‎شوند و از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه رشته‎ای و کلنی تقسیم می‎شوند. سیانوباکترها در هنگام بلوم (شکوفایی)، سمومی را تولید می‎کنند که سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره می‎اندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

غذا و تغذیه ، بی‌شک مهمترین موضوع مورد بحث دنیای امروز را تشکیل می‌دهد. افزایش آگاهی و دانش مردم در مورد خصوصیات تغذیه‌ای ترکیبهای مختلفی غذایی ، نیازمند این است که در مورد غذاهای خاص اطلاعات بیشتری مانند میزان هر یک از مواد معدنی و ویتامینها و مقدار مواد قندی و چربی‌ها ارائه شود.امروزه بسیاری از روشهای مورد استفاده در تجزیه غذاها بر اساس سیستمی استوار است که حدود صد سال پیش ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

غَلات در واقع گونه‌ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه‌ای بوده و دانه‌های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخهٔ زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می‌‌رسانند. گونه‌های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می‌‌شوند. گونه‌های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

یکی از اختلافات عمده بین گیاهان و حیوانات در کره زمین، توانایی گیاهان برای ساخت داخلی غذای خودشان می باشد. یک گیاه برای تولید غذای مورد نیاز خود به انرژی حاصل از تابش آفتاب، دی اکسید کربن موجود در هوا و آب موجود در خاک نیازمند است. اگر هر یک از این اجزاء دچار کمبود شود، فتوسنتز یا همان تولید غذا متوقف خواهد شد. در واقع اگر هر یک از این عوامل برای مدت زیادی قطع شود، گیاه از بین ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

میکروفلورطبیعی دستگاه گوارش شامل بیش از 400 گونه ازانواع میکروارگانیسم های مختلف می باشد که جمعیتی بالغ بر1014 جرم زنده را تشکیل میدهند. حضور این جمعیت کثیر از میکروارگانیسم ها به دلایل زیر برای میزبان ضروری است : 1. کمک به فرآیندهضم مواد غذایی 2. کمک به سنتز و جذب ویتامین ها و مواد معدنی 3. تجزیه سلولز و سایر پلی ساکاریدها 4. تحریک سیستم ایمنی جمعیت میکروفلورطبیعی روده تحت ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی عمران

مقدمه سیمان چیست ؟ سیمان گردی است نرم جاذب آب و چسباننده خرده سنگ که اساساً مرکب است از ترکیبات پخته شده و گداخته شده اکسید کلسیم با اکسید سیلیکون، اکسید آلومینییم و اکسید آهن. ملات این گرد قادر است به مرور در مجاورت هوا یا در زیر آب سخت شود، در زیر آب ضمن داشتن ثبات حجم مقاومت خود را نیز حفظ می نماید و در فاصله 28 روز در زیر آب ماندن دارای حداقل مقاومت 250 کیلوگرم بر سانتیمتر ...

تعداد صفحه: ۱۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی مکانیک

مقدمه : یکی از روش های متداول برای ساخت محصولات شیشه ای استفاده از شیشه های تخت است. اگر چه از این روش برای ساخت شیشه های تزئینی و کاربردی سالهاست که بویژه در اروپا استفاده می شود، لیکن شاید عمر آن در ایران به 10 سال نرسد. با توجه به این که روش ذوب شیشه تخت در کوره الکتریکی یک کار فنی و علمی است و اینکه آموزشآن در دانشگاه ها به عنوان واحد کارگاهی با اطلاعات شخصی و تجربی اساتید ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

ایروبیک یعنی فعالیتی که عضلات بزرگ را به کار می‌گیرد حداقل 12 دقیقه با حالت ریتمیک و موزون. در شرایطی که سرعت و شدت تمرین قابل تحمل است و نیاز بدن به استفاده از اکسیژن برای مدتی افزایش می‌یابد، این فعالیت انجام می‌گردد. «ایروبیک» جزو فعالیت هوازی ( شدت تمرین بالاست و مدت تمرین پایین است). از نظر پزشکی، این ورزش سیستم قلب، عروق، تنفس را تعلیم می‌دهد و با سرعت و بازدهی بالا اکسیژن ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

مقدمه بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود. شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر چه بیش از سه چهارم کره زمین را آب فرا گرفته است، سهم قلیلی از آب‌های ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

لیپید ها لیپیدها گروه ناهمگونی از ترکیبات شامل چربیها، روغنها، استروییدها، مومها و ترکیبات مشابه هستند که بیشتر از جهت خواص فیزیکی با هم نسبت دارند تا خواص شیمیایی. خواص مشترک آنها عبارتند از : 1) نسبتاً نامحلول در آب و 2) محلول در حلالهای غیرقطبی نظیر اتر و کلر و فرم. لیپیدها نه فقط به دلیل انرژی زیادشان، بلکه به علت ویتامینهای محلول در چربی و اسیدهای چرب ضروری که در چربی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

مقدمه: دیر زمانی نیست که یکی از اهداف مهم واصلی در قانون تاًسیس شرکتها و کارخانجات صنعتی در ایران حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی آن تعیین شده است. به موجب این قانون کارخانجات صنعتی می بایست نظارت و دقت مضاعفی در خصوص جلوگیری از تخریب محیط زیست به هر نحو به عمل آورند. در غیر این صورت با برخوردهای جدی و شدیدی از سوی سازمان حفاظت از محیط زیست روبرو خواهند شد. مبحث اول: مشخصه های ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

مقدمه مطالعه شیمی آلی , تنها بدلیل اهمیت آن در زندگی روزمره , قابل توجیه است اما درک درست این اهمیت در گرو کسب اطلاعاتی در زمینه مبانی شیمی آلی است . شیمی آلی , شیمی آلی است , چه در آزمایشگاه باشد , چه درکارخانه های شیمیایی , و چه در گیاهان یا بدن انسان . بنابراین اشاره مناسب به جنبه های صنعتی و زیست شناختی توامان یا با جنبه های شیمیایی بنیادی و نظری ,به جای آوردن آنها بصورت ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

چگونه چربی خود را بسوزانیم؟ شاید هر ماه مطالب بسیاری را در ارتباط با انواع روشهای کم کردن چربی بدن یا مبارزه با آن در مجلات و سایر منابع مربوط بخوانید. ولی چیزی که مهم است،داشتن یک برنامه مناسب تغذیه ورزش توام با یکدیگر می باشد در اینجا قصد داریم شما را از شیوه مذکور با خبر سازیم. با رعایت نکته به نکته موارد آن زودتر از آنچه فکر می کنید، بدنی سالم و ساخته شده را خواهید یافت. ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

فیزیولوژی کلیه پیش گفتار هر کدام از ما به پدیده دفع ادرار به شکل واقعه ای که باید وجود داشته باشد عادت کرده ایم. اما اگر زمانی جریان ادرار قطع شود چه عواقبی خواهد داشت؟ اگر ادرار با شرایط غیر طبیعی برقرار شود چه مشکلی ایجاد خواهد شد؟ اولین نشانه های حیات در آب هایی پا به دنیای وجود گزاردند که پر از پتاسیم بود. این اشکال حیات به شکل مولکول هایی بودند که از توانایی پیچیده تر شدن و ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تولید کمپوست مقدمه هدف از تولید کمپوست، ایجاد یک محیط غذایی یکنواخت، حاوی خصوصیات لازم جهت رشد و نمو میسلیوم قارچ و عاری از هرگونه عوامل رقیب باکتریایی، ویروسی می‌باشد. میسلیوم قارچ در انواع مختلفی از مواد گیاهی و کودهای حیوانی، قادر به رشد و نمو می‌باشد که از ترکیب متناسب این گونه مواد با هم و گذراندن مراحل تجزیه و تخمیر، ترکیبی همگن بدست آمده که مملو از حشرات و موجودات ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

کودها، سموم و میوه‌هایی که می‌خوریم انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمت‌های خوراکی گیاه ذخیره می‌شود آیا تا به حال میوه‌ای خورده‌اید که مزه‌اش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را روی زبان‌تان حس کنید؟ اگر این‌طور است پس مطالب زیر را بخوانید: موادشیمیایی مورد استفاده در ...

تعداد صفحه: ۱۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

« خلاصه» غذا نیاز انسان را به ماده و انرژی تأمین می کند ماده برای ساختن بافتهای جدید و رشد بدن لازم است و به این علت تغذیه مقوله بسیار مهمی است مخصوصاً در نوجوانان که هم در سن رشد هستند و هم دارای فعالیت بسیار زیاد. غذاها شامل موارد زیر است: 1- هیدراتهای کربن 2- چربی ها 3- پروتئین 4- مواد معدنی و ویتامین ها و آب هیدارت های کربن انرژی زا هستند و مقدار آنها در غذاهای مختلف متفاوت ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

میلیون ها نفر از مردم،رژیم های غذایی دقیقی را مراعات می کنند.پژوهش هایی که در زمینه تغذیه صورت گرفته،به ما می آموزد که بدن ما نمایانگر نحوه تغذیه است.بنیه جسمانی،مقاومت در برابر بیماری،قد و حتی طول عمر ما ارتباط نزدیکی با غذاهای مصرفی مان دارد. توجه به اهمیت تغذیه در ورزش،موضوع جدیدی نیست و سابقه طولانی دارد.در اولین دوره المپیک،پزشکان توصیه های غذایی برای ورزشکاران ارائه می ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

تعریف بهداشت : بهداشت یک حالت کامل سلامت جسمی روانی و اجتماعی است . برای برخورداری از بهداشت خوب باید نظافت و بهداشت اعضای بدن تغذیه ، خواب و استراحت ، ورزش و تفریح ، عدم اعتیاد ، مراقبتهای پزشکی رعایت گردد و بهبود شیوه زندگی آموزش داده شود . انواع بهداشت : بهداشت ورزشی ، بهداشت روانی ، بهداشت فردی تعریف بهداشت ورزشی : بهداشت ورزشی را می‌توان به شناخت و کاربرد مجموعه‌های ازعلوم ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

این نوشته برای افراد عادی، ورزشکاران و مربیان است. بنابراین در نظر ندارد تا به بررسی روشهای پیچیده علمی موضوع بپردازد. لیکن شناخت اولیه از این علم به منظور درک کلی تغذیه درمانی، میتواند در عملکرد و فعالیت بدنی مثبت فرد مؤثر باشد. علومی که مورد بحث قرار میگیرند: فیزیولوژی (فعالیت سلولی و هضم و جذب غذا) بیوشیمی (چگونگی تبدیل غذا به انرژی به منظور نگهداری و بازسازی ساختار ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: پایان نامه حسابداری

چکیده تحقیق در این تحقیق به بررسی سیستم های کنترل داخلی(حسابداری-انبارداری-حقوق و دستمزد-تولیدوفروش) شرکت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است. هدف تحقیق شناخت صنعت گوشت وکارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی وکشاورزی -شناخت شرکت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شرکت مذبور می باشد. روش تحقیق به این صورت که با مراجعه به شرکت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد ...

تعداد صفحه: ۱۰۶ دسته بندی: پایان نامه محیط زیست و انرژی

فصل اول : ضرورت تحقیق 1-1- مقدمه ، ضرورت تحقیق نیاز انسان به محیط سالم امری انکارناپذیر است که بسادگی نمی توان از کنار آن گذشت ، چرا که متابولیسم بدن انسان در سایه محیط زیستی سالم راندمانی مطلوب از خود نشان میدهد و این مهم میسر نمی شود مگر اینکه در حفظ و نگهداری محیط زیست نهایت دقت و تلاش بکار گرفته شود در راستای اهمیت همین مسئله است که بحث تصفیه فاضلاب به میان می آید و دفت و ...

تعداد صفحه: ۱۶۰ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

پایان نامه کارشناسی ارشد شیمی گرایش : کاربردی مقدمه : گوگرد به عنوان محصول جانبی صنایع نفت و گاز سالانه بیش از 41 میلیون تن در سال طی فرآیند شیرین‌سازی تولید می شود . همچنین میزان تولید کل گوگرد در جهان رقمی بیش از 64 میلیون تن در سال است . حائز اهمیت قرار گرفتن مسائل زیست محیطی از عوامل مؤثر در تولید گوگرد است . به همین خاطر برای جلوگیری از مشکلات زیست محیطی و همچنین به دلیل ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

گزارش نهایی پروژه کارشناسی در رشته تکنولوژی پرورش طیور چکیده: استفاده از زئولیت طبیعی یعنی کلینوپتیلولیت به عنوان مکمل غذایی دام و طیور مرسوم است . در ماکیان سبب کاهش سولفید هیدروژن و آمونیاک و رطوبت فضولات می گردد باعث کاهش غوارض سموم قارچی خصوصا افلاتوکسین ها در جیره طیورو نیز موجب استحکام پوسته در مرغان تخم گذار با اثر بر روی جذب کلیسم و فسفر می گردد و نیز باعث کنترل ...

تعداد صفحه: ۹۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد«M.Sc» گرایش: زراعت چکیده به منظور بررسی تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول­ پاشی عناصر کم ­مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان آجیلی رقم کانفتا، آزمایشی طی سال 1390 در روستای فنایی واقع در 2 کیلومتری شهرستان خوی اجرا گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این تحقیق کود ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شیر امولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت ...

تعداد صفحه: ۱۶۱ دسته بندی: پایان نامه علوم تغذیه

« خلاصه» غذا نیاز انسان را به ماده و انرژی تأمین می کند ماده برای ساختن بافتهای جدید و رشد بدن لازم است و به این علت تغذیه مقوله بسیار مهمی است مخصوصاً در نوجوانان که هم در سن رشد هستند و هم دارای فعالیت بسیار زیاد. غذاها شامل موارد زیر است: 1- هیدرات های کربن 2- چربی ها 3- پروتئین 4- مواد معدنی و ویتامین ها و آب هیدارت های کربن انرژی زا هستند و مقدار آنها در غذاهای مختلف متفاوت ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

مقدمه: صنعت شیشه سازی از صنایع قدیمی است که مصریها از 2500 سال قبل از میلاد مسیح با ان اشنایی داشتند و سازنده اولین اشیائ شیشه ای بودند و همچنین یونانی ها از قرن 12و14 قبل از میلاد و رومیها از قرن ششم قبل از میلاد به شیشه سازی میپرداختند و در ایران نیز تاریخ قدیمی دارد به توری که قدیمی ترین اشیائ ظروف شیشه ای ایرانی مربوط به اقوام ایلامی میباش د یعنی تاریخ ان به 3500 سال قبل ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است . با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : درخت خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته برای انسان است پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده اما زمان پی بردن انسان به ارزش غذائی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد می رسد.مبداء اصلی این گیاه بدرستی مشخص نیست. بعضی از دانشمندان مبداء اصلی آن را در اسیا و کرانه های خلیج فارس و گروهی دیگر زیست گاه اصلی ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند. معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : آرد پفک، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع پفک ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد پفک را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد پفک تهیه می شود. اساس آرد پفک را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. با توجه به ورود ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : با توجه به اینکه قند کله از شکر که به صورت سنتی انجام می گرفت دارای مشکلات بهداشتی بوده و مورد تأیید اداره بهداشت نمی باشد و مدت ها است که از احداث واحدهای جدید جلوگیری به عمل می آید. لذا تولید قند پرسی برطرف کننده این مشکلات خواهد بود. در این روش که کلیه مراحل تولید توسط ماشین انجام می گردد. نه تنها مقدار قابل توجهی از ریخت و پاش شکر جلوگیری می گردد ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع چاپ-گرافیک

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نام محصول کاغذ تست لاینر و وایت تاپ بوده و اغلب جهت استفاده در لایه رویی کارتن های بسته بندی به صرف می رسد. چگونگی طبقه بندی این محصول علاوه برز نوع کاربری آن در لایه میانی موجدار (فلوتینک)، سطوح طرفین موجدار (لایتر) و سطوح بیرونی تاپ لاینر یا تست لاینر، بر اساس نسبت وزنی آن در واحد سطح تعیین گردیده و انواع مختلف آن عبارتند از و همچنین تقسیم بندی دیگر ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند، درجه بندی آنها بر حسب ضابطه سازی (فرمولاسیون)، آماده ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلی‌ساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای کارگاهی و کارخانه ای جهت تولید رنگ های شیمیایی 2-1-2-مشخصات فنی محصول تولید رنگ صنعتی در مقیاس متوسط با استفاده از ترکیبات نوین و طیف های نوظهور 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش صنعتی تولید رنگ 4-1-2-تشریح مختصر فرایند تولید رنگ فصل دوم تعیین ظرفیت فصل دوم – تعیین ظرفیت 2-2-تعیین ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید بتن آماده نوع تولیدات : بتن آماده تعداد شاغلین : 15 مشخصات سرمایه گذاری طرح ( ارغام به میلیون ریال ) سرمایه گذاری کل طرح : 8344 سرمایه گذاری ثابت : 7584 سرمایه در گردش : 516 درآمد سالیانه : 6600 سود ویژه : 2005 دوره بازگشت سرمایه : 8/3 نرخ بازدهی سرمایه : 5/26% (تصاویر و نمودار در فایل اصلی موجود است) شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز : مواد تشکیل ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید روغن از سبوس برنج پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کیت CNG پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی علوم پزشکی

شرکت داروسازی ثامن، در سال 63 به منظور تولید 12 میلیون انواع فرآورده های تزریقی در شهر مشهد، با عنوان شرکت سرم سازی ثامن، تاسیس شد و سپس به دلیل گسترش فعالیت شرکت و تولید تعدادی از انواع محلول های تزریقی، علاوه بر تولید انواع سرم به پیشنهاد شرکت ثامن و تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اسفند ماه سال 79 به شرکت داروسازی ثامن تغییر نام یافت. بر طبق مفاد اساس نامه شرکت ...

تعداد صفحه: ۸۹ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

فصل اول: مقدمه شیر ماده غذایی با ارزشی است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذیه کودکان غذایی کامل و برای بزرگسالان دارای نقش مهم و اساسی است .در بین انواع غذاهای مصرفی روزانه شیر متعادل ترین ترکیبات را دارد شیر حاوی مواد لازم برای تولید انرژی و رشد بوده و بعلت دارا بودن آنتی بادی های لازم نوزاد را از ابتلا به بیماریها محفوظ می دارد شیر یکی از منابع مهم ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

1- مقدمه 2-1-1- معرفی کارخانه زمزم گرگان شرکت زمزم گرگان در تاریخ 26/4/1352 تاسیس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده و در حال حاضر شرکت زمزم گرگان یکی از شرکت‌های گروه صنایع آشامیدنی و تحت پوشش سازمان صنایع غذایی و آشامیدنی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی می‌باشد. شرکت زمزم گرگان در سال 1352 فعالیت خود را با یک خط تولید نوشابه‌ های غیر الکلی گازدار در ظروف شیشه أی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

مقدمه: مجتمع پتروشیمی خراسان واقع در 17km شهرستان بجنورد ,دارای مساحت کل 200 هکتار که محوطه های صنعتی آن 30هکتار, محوطه های غیر صنعتی 82هکتار و فضای سبز آن 110 هکتار می باشد. این مجتمع در اردیبهشت ماه 1371فعالیت های اصلی خود را شروع کرد. کارهای ساختمانی در تیرماه 1372 و عملیات نصب در تیرماه 1373 آغاز گردبد. شروع واحدهای آب و نیروگاه در بهمن 1374 و شروع بهره برداری در خردادماه ...

تعداد صفحه: ۱۵۸ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی عمران

فصل اول تاریخچه شرکت لوله گستر اسفراین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به منظور رفع نیاز کشور به لوله های بدون درز در اندازه های 5.5 تا 16 اینچ که در صنایع نفت، گاز و ساخت دیگ های نیروگاهی به کار می رود و قبل از تأسیس این کارخانه تماماً از طریق واردات از خارج از کشور تأمین میگردیده، اقدام به ایجاد طرح احداث کارخانه مورد نظر نمود. درراستای اجرای این هدف قراردادی با شرکت ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

پیش گفتار اگر چه بررسی فرآیند تصفیه گاز طبیعی از مرحله خروج از سر چاه تا مرحله مصرف یا همان فراوری گاز طبیعی و به عبارتی شیرین سازی آن در قالب گزارش کارآموزی نمی گنجد ولی با توجه به اهمیت موضوع و جلوگیری از مطرح شدن مباحث تکراری درباره واحد تصفیه گاز برآن شدیم که موضوع فرآوری گاز طبیعی را طی دو گزارش وبا شرح مختصر هر کدام از مراحل آن ارائه نمائیم. بدین صورت که پس ذکر کلیاتی ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

پیشگفتار از سری گزارش های کارآموزی ( گزارش کارآموزی سه ماهه ششم ) و در ادامه مباحث مربوط به فراوری گاز طبیعی و سیر مراحل آن، ابتدا روش های مختلف بازیافت مایعات هیدروکربوری ( بویژه روش تفکیک جزء به جزء بوسیله سرماسازی ) بررسی می شود و سپس نحوه جداسازی گازهای اسیدی با ذکر علل و عوامل انتخاب فرآیندهای مختلف مورد استفاده در این زمینه بخصوص روش شستشو با آمین تشریح می گردد. در ادامه ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی شیلات

رشته تکنولوژی شیلات مقدمه رشد بی رویه جمعیت در سالهای اخیر و نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی از یک طرف و رو به اتمام بودن منابع غذایی قابل دسترس از طرف دیگر توجه به این موضوع که در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا با کمبود مواد غذایی روبرو می باشند باعث شده در کشور ما نیز با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی و از طرفی رو به کاهش بودن منابع دریایی، شرکت سهامی شیلات ایران را برآن ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: تحقیق مقاله سایر موضوعات

سوختن کامل زمانی انجام می‌شود که اکسیژن کافی وجود داشته باشد. علی‌الاصول در دستگاه‌های گرم کننده، هوای مورد نیاز باید از خارج از محیط تامین شود و گازهای مضره ناشی از سوختن مانند گاز کربنیک و منواکسید کربن باید در خارج از محیط تخلیه شود. در وسایل گرمازای دودکش دار در صورتیکه دودکش بدون نقص باشد عمل تهویه (ورود اکسیژن لازم و تخلیه گازهای مضره) به خوبی از طریق دودکش انجام می‌شود، ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کامپیوتر

پروژه‌ی دوره‌ی کارشناسی در رشته‌ی مهندسی کامپیوتر گرایش سخت‌افزار . مقدمه دو روش در محاسبات سنتی برای اجرای یک الگوریتم وجود دارد. روش اول بکار بردن ASIC ها می‌باشد تا الگوریتم مورد نظر را در سخت‌افزار پیاده‌سازی کند. چون این قطعات برای هر الگوریتم خاص ساخته می‌شوند، سریع و کارا می‌باشند. اما مدارات آن‌ها پس از ساخت تغییر نمی‌کند. ریزپردازنده‌ها راه حل بسیار با انعطاف‌تری هستند. ...

تعداد صفحه: ۲۳۹ دسته بندی: پایان نامه مهندسی مکانیک

پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک – گرایش طراحی کاربردی چکیده از آنجائیکه شرکت های بزرگ در رشته نانو فناوری مشغول فعالیت هستند و رقابت بر سر عرصه محصولات جدید شدید است و در بازار رقابت، قیمت تمام شده محصول، یک عامل عمده در موفقیت آن به شمار می رود، لذا ارائه یک مدل مناسب که رفتار نانولوله های کربن را با دقت قابل قبولی نشان دهد و همچنین استفاده از آن ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

چکیده: در مطالب جمع آوری شده میزان نقش گیاهان آبزی در تولید و مصرف گازهای مختلف و به بیان دیگر فتوسنتز در گیاهان مورد بررسی قرار گرفته است. اکثر اکسیژن محلول اضافه شده با گیاهان از میلیون ها جلبک سبز میکروسکوپی ناشی می گردد. جلبک ها و گیاهان کاملاً غوطه ور در خلال روز از طریق فتوسنتز (فرآیند شیمیایی که با آن گیاهان از خورشید انرژی بدست می آورند) اکسیژن به آب انتقال می دهد. ...

تعداد صفحه: ۱۳۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

فصل اول معرفی امنیت زیستی بعنوان روشی برای کاهش بیماریهای عفونی با وجود بهبود شرایط زندگی هنوز هم بیماریها پس ازبلایای طبیعی مهمترین عوامل آسیب زننده‌ای بشمار می‌آیند که تاکنون مهار نشده‌اند و خسارات مالی و جانی فراوانی به بار می‌آورند. بیماریها این دشمنان قدیمی ک احتمالاً‌ قدمتی برابر با ظهورحیات برروی زمین دارند معلول علت‌های گوناگونی هستند. این مفهوم که بعضی نشانه‌ها و ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

بخش اول اپیدمیولوژی بالینی و کنترل بروسلوز الف مقدمه ومعرفی بیماری 1 تعریف و اهمیت بهداشتی بروسلوز، یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوانات (زئونوز) است که به صورت حاد، تحت حاد یا مزمن، عارض میشود و در حیوانات، بیشتر موجب گرفتاری دستگاه تناسلی ادراری و در انسان، معمولا باعث ایجاد تب، تعریق، ضعف و بیحالی و کاهش وزن ، میگردد و زیان های اقتصادی ناشی از آن را میتوان بشرح زیر، ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

خواص دی‌اکسید کربن دی‌اکسید کربن گازی بی‌رنگ می‌باشد که تنفس آن در غلظت‌های بالا باعث ایجاد مزه ترش در دهان و احساس سوزش در بینی و گلو می‌شود (عمل خطرناکی که در آن احتمال خفه شدن شخص بالاست). این اثر ناشی از حل شدن در بزاق دهان و تولید محلول اسیدی ضعیفی به نام اسید کربونیک می‌باشد. مولکول دی‌اکسید کربن خطی و دارای دو پیوند دوگانه بین کربن و دو اتم اکسیژن می‌باشد. ماده‌ای غیر ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

الف) روش دستی : معمولاًٌ برای تهیه کود آلی در مناطق کم جمعیت مانند روستاها از این روش استفاده می شود. و از آنجایی که بهترین روش دفع زباله در مناطق روستایی تهیه کود از زباله است. می تواند مورد توجه بسیاری از روستائیان قرار گیرد، که خود به چندین روش تقیسم می شود. که به اختصار عبارتند از : روش بنگالو : در این روش کودسازی به طریقه بی هوازی انجام می شود. گودال هایی به عمق 90 سانتی ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع

یکی از مشکلاتی که تمامی صنایع کم ­و بیش با آن روبه­رو هستند، مسئله خوردگی است. آمار و ارقامی که از خسارت­های ناشی از خوردگی گزارش شده است، تلاش جدی برای مقابله با این پدیده نامطلوب را ضروری می­ سازد. خوردگی نه ­تنها باعث اتلاف ماده و انرژی می­گردد و بنابراین سبب وارد نمودن ضرر و زیان اقتصادی می­شود، بلکه با وارد نمودن آسیب­های انسانی و حتی جانی و یا زیست­محیطی، اثرات تخریبی خود ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت