تولید حلوا شکری

تعداد 100 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد تولید حلوا شکری در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره تولید حلوا شکری باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات تولید حلوا شکری در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

عنوان طرح : حلوا شکری خلاصه طرح مشخصه طرح عنوان طرح : حلوا شکری تولید حلوا شکری ظرفیت:یک هزار تن فرایند :فرایند تولید طی پنج مرحله صورت می گیرد :1-تهیه ارده که در این مرحله دانه های کنجد خیس خورده پوست گیری و شسته می شود . سپس بو داده شده و پس از خشک شدن بوجاری وآسیاب می شود وذخیره می شود. 2- تهیه شربت : دراین مرحله شکروگلوکز در دیگ استیل به مدت یک ساعت حرارت می بیند و سپس به ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

کنجاله خط تولید حلوا شامل 50درصد کنجد و 50درصد شکر می‌باشد. کنجد با نام علمی Sesam، اندی‌کام می‌باشد . از خانواده پدالیاسه می‌باشد. کنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی می‌باشد. کلیات گیاه‌شناسی به صورت یک و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگ‌های بیضی شکل متقابل هم‌اند. میوه این گیاه یک کپسول بلند و نوک تیز که داخل این کپسول پنجاه تا شصت دانه کنجد وجود ...

تعداد صفحه: ۸۸ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

بخش اول: کلیات شرکت فرآورده­های غذایی بخش: اول عنوان: معرفی واحد تولیدی هلیانه تاریخ: صفحه: 1 از کارخانه فرآورده­های غذایی هلیانه واقع در کرج، کیلومتر 15 جاده هشتگرد، سه راه سهیلیه، خیابان سوم در تاریخ 1372 جواز تأسیس خود را در زمینی به مساحت 10000 متر مربع از وزارت صنایع دریافت و در سال 1378 پروانه تأسیس آن که شامل خط تولید آرد گندم به روش ...... – غلتکی است توسط وزارت بهداشت و ...

تعداد صفحه: ۱۲۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

فصل اول مقدمه گلوکز ماده ای شبیه عسل می باشد و یک ماده ی میانی برای محصولات دیگر کارخانجات مختلف محسوب می شود که شرکت آرین گلوکز، این ماده میانی یعنی گلوکز خود را به شرکت حلوا شکری عقاب پخش مواد غذایی بیژن (اروم آدا)، کارخانجات شکلات مه لقا، مینو و ... می فروشد که این گلوکز در این کارخانه ها با دیگر مواد ترکیب می شود و محصول نهایی کارخانه های دیگر می شود. تاریخچه تولید شربت ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی عمران

مقدمه: امروزه با افزایش تعداد سفرها، اهمیت جابجایی بیش از پیش روشن شده است. در قدیم جابجایی به شکل های محدودی صورت می گرفته و مردم بیشتر مجبور بوده اند از حیوانات اهلی نظیر اسب و شتر . . . برای جابجایی خود یا کالاهایشان استفاده کنند و یا حتی در بعضی از موارد پیاده مسافتهای مورد نظرشان را طی کنند. می توان ظهور کالسکه را بعنوان تحولی بزرگ در حمل و نقل بشر به حساب آورد، اما باید ...

تعداد صفحه: ۹۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه و هدف: نیشکر از گیاهان زراعی است که ظاهراً اهلی کردن آت برای اولین بار در جزایر اقیانوس آرام (گینه نو) اتفاق افتاد و سپس از آنجا به چین و هند برده شده است. سابقه تاریخی کشت نیشکر به هزار سال قبل از میلاد می رسد نیشکر از هند به سایر نقاط دنیا راه یافت و تا اوایل قرن هجدهم تنها محصولی بود که در سطح تجارتی برای تولید شکر کشت می شد. تولید شکر از اجزاء مهم اقتصادی کشاورزی ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح:تولید ماالشعیر ماالشعیر نوع تولیدات:ماالشعیر ماالشعیر تعداد شاغلین:87 مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون دلار) سرمایه گذاری کل طرح:12500 سرمایه گذاری ثابت:10000 سرمایه در گردش:2000 درآمد سالیانه:25000 سوذ ویژه:9041 دوره بازگشت سرمایه:18 ماه نرخ بازدهی سرمایه:90% مقدمه: به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد. در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

فصل اول شناسایی روش تحقیق طرح تحقیق: بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی اهداف تحقیق: چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند. دوماً : یک اطلاعات کلی از ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی نساجی

بافتن و دوختن تن پوش از جمله نیازهای نخستین بشر بوده است، ولی این که در چه زمانی تن پوش گیاهی و سود جستن از پوست نباتات و حیوانات برای پوشش بدن، به صورت تن پوش پارچه ای درآمده و بشر پیروز به فراگرفتن فن بافندگی شده است به درستی روشن نیست. در فلات ایران همراه با دیرینه ترین نشان های زندگی بشر، نشانه ها و ابزارهایی از فن بافندگی به دست آمده که می رساند از چندین هزار سال پیش، تیره ...

تعداد صفحه: ۱۰۱ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

مقدمه اصطلاح «تفکر»[1] از جمله اصطلاحات یا مفاهیم کلیدی در فرهنگ و ادبیات روانشناسی است که تقریباً همه مردم، اعم از کوچک و بزرگ یا با سواد و بی سواد آن را به کار می‌برند و بسیاری نیز آن را با اهمیت قلمداد کرده و یکی از ویژگی‌های آدمی می‌دانند، طوری که گاهی انسان را «حیوان متفکر» تعریف کرده‌اند (ارسطو، 1650). روانشناسان در این که تفکر ریشه حل مساله و خلاقیت است، یعنی باید بتوانیم ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: تحقیق مقاله حسابداری

مقدمه کشور ایران‌ با تنوع‌ وسیع‌ آب‌ و هوایی‌ در پاره‌ای‌ از مناطق‌ آن‌ در زمینه‌ تولید برخی‌ از محصولات‌ کشاورزی نظیر پسته‌، خرما، کشمش‌، بادام‌، گردو، زعفران‌ و زیره‌ و زرشک‌ از مزیت‌ نسبی‌ قابل‌ توجهی‌ برخوردار است ‌، لذا جهت‌ اتخاذ سیاست‌های‌ مطلوب‌ در زمینه‌ بهبود نظام‌ بازاریابی‌ و بازاررسانی‌ و توسعه‌ صادرات‌ آنها نیاز به ‌مطالعات‌ اقتصادی‌ به‌ صورت‌ علمی‌ حائز اهمیت‌ ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تحقیق مقاله حسابداری

تئوری حسابداری اجتماعی رشد و توسعه صنایع, کارخانه ها و واحدهای تجاری همگام با ایجاد و تکامل نهادهای اجتماعی, تحول در نقش اطلاعات, تحول در تشکیلات دولتی و سرانجام, تحول در اخلاق, به تدریج تعهدات و الزاماتی را به عهده واحدهای تجاری گذاشته که پیش از این تحولات چنین تعهداتی به این شدت رسمی و قانونمند نشده بود. یکی از پیامدهای این رشد و توسعه صنعتی, ظهور پیوند اقتصاد با اهلاق و سیاست ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: تحقیق مقاله معارف اسلامی و الهیات

آزادی و آزادگی را از محرم بیاموز . زیرا که بهای این حماسه حسین آموختن آن است. پاکی و صداقت را از مرور ایام که همچون انسانی باوقار و پرصبر سختی ها و کدورت را کنار می گذارند و از آنها عبور می کنند، یاد بگیر. محبت را از نسیم گرم بهاری که وسعت زیباییهایش جوانه های نهفته در خاک را بیدار می کند. طراوت و شادابی را از درختان و گل ها که درس شروعی دوباره و برخاستن از رخوت و سستی به ما می ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

(بتاکاروتن)A ویتامین این ویتامین جزودسته ویتامین های محلول در چربی بوده و برای تامین سلامتی بشر بسیار مفید و لازم است برای تولید مثل بیناَََََیی تنظیم رشد سلولی و سیستم ایمینی بدن حیاتی میباشد بدن می تواند آن را در انساج پر چرب بخصوص کبد ذخیره کند. بخصوص بتاکاروتن به یک گره از مواد شیمیایی که ضد اکسیدانAویتامین نامیده می شوند تعلق دارد.این ویتامین در برابر اکسیژن حساس است و در ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

ویتامین این ویتامین جزودسته ویتامین های محلول در چربی بوده و برای تامین سلامتی بشر بسیار مفید و لازم است برای تولید مثل بیناَََََیی تنظیم رشد سلولی و سیستم ایمینی بدن حیاتی میباشد بدن می تواند آن را در انساج پر چرب بخصوص کبد ذخیره کند. بخصوص بتاکاروتن به یک گره از مواد شیمیایی که ضد اکسیدانAویتامین نامیده می شوند تعلق دارد.این ویتامین در برابر اکسیژن حساس است و در چربی حل می شود ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

شیرین کننده های رژیمی به دو دسته " کالری زا" و "غیر کالری زا" تقسیم می شوند. شیرین کننده های کالری زا دسته اول که شامل "فروکتوز"، "سوربیتول" و "مانیتول" می باشند، حاوی کالری هستند و بنابراین مصرف آنها باید حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنین مصرف زیاد سوربیتول و مانیتول به علت عدم جذب کامل ددر روده ها موجب اسهال می گردد. بنابراین قبل از مصرف فرآورده های غذایی رژیمی ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

قرن هاست که به مواد غذایط و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اینکه روش تولید رنگ های مصنوعی در سال 1856 کشف گردد, از عصاره های طبیعی حیوانی, گیاهی و معدنی استفاده می شد. جاذبه مواد غذایی حاوی رنگ, اشتها را تحریک کرده و لذت خوردن غذا را افزایش می دهد. همچنین به سهولت می توان نشان داد که رنگ, اهمیت زیادی در احساس عطر و طعم دارد. اگر رنگ و عطر و طعم در مواد غذایی با یکدیگر ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند. امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. ...

تعداد صفحه: ۱۳۸ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

فصل اول جغرافیای طبیعی و اقتصادی مناطق خلیج فارس و دریای عمان(موقعیت جغرافیایی و شرایط زیست)[1] خلیج فارس دریای حاشیه ای (Marginal sea) و نیمه بسته ای (semi-enclosed) است که در اثر تأثیر متقابل قاره آفریقا و اروپا-آسیا در طول ادوار گذشته زمین شناسی ایجاد شده است و مساحت آن حدود 24000 کیلومتر مربع می باشد. طول سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان در حدود 2500 کیلومتر می باشد. عرض ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

شیرین کننده های رژیمی به دو دسته " کالری زا" و "غیر کالری زا" تقسیم می شوند. شیرین کننده های کالری زا دسته اول که شامل "فروکتوز"، "سوربیتول" و "مانیتول" می باشند، حاوی کالری هستند و بنابراین مصرف آنها باید حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنین مصرف زیاد سوربیتول و مانیتول به علت عدم جذب کامل ددر روده ها موجب اسهال می گردد. بنابراین قبل از مصرف فرآورده های غذایی رژیمی ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع

جامعه شناسی صنعتی جامعه شناسی اقتصادی به معنی کاربرد دیدگاه جامعه شناختی – مطالعه « الگو ها و فرایند های روابط اجتماعی انسانی » - برای تبیین پدیده اقتصادی است. تعریف جامعه صنعتی وظیفه جامعه شناسی صنعتی است. جامعه شناسی صنعتی یکی از ابعاد جامعه شناسی اقتصادی است. جامعه شناسی اقتصادی به معنی کاربرد دیدگاه جامعه شناختی – مطالعه « الگو ها و فرایند های روابط اجتماعی انسانی » - برای ...

تعداد صفحه: ۹۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم اجتماعی و جامعه شناسی

- مقدمه کشور ما ایران یکی از بالا ترین میزانهای رشد جمعیت در دنیا را داراست وبا داشتن پنجاه در صد جمعیت زیر هفده سال از جوانترین کشورهای دنیا محسوب می‌شود . پرداختن به مسائل نوجوانان و جوانان و بررسی مسائل ومشکلات آنها از حیاتی ترین وظایف افراد در جامعه به شمار میرود . تأمین نیازمندیهای مختلف این قشر عظیم کار ساده ای نیست و قدر مسلم در آینده ای نه چندان دور کشور ما با مشکلاتی که ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: تحقیق مقاله هنر

نقوش فرش ایران و نگاره های تزیینی آن و از همه مهمتر مفاهیم بنیادی و شاید هم راز آمیز آنها ، از جمله مباحث تخصصی فرش ایران می باشد که در طی چند دهه ی اخیر بسیار مورد توجه فرار گرفته است . در خصوص طبقه بندی صحیح و اصولی طرح های فرش ایران و همچنین مبانی بنیادی آن تا چند سال اخیر کار چندانی صورت نگرفته بود ، امل به تدریج مطالعات انجام شذه به ویژه توسط کارشناسان و محققین ایرانی که ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم اجتماعی و جامعه شناسی

ایرانها در زمانهای بسیار دور با مواد مخدر آشنایی داشته اند . نخستین ماده مخدری که در اسناد و مدارک مربوط به دوره های باستانی از آن نام برده شده بنگ است . بنگ که در گیاه شناسی به لغت لاتین cannahis indica (کنف هندی ) خوانده می شود گردی است که ازکوبیدن برگها و سرشاخه های گلدار شاهدانه به دست می آید . این گرد به صورت توده یکنواخت فشرده ای که به علت وجود مقداری صمغ در برگها و گلها ...

تعداد صفحه: ۱۵۰ دسته بندی: پایان نامه علوم تربیتی

پایان‌نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) گرایش: روان‌ شناسی تربیتی چکیده هدف از این تحقیق، بررسی وجود رابطه بین رویکردهای یادگیر و سبک‌های تفکر با پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دختر سال سوم متوسطه شهر تهران است.از بین کلیه دانش آموزان سال سوم متوسطه 262 آزمودنی به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای چند مرحله ای جهت شرکت در این پژوهش انتخاب شدند.ابزارهای مورد استفاده پرسشنامه سبک ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: پایان نامه اقتصاد

فصل اول: -1 کلیات تحقیق اطلاعات مربوط به تحقیق با طرح مسئله آغاز می شود، سپس به اهمیت موضوع، فرضیه ها، اهداف تحقیق، روش انجام تحقیق که در سطح اقتصاد منطقه ای مطرح است، روش گردآوری آمار و اطلاعات و روش تجزیه و تحلیل آن و … پرداخته خواهد شد.. 1-1-1 طرح مسئله رشد و توسعه اقتصادی مطلوب از اهداف مهم سرمایه گذاری هر کشور اعم از پیشرفته و یا در حال توسعه می باشد. رشد و توسعه اقتصادی در ...

تعداد صفحه: ۲۱۹ دسته بندی: پایان نامه حسابداری

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: حسابداری چکیده: هدف این پژوهش بررسی روابط بین تغییرات سود تقسیمی، سود هر سهم و تغییرات سود هر سهم با تغییرات سود آتی است.در این تحقیق اطلاعات مربوط به ترازنامه،سودوزیان و گردش وجوه نقد 100 شرکت فعال در بورس اوراق بهادار تهران برای سال های مالی 1380 الی 1385 مورد استفاده قرار گرفته است.برای مشخص شدن روابط ، 12 فرضیه طرح و برای ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: پایان نامه حسابداری

چکیده حسابداری یک سیستم پردازش اطلاعات است که به منظور شناسایی، اندازه گیری و طبقه بندی رویدادهای مالی موثر بر سازمان و واحد های تجاری و گزارش اثرات این گونه رویداد ها به تصمیم گیرندگان ، طرح ریزی شده است. محیط فعالیت واحد های تجاری متغیر است و تغییر در ساختار سیاسی، اجتماعی و اقتصادی محیط باعث تغییر در نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان می شود. به بیان دیگر ، نیازهای اطلاعاتی ...

تعداد صفحه: ۱۳۸ دسته بندی: پایان نامه زیست شناسی

فصل اول جغرافیای طبیعی و اقتصادی مناطق خلیج فارس و دریای عمان(موقعیت جغرافیایی و شرایط زیست)[1] خلیج فارس دریای حاشیه ای (Marginal sea) و نیمه بسته ای (semi-enclosed) است که در اثر تأثیر متقابل قاره آفریقا و اروپا-آسیا در طول ادوار گذشته زمین شناسی ایجاد شده است و مساحت آن حدود 24000 کیلومتر مربع می باشد. طول سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان در حدود 2500 کیلومتر می باشد. عرض ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: پایان نامه مهندسی معماری

چکیده تحقیق در این تحقیق در ابتدای امر سعی بر آن شده تا معنی و مفهوم محراب در فرهنگهای لغت و همچنین جایگاه آن در ادبیات عرفانی ارائه شود . در مرحله بعد تقسیم بندی های مختلف و نظریاتی که در مورد ریشه محراب و منشا پیدایش این نقش می باشد مورد بررسی قرار گرفته و در مورد هر کدام توضیحات لازم ارائه شده است ؛ به عنوان مثال در مورد محرابی در اسلام پس از عنوان نظریه ، به موضوعاتی از قبیل ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

گروه دامپزشکی پروژه تحقیقاتی کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی چکیده فارسی: در این تحقیق نمونه های خونی با استفاده از سرنگهای و نوجکت هپارینه ازوریدوداج گوسفندان بظاهرسالم نژاد مغانی تهیه شده است . نمونه ها از 216 رأس گوسفند نژاد مغانی و در جنس های مختلف تهیه گردید . بعد از انجام آزمایش و اندازه گیری مقادیر فاکتور دی ( به روش اسپکتروفتوستری و آنالیز آماری داده ها نتایج زیر حاصل ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

گروه دامپزشکی پروژه تحقیقاتی کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی چکیده فارسی: در این تحقیق نمونه های خونی با استفاده از سرنگهای و نوجکت هپارینه ازوریدوداج گوسفندان بظاهرسالم نژاد مغانی تهیه شده است . نمونه ها از 216 رأس گوسفند نژاد مغانی و در جنس های مختلف تهیه گردید . بعد از انجام آزمایش و اندازه گیری مقادیر فاکتور دی ( به روش اسپکتروفتوستری و آنالیز آماری داده ها نتایج زیر حاصل ...

تعداد صفحه: ۲۶۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی عمران

پیشگفتار کاربرد جهانی کامپیوتر های شخصی در مهندسی روشنائی بصورت یک مصرف روزانه در دهه گذشته روز به روز افزایش یافته است. استفاده از کامپیوترها دیگر بعنوان پرستیژ شغلی نیست , بلکه استفاده گسترده ای از آنها در آزمایشگاهها و دفاتر مهندسی میشود . این بدین معنی است که امروزه هر شخصی که به کامپیوتر و نرم افزار های مهندسی روشنائی دسترسی داشته باشد میتواند به راحتی محاسبات مربوطه را ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 3) احداث دامداری صنعتیجمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا . گاو 2. گوسفند 3. بز 2. بهترین نسل کشی 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو و گوساله 2. گوسفند 3. شترمرغ فاز 4) ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی خرما ظرفیت : دو هزار تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استان‌های جنوبی سرمایه گذاری کل: 54/1405 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 54/145 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : 15 نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : درخت خرما درمیان ساکنین مناطق خرما خیز ، درخت روزی وبرکت نامیده شده وبخش اعظم انرژی ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی

مقدمه و هدف: نیشکر از گیاهان زراعی است که ظاهراً اهلی کردن آت برای اولین بار در جزایر اقیانوس آرام (گینه نو) اتفاق افتاد و سپس از آنجا به چین و هند برده شده است. سابقه تاریخی کشت نیشکر به هزار سال قبل از میلاد می رسد نیشکر از هند به سایر نقاط دنیا راه یافت و تا اوایل قرن هجدهم تنها محصولی بود که در سطح تجارتی برای تولید شکر کشت می شد. تولید شکر از اجزاء مهم اقتصادی کشاورزی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : در گیاه‌شناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه می‌گویند. میوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه به‌عنوان غذا می‌شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می‌شود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع چوب و سلولزی

فصل اول معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول نام و کاربرد محصول: صنایع چوب و کاغذ سازی و مقوا سازی – ( تهیه و تولید انواع کاغذ و چوب های خاص و مقوا و پکیج های بسته بندی مقوایی برای صنایع و ... )-2-تعیین ظرفیت تولید -3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی ردیف نام محصول ظرفیت تولید سالانه ظرفیت تولید ماهانه ظرفیت تولید روزانه 1 چوب نرم 30 تن 3 تن 100 کیلو گرم 2 چوب سنگین 150 تن 15 ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شرکت شیرین منش واقع در خیابان آذربایجان بین چهارراه خوش و روکی پلاک 834 زیر نظر مدیر عامل وسرپرست این مجموعه جناب آقای محمد نصرتی به تولید انواع شیرینی، کیک و دسر مشغول است. تعداد پرسنلی که در این مجموعه مشغول به کار هستند حدود 30 نفر می باشد که در یک شیفت کاری از ساعت 8 تا 16 مشغول به کار هستند ومدت کار اضافه جزو اضافه کاری محسوب می شود. تعداد کار کنان در بخش ترکاری ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

چکیده: در مطالب جمع آوری شده میزان نقش گیاهان آبزی در تولید و مصرف گازهای مختلف و به بیان دیگر فتوسنتز در گیاهان مورد بررسی قرار گرفته است. اکثر اکسیژن محلول اضافه شده با گیاهان از میلیون ها جلبک سبز میکروسکوپی ناشی می گردد. جلبک ها و گیاهان کاملاً غوطه ور در خلال روز از طریق فتوسنتز (فرآیند شیمیایی که با آن گیاهان از خورشید انرژی بدست می آورند) اکسیژن به آب انتقال می دهد. ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

بسیاری از مهندسان حاذق در صنعت مهندسی شرکتهای تولیدی و بعضی از آنها در شرکتهای مشاور طراحی و گروهی از آنها نیز در سازمانهای عمومی مشغول به کارند. نکته ای که قابل توجه است این است که مهندسانی که از مشاغل مرتبط با مهندسی فاصله می گیرند هم از مهارتهای محاسباتی و مدیریتی خود در زمینه هایی مانند خدمات مدیریتی، مالی و محاسباتی بهره می کیرند. آنان در سازمانهایی به کار مشغول می شوند که ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله هنر

قسمت اول در دهه سی، خیابانهای تهران با نئون آشنا شده و شبهای تهران با نورهای رنگین آذین می شوند و نقشهایی از رنگهای تند نئون بر در و دیوار می نشینند و بر سر در سینماها و بر فراز بامهای بلند شهر ، حرکتی از نورهای تند ، تماشاچی را به سینماها و مشتریها را به خرید کالا فرامی خواند . لاله زارمرکز تجمع این بازیهای نور می شود، از ساده ترین نقشهای هندسی متحرک گرفته تا نمایش صحنه های ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

چکیده لازمه رقابت در دنیای تولید کنونی بهره گیری از تمام فنون، ابزارها و ایده های جدید ناب است. در نیمه دوم قرن بیستم، تولید کنندگان جهان با رقبایی جدید مواجه شدند که با نیمی از سرمایه و امکانات لازم، محصولات را با کیفیتی بهتر، تنوعی بیشتر و با قیمتی پایین تر به بازارجهانی عرضه می کردند. یکی از این تکنیک های جدید تولید ناب است که برخاسته از صنعت خودروسازی است . باتوجه به این که ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

مقدمه نگهداری و تعمیرات (نت) دو مفهوم بسیار مهم ودو مقوله اساسی هستند که تحقق و عمل بدانها موجبات بقا و تداوم خطوط مختلف تولید و کاهش هزینه ها را فراهم می آورند. با پیچیده تر شدن وسائل و امکاناتی که انسان برای رفع نیازهای روز افزون خود بکار می گیرد ، امر استفاده بهینه و نیز اقتصادی بودن این وسایل و امکانات بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است .روشهای پیچیده تولید و امکانات و ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

1.1 مقدمه این فصل مقدمه ای است برای چگونگی و روش فرایند طراحی و کاربرد آن برای طراحی فرایندهای تولید شیمیایی. 1.2 چگونگی طراحی Nature of design در این بخش مبحثی کلی از فرایند طرلحی ارائه میشود.موضوع این کتاب طراحی مهندسی شیمی است،اما روش توصیف شده در این بخش میتواند برای سایر شاخه های مهندسی کاربرد بیابد. مهندسی شیمی،بطور مستمر یکی از حرفه های مهندسی بسیار مورد توجه بوده است در ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

سبزیجات حاصل از نشا را می توان زودتر از آنهایی که از دانه روئیده اند، برداشت نمود. پرورش دهندگانی که از نشا استفاده می کنند، می توانند از بازارهای اول فصل بهرمند شوند و زمان لازم برای تولید یک محصول را کاهش دهند که به آن ها این اجازه را می دهد تا کشت دوم و سوم را در طی یک فصل رشد تولید نمایند. نشاهایی که در گلخانه پرورش می یابند را می توان بطور موثری در مقابل تنش محیطی، عوامل ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه شیر و محصولات لبنی فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی هر خانوار است و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر پروتئین ، چربی ، لاکتوز و املاح مختلف برای زندگی و سلامتی انسان لازم و ضروری می باشد . بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هر گونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تامین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری نماید . هنوز در بسیاری از مناطق روستایی و عشایری ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تربیتی

در این مقاله راهکارهای برای پیشرفت و تولید علم ارائه شده و نقش تعلیم و تربیت به عنوان عامل رشد و تحول اساسی مورد بررسی قرار گرفته است. در اسلام «تفکر» زندگی دل و حیات قلب معرفی شده است. زیرا انسانیت انسان و ادراک او از عالم و ‎آدم پروردگار عالمیان اتصالی که با حق برقرار میکند به نحوه ی تفکر اوست. با تفکر قوای درونی انسان شکوفا میشود و زمینه ی حرکت کمالی او فراهم می گردد لذا به ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

خلاصه: رقابت فشرده در بازارهای کنونی باعث شده شرکتها روشهای مورد استفاده در تجارت خود را دوباره بررسی کنند. سازندگان کسیرهای تجاری و عملکردهای مربوط به منابع در نزاع و کشمکش هستند و در این حالت رقبای بازاری قوی نیز در این ساختار ها شرکت می کنند. و از عملکردهای تولیدی در ساختار JIT استفاده می کنند و در نتیجه به ارتقاء فرایند ها ادامه می دهند. اگر چه سایتهای طرفدار ممکن است از ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تربیتی

مرتبه آموزش و پرورش در تولید علم (تعلیم و تربیت ) تربیت در ایران باستان به سه منظور بوده است: ۱- خدمت به اجتماع. ۲- خدمت به خانواده و رفع مسئولیت از پدر و مادر. ۳- بهبودی حال و برتری بر دیگران. بنابراین میتوان گفت که هدف اساسی همان تربیت دینی و اخلاقی است که به صورت انجام دادن وظایف خانوادگی و اجتماعی و پیشرفت شخصی تحقق می یابد. سازمان آموزش و پرورش در طی چندین هزار سال به یک ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

چکیده شیر یکی از مغذی ترین مواد غذایی مصرفی انسان است که در رشد، سلامت و تکامل امسان اهمیت زیادی دارد. از سوی دیگر تولید شیر حیوانات مزرعه ای نیز یکی از صفات مهم اقتصادی این حیوانات محسوب می گردد. در نتیجه تولید کنندگان را به ارتقاء سطح کمی و کیفی وادار ساخته است. سیستم شناسایی نقاط بحران و بررسی خطرات ناشی از آن(HACCP) یک استاندارد جدید بین المللی مواد غذایی است که امروزه در ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مقدمه مقدمه و تاریخچه نگهداری مواد غذایی به طریقه ی خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش هاست. مردم قدیم میوه ها ، سبزیها ، گوشت و ماهی را در فصول پربار در گرمای خورشید و یا کنار آتش و دود خشک می کردند تا در فصول کمیابی به مصرف برسانند. اکر چه بشر هزاران سال است که مواد غذایی را بدین طریق خشک می کرده ولی شروع اصلی کنسرو اسیون غذاها با خشک کردن مصنوعی مربوط به حدود 200 سال قبل است . ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

میزان تولید سیب : استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد . به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور : 1=سیب عباسی 2= سیب شیخی 3= سیب علی موری 4= سیب گلشاهی 5= سیب گلاب 6= سیب قاسم شاهی 7= سیب اخلمد بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تولید کمپوست مقدمه هدف از تولید کمپوست، ایجاد یک محیط غذایی یکنواخت، حاوی خصوصیات لازم جهت رشد و نمو میسلیوم قارچ و عاری از هرگونه عوامل رقیب باکتریایی، ویروسی می‌باشد. میسلیوم قارچ در انواع مختلفی از مواد گیاهی و کودهای حیوانی، قادر به رشد و نمو می‌باشد که از ترکیب متناسب این گونه مواد با هم و گذراندن مراحل تجزیه و تخمیر، ترکیبی همگن بدست آمده که مملو از حشرات و موجودات ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی: گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

تولید گوشت مرغ مقدمه با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و خاصی برخوردار است. در بین کشورهای مختلف جهان جمعیت جوان و روبه رشد کشور ما جای و مکان خاص دارد. که نیاز به ...

تعداد صفحه: ۱۱۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

سرفصل ها: اهمیت شیر- انواع نژادها گاوهای شیری – انواع نژاد گوسفند وبز شیری مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر برتولید آن- اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیکی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }. خواص شیمیایی ترکیبات شیر – چربی ها – لاکتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح وعناصر. بهداشت ومیکروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری – ذخیره سازی لوازم ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: تحقیق مقاله سایر موضوعات

سوختن کامل زمانی انجام می‌شود که اکسیژن کافی وجود داشته باشد. علی‌الاصول در دستگاه‌های گرم کننده، هوای مورد نیاز باید از خارج از محیط تامین شود و گازهای مضره ناشی از سوختن مانند گاز کربنیک و منواکسید کربن باید در خارج از محیط تخلیه شود. در وسایل گرمازای دودکش دار در صورتیکه دودکش بدون نقص باشد عمل تهویه (ورود اکسیژن لازم و تخلیه گازهای مضره) به خوبی از طریق دودکش انجام می‌شود، ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: تحقیق مقاله حسابداری

قبل از آنکه تولیدکننده ای بخواهد کالاهای خود را تولید کند نیازمند این است که از هزینه ساخت کالا ، خرید و توزیع آن و بهای مورد انتظار در یک بازار فروش اطلاع داشته باشد . اهمیت تعیین هزینه و قیمت گذاری : تعیین هزینه و قیمت گذاری عناصر مهمی در بازاریابی و فروش هستند به این دلیل واضح که چنانچه فعالیتهای تجاری مبتنی بر فروش و عملیات تجاری سودآور نباشند هم از دید صرفه فردی و هم از نظر ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه استان خراسان با مساحتی حدود ۳۱۳۰۰۰ کیلومتر مربع حدود ۲۰ ٪ خاک کشور را تشکیل می دهد . متوسط بارندگی استان به میزان ۱۶۰ میلیمتر برآورد شده است که بین ۸۰ میلیمتر در جنوب و۴۰۰ میلیمتر در شمال استان متغیر است . میزان متوسط بارندگی در استان تقریبا معادل ۶۴ ٪بارندگی کشور است و ۱٨ ٪ بارندگی جهان است . بنابراین خراسان جزء مناطق خشک کشور بشمار می آید و استحصال آب نقش حیاتی در زندگی ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم اجتماعی و جامعه شناسی

از نظر تاریخی، تعداد کمی از فلاسفه ای که از عدالت در حوزه ی عمومی سیاست دفاع کرده اند، در مورد عدالت در ساختار خانواده هم اظهار نظر کرده اند. به جای این، بیشتر آنها به خانواده به عنوان حوزه ای مجزا که باید از دخالت دولت برکنار بماند نگریسته اند. فضای خصوصی و فضای عمومی به دو حوزه ی مجزا تقسیم می شدند که اولی در دسترس اقدامات عمومی قرار نمی گرفت. آنجا که این فلاسفه قدرت خصوصی را ...

تعداد صفحه: ۱۳۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کامپیوتر

امروزه اغلب شرکتها و موسسات و حتی اشخاص حقیقی جهت معرفی خود در اینترنت اقدام به راه‌اندازی وب سایت اختصاصی می‌کنند. در این پروژه، وب سایت شرکت تولیدی، خدماتی نویدان طب طراحی گردیده است. این وب سایت به دو زمان فارسی و انگلیسی جهت استفاده ‌ کاربران فارسی زبان و یا سایر علاقمندان آماده شده به معرفی این شرکت می‌پردازد. طراحی صفحات به صورت استائیک بوده که در صورت علاقمندی مدیران شرکت ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

رشته مهندسی صنایع تولید صنعتی چکیده دایکاست یا ریخته گری تحت فشار عبارت است از روش تولید قطعه از طریق ترزیق فلز مذاب و تحت فشار به درون قالب روش دایکاست از این نظر که در آن فلز مذاب به درون حفره ای به شکل قطعه مورد نظر به دست می آید بسیار شبیه ریخته گری ریژه می باشد. تنها اختلاف بین این دو روش در نحوه پر کردن حفره قالب است . در قالب ریژه فلز مذاب تحت نیروی وزن خود سیلان پیدا ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: پایان نامه مهندسی برق

پروژه دوره کارشناسی رشته برق- قدرت چکیده: آشنایی بیشتر با روش های جدید کنترلی و به کارگیری عناصر، ابزارها و جریان هایی که در فرآیند یک صنعت منجر به افزایش بهره وری و بهینه سازی تولید به هر صورت می گردد که این پدیده اتوماسیون صنعتی نام دارد که ما در این پروژه به معرفی قسمتی از سیستم اتوماسیون صنعتی که وظیفه ی دریافت اطلاعات از بخش های مختلف نیروگاهی و پردازش اطلاعات و انجام ...

تعداد صفحه: ۹۹ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

رشته مهندسی صنایع (مدیریت و بهروری سیستمها) چکیده بنگاهها بدنبال راهی هستند تا با ایجاد مزیت رقابتی و کاهش هزینه های تولید ،در بازار های هدف نسبت به رقبا سهم بیشتری داشته باشند.مدل زنجیره ارزش مایکل پورتر ابزار مناسبی بودکه درسال 1985 برای ارزیابی وتعیین حوزه های کسب و کارمعرفی شد.این مدل کمک می کند تا تحلیل دقیق تری از سازمانها و شرکتهایی که توان ایجاد ارزش و مزیت رقابتی را ...

تعداد صفحه: ۱۳۱ دسته بندی: پایان نامه فیزیک

کارشناسی ارشد فیزیک هسته­ای در این پروژه ابتدا فرض می شود که پروتون از سه کوارک ظرفیت تشکیل شده و این سه کوارک را دریای کوارک و پاد کوارک احاطه کرده است. با توجه به اینکه کوارک و پاد کوارک ها در برخورد رودررو نابود شده و تولید لپتون می نمایند لذا با این فرض با محاسبه و مشخص کردن تابع توزیع کوارک و دریای کوارکی داخل پروتون می توان سطح مقطع تولید لپتون و پاد لپتون ها را در برخورد ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

مقدمه هدف پژوهش: بررسی مشکلات تولید پسته در ایران وتأثیراتی که این مشکلات برروی فروش داخلی و خارجی آن می گذارد وارائه ی راهکارهای توسعه صادرات. بیان مسئله: آیا پسته ایران با استانداردهای بین الملل مطابق است؟ آیا جایگاه بازارصادراتی یک قرن گذشته را هم اکنون داریم؟ سؤال یا فرضیه های تحقیق: بین مشکلات پسته و فروش آن در داخل همبستگی وجود دارد. کاهش مشکلات تولید پسته می توان موجب ...

تعداد صفحه: ۱۵۵ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

پروژه تحقیقاتی جهت اخذ درجه کارشناسی رشته مهندسی صنایع چکیده : تولید بهنگام( JUST-IN-TIME : JIT ) امروزه بعنوان یک تکنیک جدید برنامه ریزی تولید و نیز نگرش فلسفی مدیریت بطور گسترده ای با استقبال شرکت ها مواجه شده است. بطور کلی JIT نوعی فلسفه تولیدی است یا یک هدف بسیار ساده یعنی:" اقلام مورد نیاز را با کیفیت مورد نیاز، به مقدار مورد نیاز و دقیقا در زمان مورد نیاز" تولید کنید. ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

رشته مهندسی شیمی - پتروشیمی پروژه کارشناسی مقدمه : منطقه ب شامل واحدهای ذیل که به صورت مختصر تشریح گردیده است ، می گردد الف) واحد تولید ازت : ازت گازی است خنثی که میل ترکیبی بسیار کمی داشته و در شرایط عادی ترکیب پذیری ندارد . لذا در واحدهای مختلف بهره برداری از این گاز برای موارد مختلفی از قبیل گاز پوششی مخازن هیدروکربوری، برای جلوگیری از نفوذ هوا یا اکسیژن به آنها، در واحدهای ...

تعداد صفحه: ۱۵۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی برق

رشته برق - قدرت مقدمه: رشد رو به تزاید مصرف منابع غیرقابل تجدید انرژی و افزایش آلودگی های ناشی از بهره برداری های بی رویه، توازن این ذخائر پایان پذیر را به مخاطره افکنده و در این رابطه، بررسی راهکارهای عملی استفاده از منابع جدید انرژی (انرژی‌های تجدیدپذیر[1]) در دستور کار محققان و دانشمندان قرار داده است. حفظ سلامت محیط زیست و قابلیت بازیافت طبیعی دو خصوصیت مهمی است که در گزینش ...

تعداد صفحه: ۱۰۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی برق

مهندسی برق قدرت فصل اول: انرژی بیوماس 1 مقدمه یکی از مناسبترین منابع انرژی تجدید شونده انرژی بیوماس است.این انرژی علاوه بر خاصیت تجدیدپذیر بودن سازگار با محیط زیست است.منابع انرژهای بیوماس می توانند به انرژی الکتریسیته یا به صورت حاملهای از انرژی مانند سوختهای گازی یا مایع با توجه به نیاز بخشهای مختلف جامعه تبدیل شوند. منابع انرژی بیوماس به طور کلی به موادی از گیاهان و موجودات ...

تعداد صفحه: ۱۰۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

انتخاب موضوع پروژه در دنیایی که ما در آن زندگی میکنیم،افراد هر روز به دنبال یافته های جدید و دستاوردهای عملی پیشرفته تری می باشند و بقا و ماندگاری جوامع امروزی منوط به پیروی و استفاده از همین دستاوردها می باشد که کوچکترین تردیدی در آن موجب عقب ماندگی جوامع از چرخه پیشرفت دیگر جوامعمیشود در این صورت حیوان فاصله ایجادشده لحضه به لحضه میشود. همچنین ،لارفه استفاده از پیشرفتهای ...

تعداد صفحه: ۱۷۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی – بیوتکنولوژی چکیده دسفری اکسامینB،‌ تنها سیدروفوری است که فرم مزتیله آن (نمک متان سولفونات دسفری اکسامین B) با نام تجاری دسفرال جهت درمان بیماران تالاسمی، به منظور شلاته کردن بار اضافی آهن، استفاده می گردد. به همین منظور جهت تولید دسفری اکسامین B، از سویه استرپتومایسس پیلوسوس استفاده گردید و سویه مربوطه در محیط کشت Soy bean کشت داده شد ...

تعداد صفحه: ۱۲۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

پایان نامه جهت اخذ مدرک کارشناسی رشته مهندسی علوم صنایع غذایی تاریخچه و مقدمه بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به کارونی را به دربار هدیه کرد .بطور کلی برای مردم آن زمان علی الخصوص دریانوردان حمل و نگهداری آذوقه سفر امری مهم تلقی می شد چرا که گاه سفر چندین ماه بطول می انجامید و آنها نیاز به غذایی ...

تعداد صفحه: ۲۲۰ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد(M.A) گرایش : تحقیق در عملیات این تحقیق در یک کارخانه نساجی واقع در شهرک صنعتی یزد صورت پذیرفت . هدف از انجام این تحقیق کاهش هزینه‌ها ، افزایش میزان تولید ،‌کاهش زمان بیکاری اپراتورها و ماشینها و همچنین کم کردن موجودیهای میان فرآیند تولید بود . برای رسیدن به این اهداف از شبیه سازی استفاده گردید . مراحل انجام تحقیق به صورت خلاصه به این ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

پروژه پایان نامه مقطع کارشناسی چکیده این پروژه ، تحقیقی برروی پروتئین های گیاهی هیدرولیز شده (hvp) با هدف تولید و کوشش برای فصل آن می باشد . در فصل اول که به تعریف ساختار و ویژگیهای hvp اختصاص دارد چگونگی فرآیند ایجاد رنگ و طعم بیان شده است . فصل دوم اشاره ای دارد به محصولات و صنایعی که در آن از HVP بعنوان یک طعم دهنده یا تقویت کننده طعم استفاده شده است . در فصل سوم که بخش اصلی ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: پایان نامه حسابداری

وضعیت موجود شرکت تعاونی تولید روستایی دشت گل نسترن شرکت تعاونی تولید روستایی دشت گل نسترن در سال 1382 با 118 عضو و سرمایه اولیه 000/835 و 415 هکتار سطح اراضی بهره برداران تأسیس و فعالیت خود را آغاز کرد. تعداد اعضاء فعال در حال حاضر 288 عضو و سرمایه 000/650/1 ریال و 825 هکتار می‌باشد تحصیلات بهره برداران بی سواد- 55 نفر-خواندن و نوشتن 30 نفر- پایان دوره ابتدائی 139 نفر پایان دوره ...

تعداد صفحه: ۹۴ دسته بندی: پایان نامه حسابداری

«تعریف حسابها» 1 دارایی ها: داراییها منابع اقتصادی هستند که برای بلند مدت به وسیله شخصیت حسابداری کنترل می‌شود و بهای تمام شده آن در زمان تحصیل به طور عینی یا واقعی قابل اندازه گیری است: اقلام هنگامی منبع اقتصادی محسوب می‌شوند که منابع آتی برای شخصیت حسابداری داشته باشند. منابع معمولاً در صورت داشتن یکی از سه شرط زیر دارای منابع آتی هستند: 1 پول نقد یا قابل تبدیل به پول نقد ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت