فراورده های لبنی

تعداد 100 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد فراورده های لبنی در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره فراورده های لبنی باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات فراورده های لبنی در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

پایان نامه برای دریافت درجۀ کارشناسی رشتۀ شیمی کاربردی معرفی شرکت آساک سنجش شرق شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

معرفی شرکت آساک سنجش شرق شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

چکیده در این مقاله ، پیشرفت های جدید در زمینه ریز پالایش با جریان عرضی cross flow mtro filtra tion (CFMF) بوجود آمده ، مورد بررسی قرار می گیرد . اکثر این پیشرفت ها اختصاص به صنعت لبنی دارد . استفاده از فرضیه فشار هیدرولیک ترانس ممبران uniform transmembrane hy drolic pressur (UTP) با روشهای مختلف ریسکوله کردن میکروفیلترت آن و درجه تخلخل طولی و غشاهای سرامیکی جدید اجازه داد که ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

مقدمه و هدف: بیماریهای مشترک (زئونوز[1]) زیادی بین انسان و دام وجود دارد که یکی از آنها بروسلوز[2] می باشد که در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران از اهمیت به سزایی برخوردار است. فراوانی بیماری تب مالت[3] در جامعه‌ انسانی به انتشار و تراکم عفونت دربین دام‌ها و تماس بین انسان و حیوانات یا ترشحات آنها و مصرف شیر و فراورده‌های لبنی آلوده بستگی دارد. با وجود این که بعضی از کشورها ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شیر امولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت ...

تعداد صفحه: ۸۹ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

فصل اول: مقدمه شیر ماده غذایی با ارزشی است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذیه کودکان غذایی کامل و برای بزرگسالان دارای نقش مهم و اساسی است .در بین انواع غذاهای مصرفی روزانه شیر متعادل ترین ترکیبات را دارد شیر حاوی مواد لازم برای تولید انرژی و رشد بوده و بعلت دارا بودن آنتی بادی های لازم نوزاد را از ابتلا به بیماریها محفوظ می دارد شیر یکی از منابع مهم ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه، قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

کشاورزی کشاورزی یا برزگری فرآیند فراوری خوراک، الیاف و دیگر فراورده‌های دلخواه از راه کاشت گیاهان ویژه‌است. کشاورزی در کل سه مرحله دارد به نام‌های کاشت، داشت و برداشت. مسایل ایمنی برای شروع کار کشاورزی در ابتدا لازم است بدانید که بر طبق آمار اداره ملی ایمنی (National safety council) که بر حسب آمار مرگ و میر کارگران به دست آمده است کشاورزی یکی از خطرناک ترین صنایع دنیا درایالات ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

تفاوت رژیم غذایی ورزشکاران با افراد عادی رژیم غذایی یک ورزشکار باید در یک مطلب اساسی با رژیم غذایی فرد عادی تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتیاجات زندگی روزمره ، نیاز به سوخت برای تمرین و مسابقه دارند غذا سوخت لازم برای ورزشکاران را تأمین می کند ولی اغلب ورزشکاران از سوختی که در مخازن خود میریزند غافلند . پروتئین ، چربی و کربو هیدراتها سوخت بدن ( انرژی ) شما هستند . همه ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع

صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و ... از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در پی آن ساخت کشتیهای بخار از اهمیت جاده ابریشم کاسته شد و محصولات استان نیز به صنایع تبدیلی (کشاورزی و دامی )از جمله کارخانه های پنبه ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

رژیم غذایی یک ورزشکار باید در یک مطلب اساسی با رژیم غذایی فرد عادی تفاوت داشته باشد . ورزشکاران علاوه بر احتیاجات زندگی روزمره ، نیاز به سوخت برای تمرین و مسابقه دارند غذا سوخت لازم برای ورزشکاران را تأمین می کند ولی اغلب ورزشکاران از سوختی که در مخازن خود میریزند غافلند . پروتئین ، چربی و کربو هیدراتها سوخت بدن ( انرژی ) شما هستند . همه غذا ها ترکیب یکسانی از نظر محتوا ندارند . ...

تعداد صفحه: ۲۱۰ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پیشگفتار بانک کشاورزی به عنوان بانکی تخصصی با هدف تأمین نیازهای مالی دست اندرکاران امور کشاورزی در سراسر ایران ، تأسیس شد . گستردگی جغرافیایی و ارتباط تنگاتنگ با روستائیان ، ضرورت ارائه خدمات ترویجی و آموزش کشاورزی را ایجاب کرد و براین اساس ، ایجاد شبکه ای از دانش آموختگان کشاورزی ضرورت یافت . رشد روزافزون علوم در همه زمینه ها ، بنیاد کشاورزی سنتی را در جهان در هم ریخت و تحولی ...

تعداد صفحه: ۱۹۲ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پیشگفتار بانک کشاورزی به عنوان بانکی تخصصی با هدف تأمین نیازهای مالی دست اندرکاران امور کشاورزی در سراسر ایران ، تأسیس شد . گستردگی جغرافیایی و ارتباط تنگاتنگ با روستائیان ، ضرورت ارائه خدمات ترویجی و آموزش کشاورزی را ایجاب کرد و براین اساس ، ایجاد شبکه ای از دانش آموختگان کشاورزی ضرورت یافت . رشد روزافزون علوم در همه زمینه ها ، بنیاد کشاورزی سنتی را در جهان در هم ریخت و تحولی ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: پایان نامه مهندسی برق

پایان نامه کارشناسی مهندسی برق چکیده در بین قارچ های خوراکی، قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید رایج‌ترین قارچی است که در سراسر جهان کشت می‌شود. کشت این قارچ نخستین بار در قرن هفدهم میلادی در فرانسه شروع شد ولی تاکنون نسبت به گیاهان زراعی تلاشهای کمتری در مورد اصلاح آن صورت گرفته است. در حال حاضر حدود 38% کل تولید قارچهای خوراکی دنیا، به قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید اختصاص داده شده است. ...

تعداد صفحه: ۷۸ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پایان نامه دوره کارشناسی زیست شناسی عمومی چکیده شیر به طور کلی عبارت است از تراوش های غدد پستانی حیوانات پستاندارو در اثر دوشش حیوان سالم به دست می آید.ترشح شیر در پستان گاو اندکی قبل از زایمان شروع می شود بنابر این گوساله می تواند بلافاصله پس از تولد با شیر تغذیه گردد.گاو پس از زایش به مدت 300 روزبه تولید شیر خواهد پرداخت. شیر مخلوط پیچیده و غیر یکنواختی از لیپید ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه ظرفیت : 800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 11/1379 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 11/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه مقدمه : جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می شود. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می دهد. به دلیل وجود اسید ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ملامین یک ماده شیمیایی آلی است، که بیش از همه به صورت بلورهای مملو از نیتروژن یافت می‌شود. ملامین به طور گسترده‌ای در تولید پلاستیک‌ها، چسب‌ها، ظرف‌های غذا، قفسه‌‌ها و وایت‌بوردها به کار می‌رود. ملامین نام رایج برای ماده شیمیایی ۲,۴,۶-triamino-۱,۳,۵-triazine است. ملامین یک تریمر (پلیمر سه‌تایی) سیاناماید، با یک چارچوب ۱،۳،۵ تیازینی است و از کربید کلسیم ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، ...

تعداد صفحه: ۱۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

پیشگفتار بانک کشاورزی به عنوان بانکی تخصصی با هدف تأمین نیازهای مالی دست اندرکاران امور کشاورزی در سراسر ایران ، تأسیس شد . گستردگی جغرافیایی و ارتباط تنگاتنگ با روستائیان ، ضرورت ارائه خدمات ترویجی و آموزش کشاورزی را ایجاب کرد و براین اساس ، ایجاد شبکه ای از دانش آموختگان کشاورزی ضرورت یافت . رشد روزافزون علوم در همه زمینه ها ، بنیاد کشاورزی سنتی را در جهان در هم ریخت و تحولی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه: منظور از شیر در صنایع لبنیات، شیر کاو می باشد چون مقدارش خیلی بیشتر از نیاز نوزاد این حیوان است در برخی از کشورهای دیگر ممکن است از شیر حیوان های دیگر مثل بز- اسب نیز استفاده شود. با پیشرفت تکنولوژی- اصلاح نژاد- تغذیه دام- تولید شیر در جهان، و ایران افزایش چشم گیری داشته. مهمترین کشورهای تولیدکننده شیر درجهان، کشورهای اروپایی، روسیه، آمریکای شمالی و ... هندوستان و پاکستان ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

شرکت کشت و صنعت فعالیت خود را در مقیاس 48400 هکتار از اراضی دشت مغان با عنوان کردن بهره گیری صحیح و مدار از اراضی قابل شرب دشت و نیز گسترش کشاورزی مکانیزه و همپا نمودن آن با صنایع وابسته از نیمه دوم سال 1351 آغاز نمود. از طرف وزارت کشاورزی و منابع طبیعی پس از بررسیهای مقدماتی اقدام به برنامه ریزی جامعی برای پای گذاری یک مجتمع عظیم کشت و صنعت در مقیاس یاد شده از اراضی منطقه شد و ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

اثر شیر و فراورده های شیری در پیشگیری از سرطان متاسفانه امروزه سرطان یکی از بیماریهای شایع می باشد.سرطان روده ی بزرگ سومین سرطان پرشیوع در جهان است که همه ساله قربانیان زیادی بر جای می گذارد. میزان شیوع ابتلا به این بیماری در زنان و مردان یکسان است. در ابتلا به انواع سرطان، عوامل گوناگونی از جمله عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی نقش عمده ای ایفا می کنند. تحقیقات، ثابت کرده است که، ...

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه مشخصات کلی طرح موضوع طرح : تولید فرآورده های لبنی . ظرفیت اسمی : ظرفیت اسمی در سال 700 تن که محصولات آن به شرح زیر است: نوع محصول ظریفت (تن) شیر پاستوریزه 500 ماست پاستوریزه 50 کره پاستوریزه 30 خامه پاستوریزه 25 پنیر پیتزا 15 کشک پاستوریزه 8 جمع 628 کل سرمایه گذاری طرح :7500 میلیون ریال میزان زمین : 2800متر مربع میزان زیربنا : 1700 متر مربع نرخ باردهی سرمایه : 30% تعداد ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: با رشد علم و همچنین به وجود امدن ذائقه هاوسلیقه ای گوناگون وبا متعدد شدن نیاز آدمی مواد غذایی خام طبیعی جواب گوی نیاز بشری نشد و از آنجا بشربا اجرای روشهاوشیوه های متعدد توانسته است نیاز های غذایی خود را بر اورده ساخت. انسان برای تبدیل وساخت این گونه مواد غذایی خام نیاز به دستگاه ها وتجهیزات دارد.ماکارونی نیز محصولی است که مواد اولیه آن آرد و آب است که توسط دستگاه ها با ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی تاسیسات

مقدمه یکی از اهداف اساسی وبسیار مهم سیاست گذاران، ایجاد ارتباط منطقی و هماهنگ صنعت ومحیط کار با دانشگاه و دانشجو می باشد که هم در شکوفائی و رشد صنایع مؤثر بوده و هم دانشجویان را از یادگیری دروس تئوری محظ رهایی داده و علم آنها را کاربردی تر کرده و باعث می شود آن را در عرصه عمل ،آزموده و به مشکلات و نابسامانیهای علمی وعملی محیط کار آشنا شده و سرمایه و وقت خویش را در جهت رفع آنها ...

تعداد صفحه: ۹۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

فصل اول کلیات - نگاهی گذرا بر مبارزه با آفات مبارزه با آفات بمنظور جلوگیری از خسارات وارده از آنها در کشتزارها و باغها از اوایل قرن هیجدهم میلادی در دنیا متداول گردید و با پیشرفت علوم، فن‌آوری و کشف و ساخت ترکیبات شیمیایی آفت کش بشر موفق گردید تا بمقدار قابل توجهی از زیان اقتصادی آفات پیشگیری نماید. اجداد ما در دورانهای خیلی گذشته در برابر حمله و طغیان آفات عاجز وناتوان بوده و ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

جهت حرکت پروانه: جهتی است عمود بر فرو رفتگی پره های درون پمپ. پمپهای گریز از مرکز از پر مصرف‌ترین پمپهائی می‌باشند که در صنعت بطور فراوان بکار می‌روند. حسن این پمپها در آنست که گذر حجمی سیال در آنها یکنواخت بوده و همچنین چنانچه لوله تخلیه مسدود و یا تنگ شود، فشار زیادی که به پمپ آسیب رساند ایجاد نخواهد شد در نتیجه بار آن بحدی نخواهد رسید که موتور محرک خود را از کار بیندازد. دو ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

بخش اول اپیدمیولوژی بالینی و کنترل بروسلوز الف مقدمه ومعرفی بیماری 1 تعریف و اهمیت بهداشتی بروسلوز، یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوانات (زئونوز) است که به صورت حاد، تحت حاد یا مزمن، عارض میشود و در حیوانات، بیشتر موجب گرفتاری دستگاه تناسلی ادراری و در انسان، معمولا باعث ایجاد تب، تعریق، ضعف و بیحالی و کاهش وزن ، میگردد و زیان های اقتصادی ناشی از آن را میتوان بشرح زیر، ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع

کندن ظروف از سنگ نرم یکی از صنایع کهن است . پیگوت نشان می دهد که در حدود 2800 پیش از میلاد مسیح در مرز ناحیه ی مرزی ایران و هند یعنی در بلوچستان صنعتی وجود داشته که ظروف سنگی را ساخته و آن را به سومر ، سوریه و شهرهای دره ی سند در هاراپا و موهن جودارو صادر می کردند. صنعت دیگهای سنگی هنوز در اتریش، باوایا ، و سویس وجود دارد و گفته می شود که رومیها آن را بنیاد نهادند . سنگی که در ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

گاهی اوقات غذا هایی که در ظاهر بسیار خوشمزه و هوس انگیز هستند، ممکن است واقعاً برایتان بد و خطر آفرین شوند. بله، حتی جذابترین و خوشایندترین غذاها هم ممکن است باعث مسمومیتتان شود. و اغلب افراد خیلی دیر این مسئله را متوجه می شوند. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی، ببینید چه غذاهایی برای شما خطرآفرین هستند و ممکن است مسمومتان کنند و راه های مقابله با مسمومیت را یاد بگیرید. مسمومیت ...

تعداد صفحه: ۱۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

آنفلوانزا ( Influenza ) با محافظت خود در مقابل بیماری آنفلوانزا از دیگران محافظت کنیم تعریف بیماری آنفلوانزا: بیماری آنفلوانزا، یک بیماری حاد ویروسی دستگاه تنفسی است که معمولا خود محدود شونده است و در موارد همه گیری، عوارض و مرگ و میر بیشتری دارد. علایم بیماری: تب بالای 38 درجه سانتیگراد، سردرد، خستگی، بدن درد، آبریزش بینی و چشم، ناراحتی گلو و سرفه. راه انتقال: ترشحات حلق و بینی ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

راههای انتقال ویروس ایدز 1- تماس جنسی : HIV اساسا ویروسی است که از طریق مقاربت منتقل میشود اعم از اینکه نزدیکی با همجنس یا جنس مخالف صورت گرفته باشد، این روش عمده انتقال است که در حال حاضر بیش از 75 درصد موارد آلودگی در جهان از این راه است. در حال حاضر انتقال از راه مقاربت با جنس مخالف 6 برابر همجنس بازی است. بعضی از عوامل مانند : متعدد بودن شرکاء جنسی، وجود سایر بیماریهای ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

مقدمه : در اینروزها که نبرد زندگی توام با مشکلاتی و موانع گوناگونی است ، کسی که قوی نباشد در زیر این همه فشار خرد ونا بود می شود . آنچه مسلم است هر انسانی در برابر فشارهای زندگی و اتفاقات مختلف هیجان انگیز ، دارای یک قدرت معین و به اصطلاح اطباء دارای یک آستانه تحملی می باشد وفشارهای محیطی تا این حد تحمل برای ایشان خطر ناک است اما چنانچه فشارهای محیطی از حدتحمل افزون تر شود نقطه ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذایی از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملی سفینه های فضا یی و فضا نوردی امریکا (نا سا) (NASA ) ریشه گرفته است سسیستم های (HACCP )در صنایع غذایی HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

ماشینهای بسته‌بندی مواد غذایی ماشینهای مورد استفاده جهت بسته‌بندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار می‌گیرند بیان یک تقسیم‌بندی جامع و مانع برای همه ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیم‌بندی با توجه به نحوه عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده در صنایع غذایی و بسته‌بندی مواد غذایی ارائه گردد. 1- ماشینهای ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی مکانیک

ماشینهای AC ماشینها لوازمی هستند که می توانند انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی و یا بالعکس تبدیل کنند ، از اینرو بدانها مبدلهای ( Converters ) انرژی الکترو دینامیکی گفته می شود . برخی از مبدلها مانند موتورها و ژنراتورها حرکت دورانی دارند و برخی از آنها همچون رله ها ، عمل کننده ها ( Actuator ) ، محرک ها ، حرکت انتقالی یا خطی دارند . یک موتور( Motor ) الکتریکی وسیله ای است که ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: پایان نامه مهندسی فناوری اطلاعات IT

چکیده ما در این پروژه به تعریف هوش جمعی می پردازیم که هوش جمعی یکی از شاخه­های هوش مصنوعی می­باشد.در واقع بیان می کنیم، هوش جمعی ویژگی از سیستم است که بر اساس آن رفتار گروهی عامل­های غیر پیچیده که به صورت محلی با محیطشان در ارتباط هستند منجر به وجود آمدن الگوهای یکپارچه و منسجم می­شود. همچنین کاربردهای مهم هوش جمعی را ذکر خواهیم کرد، و اینکه هر کاربرد بیشتردرکجاها استفاده خواهد ...

تعداد صفحه: ۱۹۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

دیباچه نفت خام مایعی است غلیظ به رنگ سیاه یا قهوه‌ای تیره که اساساً از هیدروکربن‌ها تشکیل شده است. در مورد منشاء نفت به دو نظریهء معدنی و آلی می‌رسیم. نظریهء منشاء معدنی نفت: که در سال 1886 توسط برتلو داده شد اینک رد شده است. همچنین در سالهای 1889( مندلیوف) نظریهء برتلو را تایید کرد و پس از ان در سال1901 سا باتیه و ساندرنس نظریهء منشاء معدنی بودن نفت را تایید کردند نظریهء منشاء ...

تعداد صفحه: ۱۰۹ دسته بندی: پایان نامه حسابداری

چکیده دستمزد عبارت است از وجوهی که برای کار انجام شده در طی یک مدت معینی پرداخت یا معوقه می شود، دستمزد مبلغی است که در مقابل کار انجام شده در یک سازمان یا اداره برای کار معین پرداخت یا تعهد می شود که به دو گروه تقسیم می شود: الف) دستمزد مستقیم ب) دستمزد غیر مستقیم دوایر کنترلی برای سیستم کنترل حقوق و دستمزد وجود دارد از جمله دایره کارگزینی ، دایره زمانسنجی و ... برای محاسبه ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

مقدمه اصلاح کننده های قیر بیش از 60 سال است که در بسیاری از نقاط جهان مورد استفاده قرار میگیرند؛ اما در دو دهه گذشته یک علاقه مضاعفی به استفاده از اصلاح کننده ها بوجود آمده است. این رویکرد مجدد به عوامل متعددی به شرح زیر بر میگردد: افزایش حجم ترافیک بار محوری و میزان بار و فشار لاستیکها مخصوصاً در سالهای اخیر منجر به وقوع شیارافتادگی زودرس در مسیر چرخها در روسازی های آسفالتی شده ...

تعداد صفحه: ۱۵۵ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

مقدمه مدیریت منابع انسانی را انتخاب و بکار گماری فرد مناسب برای شغل مناسب در شرایط مناسب تعریف کرده اند. در مرحله برنامه ریزی نیروی انسانی تعداد و نوع کارکنان مورد نیاز سازمان مشخص می گردد، مرحله ی بعدی یافتن کسانی است که با استخدام آن ها، این نیاز رفع می گردد. کارمند یابی در این تعریف منظور از انتخاب مراحل ذیل می باشد. مصاحبه مقدماتی تکمیل فرم درخواست کار برگزاری آزمون های ...

تعداد صفحه: ۱۸۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی مکانیک

مقدمه قبل از ورود به بحث سیستم های سوخت رسانی بد نیست نگاهی بیندازیم به تاریخچه موتورهای احتراق داخلی تا بهتر بتوانیم مسیر تکاملی سیستم سوخت رسانی خودرو را درک کنیم . تاریخچه موتورهای احتراق داخلی ، به سال 1876 باز می گردد ، که «نیکولاس اتو» (1891 – 1832 ) اوین موتور جرقه ای را ساخت . این موتور در ابتدا بنابر سیکل ویژه ای کار می کرد و با بازدهی حداکثر برابر با 11% ، دارای وزن ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

مهندسی شیمی (طراحی فرآیندهای صنایع نفت) پایان نامه کارشناسی انسان امروزی در پی تامین زندگی راحت و مرفه و درعین حال سالمی برای خود است. تجهیزات پیشرفته الکترونیکی و رشد لحظه به لحظه علوم کامپیوتری در جهت تامین همین نیاز است. وسایل نقلیه جدید نیز ناگفته پیداست که در همین مسیر در حال حرکتند. سرعت بیشتر در عصر سرعت، آرزویی است که پایانی برای آن تصور نمی‌شود. از همین رو کمپانی‌های ...

تعداد صفحه: ۱۶۵ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پایان نامه جهت اخذ مدرک کارشناسی ارشد علوم جانوری – گرایش فیزیولوژی چکیده : در مطالعه حاضر نقش نیتریک اکساید در تحمل به مرفین در موشهای صحرائی تخمدان برداری شده مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 90 سر موش صحرائی ماده تهیه و به 10 گروه تقسیم شدند. 1- گروه کنترل(Sham) 2- کنترل- تحمل Tol) Sham-) 3-گروه اوارکتومی (OVX)4 - گروه اوارکتومی – تحمل (Tol- OVX ) 6،5و 7-گروههای اوارکتومی تحت ...

تعداد صفحه: ۱۳۴ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پایان نامه ( برای دریافت درجه کارشناسی ارشدM.SC))) دررشته علوم دامی-گرایش تغذیه چکیده تحقیق حاضر جهت بررسی اثر استفاده از گوانیدینو استات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر روی 180 قطعه جوجه گوشتی نر سویه ی راس 308 غالب طرح بلوک کامل تصادفی با 3 تیمار و4 تکرار انجام شد.تیمارها شامل ،1-جیره ی بر مبنای پروتئین گیاهی 2- جیره ی دارای 2/5درصد پودر ماهی 3- جیره ی دارای 0/05 درصد ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کامپیوتر

پایان نامه دوره کارشناسی کامپیوتر گرایش نرم افزار چکیده موضوع اصلی این پروژه، معرفی و بررسی روش­هایی که با نام هوش جمعی از آن­ها یاد می­شوند. در روش­هایی که در گروه هوش جمعی جای می­گیرند، ارتباط مستقیم یا غیر مستقیم بین جواب­های مختلف الگوریتم وجود دارند. در واقع، در این روش­ها، جواب­ها که موجوداتی کم­هوش و ساده هستند، برای پیدا شدن و یا تبدیل شدن به جواب بهینه، همکاری می­کنند. ...

تعداد صفحه: ۳۰۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کامپیوتر

پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش مهندسی نرم افزار چکیده معماری سرویس گرا که به عنوان یک پدیده نوظهور شناخته می شود، یک راهحل موثر برای مواجه شدن با تغییرات سریع در محیط های کسب و کار سازمانها است . از جمله متدولوژی های متداولی که برای توسعه سیستم های نرم- افزاری بر اساس معماری سرویس گرا وجود دارد می توان به SOMA و Erl اشاره کرد. اولین گام در متدولوژی SOMA مدلسازی ...

تعداد صفحه: ۱۱۶ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کامپیوتر

پایان نامه کارشناسی ارشد (M.Sc.) رشته مهندسی کامپیوتر- گرایش نرم افزار چکیده معماری سرویس گرا نمونه ای از سبک معماری نرم افزار است که پلی بین کسب وکار و فناوری اطلاعات ایجاد کرده است. این معماری دارای اصولی است که این اصول، پایه های این پل را تشکیل می دهند. برای اینکه این اصول در هنگام تحلیل، طراحی و پیاده سازی راه حل های سرویس گرا اعمال شوند باید یک متدولوژی سرویس گرا در ایجاد ...

تعداد صفحه: ۴۲۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کامپیوتر

پایا ن نامه برا ی دریافت در جه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی نرم افزار فصل او ل مقدمه • مسائل و مشکلات درگیر در مستندسازی طراحی ▫ مسائل و مشکلا ت پایه ای مستندسازی طراحی ▫ مشکلا ت نگهداشت و بهنگام سازی مستندا ت طراحی ▫ مسائل فرآیندی در تولید مستندات طراحی • هد ف از این تحقیق ▫ اهمیت مستندسازی طراحی ▫ اهمیت قابلیت نگهداشت در تولید مستندا ت طراحی ▫ اهمیت قابلیت استفاده مجدد در ...

تعداد صفحه: ۱۵۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کامپیوتر

سمینار کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- گرایش نرم افزار فصل اول : چارچوب های معماری سازمانی ١ چارچوب های معماری سازمانی "معماری " واژه ناشناخته ای نیست ، لااقل برای مهندسان و آشنایان به رشته های مهندسی ، کلمه معماری یادآور یک طرح و دید همه جانبه و کلان بر ساختار و رفتار موجودیتی است که دارای خواصی چون پیچیدگی و پویائی بوده ، تهیه و نگهداشت آن مستلزم داشتن توجه ویژه ای به جامعیت ، ...

تعداد صفحه: ۱۰۱ دسته بندی: پایان نامه روانشناسی

چکیده ی تحقیق: در این تحقیق سعی شده تا با بررسی و مشخص نمودن کارکرد های اساسی مسجد که سبب شده در طول تاریخ نقشی سرنوشت ساز هم ازجهات اجتماعی ، سیاسی و هم در زمینه ی تربیت نسل جوان داشته باشد مشخص شود و سپس به بیان ضعف امروزی مساجد که سبب دوری نسل جوان امروزی از مسجد شده پرداخته شده تا با تکیه بر تحقیقاتی که در گذشته در این زمینه انجام شده بتوان پاسخ گوی سؤالاتی از این دست بود : ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

گروه صنایع غذایی گرایش تکنولوژی صنایع کمپوت و کنسروسازی پیشگفتار بی شک صنعت لبنیات درکشور ما سابقه طولانی داشته، اما متأسفانه کمتر در این زمینه کار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شده است و باید اذعان داشت که ریشه های این ضعف در نظام آموزشی تربیت نیروی انسانی متخصص ما نهفته بوده ونیز فاصله غیر معقولی که بین مراکز علمی وصنعتی بوجود آمده است. تبدیل و فرآوری محصولات غذایی نیز از دیرزمان ...

تعداد صفحه: ۱۲۰ دسته بندی: پایان نامه روانشناسی

فصل اول کلیات تحقیق مقدمه: موضوع سلامت از بدو پیدایش بشر وجود داشته است، اما هرگاه از آن سخن به میان آمده عموماً بعد جسمانی آن مدنظر قرار گرفته و کمتر به سایر ابعاد سلامتی بخصوص بعد روانی آن توجه شده است در حالی که هیچ فردی در مقابل آن از مصونیت کامل برخوردار نیست و این خطری است که بشر را مرتباً تهدید می کند.سازمان جهانی بهداشت [1](1990)، ضمن توجه دادن مسئولین کشورهادر راستای ...

تعداد صفحه: ۹۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

فصل اول کلیات 1- نگاهی گذرا بر مبارزه با آفات مبارزه با آفات بمنظور جلوگیری از خسارات وارده از آنها در کشتزارها و باغها از اوایل قرن هیجدهم میلادی در دنیا متداول گردید و با پیشرفت علوم، فن‌آوری و کشف و ساخت ترکیبات شیمیایی آفت کش بشر موفق گردید تا بمقدار قابل توجهی از زیان اقتصادی آفات پیشگیری نماید. اجداد ما در دورانهای خیلی گذشته در برابر حمله و طغیان آفات عاجز وناتوان بوده و ...

تعداد صفحه: ۱۳۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

رشته: الکترونیک مقطع: کاردانی پیوسته « چکیده » در هر صنعتی اتوماسیون سبب بهبود تولید می گردد که این بهبود هم در کمیت ومیزان تولید موثر است و هم در کیفیت محصولات.هدف از اتوماسیون این است که بخشی از وظایف انسان در صنعت به تجهیزات خودکار واگذار گردد. در یک سیستم اتوماتیک عملیات شروع،تنظیم و توقف فرایندبا توجه به متغیر های موجود توسط کنترل کننده سیستم انجام می گیرد. هر سیستم کنترل ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

پایان نامه دوره کارشناسی مدیریت بیمه فصل اول کلیات تحقیق مقدمه داشتن زندگی عاری از خطر همواره آرزو و هدف مردم بوده است زیر میل به ایمنی و امنیت، بخش تفکیک ناپذیری از ماهیت همه انسانها راتشکیل داده و آنها همواره درتلاش برای بهبود شرایط زندگی و آسایش بیشتر سعی کرده اند با ایجاد تغییر درطبیعت، آن را به خدمت خود درآورند. بشر دراین راه همزمان با دستیابی به مواد، تجهیزات، دستگاه ها و ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: پایان نامه دامپزشکی

پروژه تحقیقاتی درجه کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی چکیده فارسی اکثر قارچ ها کاملاً به اثر داروهای ضد میکربی مقاوم هستند . تنها چند ماده کشف شده اند که اثر وقفه دهنده روی قارچ هایی که برای انسان پاتوژن هستند اعمال می نمایند ، اکثر این داروها نسبتا سمی می باشند. همچنین به علّت بروز عفونت های قارچی عمومی و منتشر فزاینده در بیماران با مصونیت متوقف شده، نیاز شدید به داروهای ضد ...

تعداد صفحه: ۲۴۴ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پایان نامه برای دریافت درجه دکترای تخصصی Ph.D. علوم دامی گرایش تغذیه نشخوارکنندگان چکیده به منظور بررسی تاثیر دانه های روغنی کانولا و آفتابگردان بر پروفیل اسیدهای چرب شیر و خصوصیات شیرواری، آزمایشی با 36 راس گاو شیری هلشتاین چندمین زایش در اوایل دوره شیردهی با میانگین وزن 27±641 کیلو و با تولید شیر 5±34 انجام شد. دانه های روغنی کانولا و آفتابگردان به دو شکل خام یا حرارت دیده و ...

تعداد صفحه: ۳۶۹ دسته بندی: پایان نامه ادبیات فارسی

پایان‌نامه برای دریافت درجه‌ی کارشناسی‌ارشد" M.A." گرایش زبان و ادبیّات فارسی چکیده در هر دوره و زمانه‌ای، انسان‌هایی که آرزومند رسیدن به مرحله‌ی کمال و دور از کاستی‌ها و نقص‌ها بوده‌اند، برای رسیدن به آن مرحله‌ی کمال، ویژگیهایی که در پایان‌نامه آمده است، در نظر گرفته‌اند تا پس از رسیدن به منتهی مرتبه‌ی کمال به راهنمائی و ارشاد دیگران بپردازند و در تهذیبشان بکوشند. دراین ...

تعداد صفحه: ۴۵۷ دسته بندی: پایان نامه تاریخ

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد ( M.A ) گرایش : دوران تاریخی چکیده : کلید واژه: اورارتو، شمال غرب ایران، هنر فلزکاری، باستان فلزشناسی. امپراتوری اورارتو، بعنوان یکی از مطرح ترین دولت های آغاز هزاره اول قبل از میلاد در حالی در شرق سرزمین آناتولی ظهور نموده و رشد کرد. که این بخش از خاورمیانه از هزاره دوم ق.م. با حضور اقوام فعال و پرتحرکی آبستن نوزایی های فرهنگی بسیاری ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

این‌ استاندارد باید باتوجه‌ به‌ " مقدمه‌ای‌ بر استانداردهای‌ حسابداری‌ " مطالعه‌ و بکار گرفته‌ شود. دامنه‌ کاربرد 1 . کاربرد این‌ استاندارد در حسابداری‌ موارد زیر الزامی‌است‌، مشروط‌ بر اینکه‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ مربوط‌ باشد : الف‌. داراییهای‌ زیستی‌، و ب‌ . تولید کشاورزی‌ در زمان‌ برداشت‌. 2 . این‌ استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد : الف‌. زمین‌ مربوط‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی برق

مقدمه : کارخانه ی شیر پگاه اصفهان که در کیلومتر پنچ جاده ی تهران قرار دارد و بسیار وسیع است . در شبانه روز یعنی 24 ساعت حدوداً 330 تن شیر تولید می کند و به بازار عرضه می کند . این کارخانه دارای سالن های مختلفی است . سالن های همچون پاستو جدید ،‌پاستو قدیم ،‌سالن ماست ، سالن دوغ ، کره و سالن پنیر ، سالن پاستو جدید برای تولید آب میوه و پنیر و سالن پاستو قدیم برای تولید شیر و شیر ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه: با توجه به پیشرفت روز افزون جمعیت در دنیا و این که هر روز هزاران نوزاد چشم به جهان می گشاید و دارای نیاز های متفاوتی دز زندگی هستند تا بتوانند زنده بمانند و زندگی کنند یکی از مهمترین نیاز های بشر از دیر باز رفع گرسنگی و جدال با مرگ بوده است. تاُمین غذا و رفع گرسنگی از مهمترین دغدغه ای بشر به خصوص در عرصه جدید است. یکی از مهمترین منابع غذای مردم کشاورزی است چرا که بیشتر ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی عمران

مقدمه ضرورت تحقیق در خصوص مصالح ساختمانی خصوصا بتن به عنوان عنصر شاخص در ساخت و ساز، از چند دهه گذشته در مرکز توجه موسسات تحقیقاتی در کشورهای مختلف بوده است. در کشور ما با توجه به حجم انبوه ساخت و سازها در بخش عمومی و در بخش خصوصی و همچنین سرمایه گذاری های عظیم برای ساخت فرا سازه ها، که بخش اعظم آنها را سازه های بتنی تشکیل می دهند، پرداختن به موضوع تحقیقات در زمینه مصالح ...

تعداد صفحه: ۱۵۵ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی الکترونیک

ماشین های AC ماشینها لوازمی هستند که می توانند انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی و یا بالعکس تبدیل کنند ، از اینرو بدانها مبدلهای ( Converters ) انرژی الکترو دینامیکی گفته می شود . برخی از مبدلها مانند موتورها و ژنراتورها حرکت دورانی دارند و برخی از آنها همچون رله ها ، عمل کننده ها ( Actuator ) ، محرک ها ، حرکت انتقالی یا خطی دارند . یک موتور( Motor ) الکتریکی وسیله ای است که ...

تعداد صفحه: ۱۰۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

-مقدمه ارتومیسکو ویروس ها یاویروس های آنفلونزا حامل نوعی بیماری بسیارواگیر هستند که دردستگاههای تنفس،گوارش واعصاب جایگزین می شوندوگاهی درطیورمرگ ومیربسیارشدیدی ایجادمی نمایند. این ویروس ها به دوپاتوتیپ ویروسهای آنفولانزا با قدرت بیماری زایی شدید ((HPAI وویروس های آنفلوانزا با قدرت بیماریزایی کم یا متوسط (nHPAI) یا (mPAI) تقسیم می گردند.عفونت آنفلوانزا در گونه های مختلف پرندگان ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

املاح معدنی ترکیبی از شبه فلزات مانند کلر cl، کربنC ،هیدروژن H،گوگرد S ،ازت N ،فسفرP ،فلوئورF ،برم Br ، ارسنیک As وفلزات مختلف مثل ؛ سدیم Na ،پتاسیم K،منیزیم Mg،منگنزMn ،آهن Fe،روی Zn،مسCu ، نیکل Ni،کوبالتCDوآلومنیوم Alوسرب Pbو . . . . می باشد . این املاح دربدن انسان قابل هضم وجذب می باشد وقسمت اعظم رشد ونمو بدن وفعل وانفعالهای شیمیائی وفیزیولوژی بوجود آنها بستگی دارد . چون ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله اقتصاد

اقتصاد در منطقه مدیترانه وابسته به کشاورزی است. معیشت اکثریت مردم نیز از طریث زراعت و کشاورزی تامین می شود. بالاترین میزان درآمد از طریق کشاورزی در سطح ترکیه از همین منطقه حاصل می گردد. بخش صنایع هم بیشتر در شرق منطقه، ما بین آدانا، مرسین و اسکندرون متمرکز شده است. توریسم نیز در نقاط ساحلی، بویژه حوالی آنتالیا منبع درآمد بسیار مهمی به حساب می آید. فعالیت های زراعی در این منطقه ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

1-1-پیدایش تندی اکسایشی در مواد غذایی چربیها سوبسترای اصلی فساد اکسایشی و ایجاد طعم های بد ناشی از آن محسوب می­شوند. چربیها گروه ناهمگونی از ترکیبات شیمیایی هستند که ویژگی مشترک آنها حلالیت در سیستمهای غیر قطبی یا لیپوفیل است(3). تقریبا تمام مواد خامی که صرف تولید مواد غذایی می­شوند حاوی چربی هستند. بخش عمده چربیها را تری­گلیسیریدها و فسفوگلیسیرید ها تشکیل می­دهند. تری­گلیسریدها ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

املاح معدنی ترکیبی از شبه فلزات مانند کلر cl، کربنC ،هیدروژن H،گوگرد S ،ازت N ،فسفر P ،فلوئورF ،برم Br ، ارسنیک As وفلزات مختلف مثل ؛ سدیم Na ،پتاسیم K،منیزیم Mg،منگنزMn ،آهن Fe،روی Zn،مسCu ، نیکل Ni،کوبالتCDوآلومنیوم Alوسرب Pbو . . . . می باشد . این املاح دربدن انسان قابل هضم و جذب می باشد وقسمت اعظم رشد ونمو بدن وفعل وانفعالهای شیمیائی و فیزیولوژی بوجود آنها بستگی دارد . چون ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: تحقیق مقاله محیط زیست و انرژی

گندیده شدن یا کپک زدن یا خراب شدن چیزی : آغاز تخریب تدریجی است که یا هم اکنون زنده اند یا قبلا حیات داشته اند که کلا مواد عالی نامیده می شود . می توانیم بقایای برگهای سال گذشته را در جنگل بر روی زمین مشاهده کنیم اینها نشانه های تخریب هستند ار گانیدسم های بسیار کوچک باعث تخریب می شوند ارگانیدسم نامی کو که هر موجود زنده ای داده می شود که گاهی میکروب نامیده می شود . انها قارچها و ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مقدمه فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو دسته اصلی بنام محصولات پنیری فرآیند شده پاستوریزه ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تربیتی

مقدمه با توجه به پیشرفت‌های علم پزشکی و بهداشتی متوسط عمر انسان افزایش یافته و در کشورهای پیشرفته، این میزان افزایش بیش‌تر است. پیرشدن و سالخوردگی با کاهش تدریجی فعالیت‌های فیزیکی و افزایش بیماریهای مزمن همراه می‌شود و به نظر می‌رسد که بهبود تغذیه تا حد زیادی قادر است از این مشکلات پیشگیری کند و یا آن‌ها را تخفیف دهد. به همین دلیل یکی از مسائل مهم سالمندان، مسائل پزشکی و بهداشتی ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت