طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی بسته‌ بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال

تعداد صفحات: 21 فرمت فایل: word کد فایل: 400003266
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۴,۹۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی بسته‌ بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال

    خلاصه طرح

    موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمز

    ظرفیت : 1600 تن در سال

    محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

    سرمایه گذاری کل: 84/2455 میلیون ریال

    سهم آورده متقاضی: 84/245 میلیون ریال

    سهم تسهیلات: 2210 میلیون ریال

    میزان اشتغالزایی : چهل و شش نفر

    دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه

     

        مقدمه :

     

         بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد  نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‌بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

        نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی‌اید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

        از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی‌های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

       آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد باارزش غذایی ازچرخه مصرف می‌گردد . گوشت قرمز اعم از گوشت گاو، گوساله و گوسفند به عنوان یکی از اقلام عمده غذایی مردم به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد و لذا رعایت بهداشت در تهیه و عرضه آن باعث افزایش سطح بهداشت عمومی جامعه می‌گردد، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت قرمز به ظرفیت یکهزار و ششصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح می‌باشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی گوشت قرمز از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سه درصدی ناشی از خروج خونابه از لاشه محاسبه می‌گردد و ضایعات لاشه و استخوان که حدود 20درصد از وزن آن را شامل می‌شوند و در تهیه پودر استخوان به کار می‌رود نیز به صاحبان کالا عودت می‌گردد.

       علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی است،  با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

       توجیه اقتصادی طرح :

       الف – سرمایه گذاری ثابت :

     

       الف – 1 ) زمین :

     

         
    متراژ ( متر مربع ) هزینه واحد ( هزارریال ) هزینه کل ( میلیون ریال )
    2000 30 60

      

    الف – 2 ) محوطه سازی :

     

    ردیف شرح مقدار هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 تسطیح و خاکبرداری 2000مترمربع 5 10
    2 دیوارکشی   600مترمربع 6 3-Jun
    3 خیابان کشی 240مترمربع 10 2-Apr
    4 پارکینگ و فضای سبز  500مترمربع 20 10
          جمع 26

     

       الف – 3 ) ساختمانها:

     

    ردیف شرح زیربنا(m2) هزینه واحد ( هزارریال) هزینه کل (میلیون ریال )
    1 سالن تولید و آزمایشگاه 450 600 270
    2 انبار 75 500 May-37
    3 سردخانه 400 600 240
    4 اداری و سرویس 80 400 32
    5 ساختمان تاسیسات 20 350 7
    6 نگهبانی و توزین 20 400 8
    7 ساختمان رفاهی کارکنان 100 400 40
    8 محل باسکول 12 300 3-Jun
    9 تونل انجماد 60 600 36
       جمع 1/674

     

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی بسته‌ بندی گوشت قرمز با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت