طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا، ترشی و خیارشور با ظرفیت 620 تن در سال

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: word کد فایل: 400003295
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا، ترشی و خیارشور با ظرفیت 620 تن در سال

    خلاصه طرح

     

    موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت 620 تن در سال

     

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

     

    سرمایه گذاری کل: 26/1156 میلیون ریال

     

    سهم آورده متقاضی: 26/116 میلیون ریال

     

    سهم تسهیلات: 1040 میلیون ریال

     

    دوره بازگشت سرمایه: 15 ماه

     

     

     

       مقدمه:

     

       علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایه های کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور  می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را در چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

       هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

        این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر می‌تواند تهیه کنسرو، کنسانتره، مربا، ترشی، شور و... باشد. ارائه کنندگان این طرح با در نظر داشتن سه مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در جهت پیشبرد صنایع غذایی کشور برداشته و نیز با ایجاد زمینه برای اشتغال نیروی ماهر و نیمه ماهر خصوصا بانوان در رفع معضل بیکاری سهیم شوند.

     

       توجیه اقتصادی طرح :

     

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

     

       الف – 1 ) زمین :

     

    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    1000 40 40

     

       الف – 2 ) محوطه سازی :

    ردیف شرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 تسطیح و خاکبرداری 1000مترمربع 5 5
    2 دیوارکشی   300مترمربع 6 1-Aug
    3 خیابان کشی 100مترمربع 10 1
      پارکینگ و فضای سبز  150مترمربع 12 1-Aug
          جمع 9-Jun

     

       الف – 3 ) ساختمانها:

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 انبار مواد اولیه 100 450 45
    2 انبار محصول 150 450 May-67
    3 سالن تولید 200 500 100
    4 اداری و سرویس  80 400 32
    5 نگهبانی 24 400 9-Jun
       جمع 1/254

       

    الف – 4 ) ماشین‌آلات:

     

    ردیف شرح تعداد هزینه واحد  هزینه کل 
    1 میکسر 1 30 30
    2 فیلتر صافی 1 8 8
    3 پرےن ( در بند ) 1 40 40
    4 شیشه شور اتوماتیک 1 15 15
    5 لیبل زن 1 45 45
    6 سینی استیل 1 15 15
    7 دستگاه پخت مربا ( دو جداره اگزالمت ) 2 20 40
    8 نقاله ABSشش متری با پایه متحرک 3 15 45
          جمع 238
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا، ترشی و خیارشور با ظرفیت 620 تن در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت