گزارش کارآموزی ICDL کامپیوتر

تعداد صفحات: 137 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 500003946
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کامپیوتر
قیمت قدیم:۱۶,۵۰۰ تومان
قیمت: ۱۳,۷۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه گزارش کارآموزی ICDL کامپیوتر

    مقطع: کاردانی   رشته تحصیلی: کامپیوتر

    فصل اول:

    آشنایی کلی با مکان کارآموزی

    دفتر نمایندگی  شامل  دوکاربر دو سیستم در سمت چپ که مسول ثبت نام می باشند و میز کار گذاران که در کنار آنها قرار دارد و در روبه روی درب اصلی سه کاربرو سه سیستم  که مسول خدمات پس از فروش می باشد .  و در سمت راست، سالن فروش قطعات می باشد که در آن تمامی قطعات یدک خودروها موجود می باشد.

    من در کنار کاربران فروش بودم و با کار آنها بیشتر آشنا شدم

    در سیستم فروش  نرم افزار v60 و citrix  استفاده می شود که citrix به صورت شبکه می باشد و با خود شرکت در ارتباط است تمامی ثبت نام ها  دارای یک کد خودرو و یک کد برنامه فروش هستند که پیش ثبت نام ها طبق کد برنامه فروش باید ببینند  با توجه به مدل و رنگ مورد نظر مشتری   موجودی دارند یا خیر و سه رنگ سبز زرد و قرمز نشان دهنده ی این موضوع می باشد اگر سبز روشن بود یعنی تعداد خودروهای موجودی زیاد است اگر زرد بود یعنی نمایندگی باید اقدام به پرداخت و برداشتن موجودی کند اگر هم قرمز فعال بود یعنی با توجه به در خواست  هیچ خودرویی موجود نیست بعد از هر ثبت نام مشخصات شخصی فرد وارد سیستم citrix می شود

    ثبت نام های دو مرحله ای یا سه مرحله ای  بعد از پرداخت مقداری از پول ودیعه اول و دوم آن را باید طبق زمان خاص بپردازند.

    سیستمی که روی آن v60 نصب شده است فقط اطلاعات خود نمایندگی وتمامی ثبت نام ها در آن قرار دارد به طور کل v60 نوعی بایگانی می باشد

    فصل دوم:

    ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کار آموز

    کامپیوتر

     

    تاریخچه استفاده از کامپیوتر

    بشر از دیر باز سرگرم اموری نظیر شمارش ‌، اندازه گیری و ضبط کردن اشیاء و نیز گزارش دادن اطلاعات در مورد اشیاء به همنوعان خود بوده است . واژه ( اشیاء ) می تواند دلالت بر تعداد گوسفندان یک گله ، وزن یک کودک ، ابعاد یک زمین ، مدت زمان طی شده از آخرین خشکسالی یا شدت یک زمین لرزه را داشته باشد .
    در مقابل کلمه ی Computer در دائره المعارفها نوشته شده است : محاسبه کردن ، تخمین زدن ، حساب کردن و ما Computer را به نام ماشین محاسبه گر می خوانیم .
    کامپیوتر آخرین زنجیر از حلقه ماشین های محاسبه گر و ذخیره کننده اطلاعات می باشد . البته چیزی که کامپیوتر را از دیگر ماشینهای محاسبه گر جدا کرده است ، در واقع سرعت ، دقت و اطمینان بالا در انجام کارهاست .
    کامپیوترهای امروزی در مقیاس میلیونها عملیات در ثانیه اندازه گیری می شود . هر چند ممکن است این عملیات ساده باشد ، اما ترکیب آنها به روشهای مختلف ، منجر به ظهور آرایش عظیمی از عملکردهای مفید می گردد . این موضوع تقریبا تمام اتفاقی است که طی سه چهار دهه اخیر ( که معادل است با کل تاریخ کامپیوترهای تجاری ) به وقوع پیوسته است .
    کامپیوترهای امروزی بسیار کوچکتر طراحی شده اند . به طوری که به راحتی بر روی یک میز جا می گیرند . چیزی که قبلا یک اتاق بزرگ را به طور کامل اشغال می کرد ، امروزه در یک جعبه کوچک جا می شود . در عین حال که کامپیوترهای امروزی توانایی ذخیره اطلاعات بیشتر و سرعت بیشتر در محاسبه را دارند .

    کامپیوتر ماشینی است که سه کار انجام میدهد : ورودی ساخت یافته را میپذیرد، آن را بر طبق قوانین از پیش تعریف شده ای پردازش میکند، و نتایج را به عنوان خروجی نمایش میدهد.

    نرم افزار

    نرم افزار وجه غیر قابل لمس به کارگیری کامپیوتر می باشد . نرم افزار یک نام عام است که به تمام برنامه ها ( که خود مجموعه ای از دستورالعملها می باشند ) اطلاق شده و نحوه رفتار کامپیوتر را تعیین می کنند . هنگامیکه سخن از نرم افزار به میان می آید منظور مجموعه ای از صفر و یک هایی است که برای سخت افزار قابل خواندن باشد اما برای یک برنامه نویس لازم نیست که با زبان برنامه نویسی ماشین آشنا باشد اکثر نرم افزارهایی که شاید خود شما هم نام آنها را شنیده باشید این قابلیت را دارند که دستورالعملها را به زبان ماشین تبدیل نمایند( مانند زبان C ) . ضمن اینکه هر نرم افزار قابلیت های خاص خود را دارد که کار کردن با آنها را سخت یا آسان می کند . برخی از نرم افزارها هم الزاما به زبان ماشین نوشته می شوند( مانند زبان اسمبلی ). به طور کلی هر نرم افزار به یکی از دو دسته نرم افزارهای سیستمی و نرم افزارهای کاربردی تعلق دارد .

    نرم افزار (Soft ware ) یا برنامه های کامپیوتری دستور العملهایی هستند که باعث کار کردن سخت افزار (Hardware) میشوند. نرم افزار سیستم ( سیستم های عامل ) که کار کامپیوتر را کنترل میکنند و برنامه های کاربردی مانند برنامه های واژه پردازی صفحه گسترده ها ، پایگاه داده ها که وظایف را برای کاربران کامپیوتر انجام میدهند ، دو نوع اصلی نرم افزار هستند. نرم افزار شبکه که باعث ارتباط گروهی از کامپیوتر ها میشود و نرم افزار برنامه نویسی که ابزار هایی را برای نوشتن برنامه ها در اختیار برنامه نویسان قرار میدهد دو گروه اضافی دیگر هستند.

     

     

    سخت افزار

    هنگامیکه به قصد خرید یک کامپیوتر وارد بازار می شوید ، بلافاصله با انتخابهای بسیار متعددی مواجه می شوید . این انتخابها ، حتی افرادی را که در به کارگیری کامپیوتر دارای تجربه هستند ، دچار سردرگمی می کنند . در نتیجه ، برای اتخاذ یک تصمیم معقول لازم است با عملکرد اجزای اصلی یک سیستم کامپیوتری و معیارهایی که باید بر اساس آنها تصمیم بگیرید ، آشنا باشید وگر نه قطعا در انتخاب یک سیستم کامپیوتری که نیاز شما را پاسخگو باشد دچار مشکل خواهید شد . همانطور که می دانید کامپیوتر کاربردهای فراوانی دارد و مقدار حافظه ی آن می بایستی متناسب با نوع کاری کاربر تنظیم گردد تا بتواند از لحاظ سرعت ، امنیت، مقدار ذخیره سازی اطلاعات و دیگر تجهیزات پاسخگو باشد . حال آنکه در خرید یک سیستم کامپیوتری وجود برخی از قطعات لازم و اجباری و برخی دیگر حالت اختیاری دارد. به عنوان مثال اگر یک Pc دارای کارت گرافیکی نباشد قطعا استفاده از آن غیر ممکن خواهد بود اما اگر همان سیستم قلم نوری نداشته باشد شاید کاربر با مشکل چندانی مواجه نشود . پس مهمترین مساله در انتخاب قطعات سخت افزاری نیاز کاری کاربر می باشد .

    سخت افزار عبارتست از تجهیزات فیزیکی که سیستم کامپیوتری را تشکیل میدهند از جمله نمایشگر ( مونیتور )، چاپگر ، صفحه کلید ، کابلها و غیره . سخت افزار به همراه نرم افزار برای انجام وظایف بر روی کامپیوتر کار میکند. سخت افزار از تعدادی قطعات تشکیل میشود که هر کدام کاربرد مشخصی دارند.

    ICDL

     icdlمخفف ‪ International Computer Driving Licenseبه معنای گواهی نامه بین‌المللی کاربری کامپیوتر است.

    در سال ‪ ۱۹۹۴کشور فنلاند، از جمله کشورهای پبشرفته در گزینش فناوری اطلاعات و ارتباطات موفق به‌ارایه گواهی نامه کاربری کامپیوتر (‪ (ICDLشد.

    در سال ‪ ،۱۹۹۵انجمن جوامع انفورماتیک اروپا (‪ (CEPISیک گروه ویژه تحت حمایت مالی اتحادیه اروپا ایجاد کرد که هدف آن، دستیابی به روشی برای ارتقای سطح مهارتهای ‪ ITدر سراسر اروپا بود.

    این گروه ویژه در سال ‪ ۱۹۹۵و اوایل ‪ ۱۹۹۶میلادی ، آزمون‌های آزمایشی برگزار کردند تا اینکه سرانجام در آگوست ‪ ۱۹۹۶گواهینامه اروپایی راهبری کامپیوتر (‪ (ECDLدر سوئد ارایه و به تدریج در سراسر اروپا و سپس در سطح بین‌المللی مطرح شد.

    برنامه ‪ ECDL /ICDLتوسط بنیاد ‪ ECDL-F/ECDLدر سطح جهانی اداره می‌شود.

    این بنیاد که در سال ‪ ۱۹۹۷تاسیس شد، سازمانی غیر انتفاعی است که وظیفه آن بهبود، گسترش و تصدیق مهارتهای کامپیوتری و دانش ‪ ITاست.

    در سال ‪ ،۱۹۹۸هجده‌کشور به این گروه پیوستند و امروزه ‪ ECDLبسیارفراتر از مرزهای اروپایی کاربرد دارد، این گواهینامه خارج از مروزهای اروپا ‪ ICDL نامیده می‌شود.

     

     

    word 

    ضبط و ضبط با نام

    - ضبط و ضبط با نام (Save & Save as) :
    به بالای محیط Word نگاه کنید روی نوار عنوان یادداشت شده Microsoft Word Document 1 اسم Document 1 همان نام پرونده شماست که خود برنامه هنگامیکه پرونده جدید باز میشود به آن نام Document میدهد. هنگامی که پرونده ای را ضبط می کنید خود برنامه از شما خواهد پرسید که نام پرونده چه باشد یعنی اسم Document را خود برنامه به پرونده میدهد تا قبل از ضبط کردن شما پرونده نام داشته باشد. اکنون پس از اینکه فرمان ضبط پرونده را صادر کردید برنامه از شما نام پرونده را خواهد پرسید پس زمانی که شما برای اولین بار بخواهید پرونده خود راSave کنید کادر محاوره ای Save as برای شما باز خواهد شد برای اینکه دستور ضبط پرونده را اجرا کنید میتوانید از کلید ترکیبی Ctrl+S استفاده کنید یا اینکه از نوار ابزار استاندارد دکمه Save را فشار دهید یا اینکه از منوی File روی زیر منوی Save بروید.


    بعد از اینکه یکی از این دستورات را اجرا کردید برای اینکه پرونده شما اسم نداشته و از اسم پیش فرض خود برنامه استفاده مینموده است کادر محاوره ای Save as باز میشود.

    • Save in : توسط این نشانه میتوانید محل نگهداری پرونده را مشخص کنید.

    • Up one level : توسط این علامت خواهید توانست تا به یک پوشه بالاتر (قبل) بروید یعنی از پوشه جاری که در آن قرار گرفته اید خارج شوید.

    • File name : در این قسمت میتوانید اسم مورد نظر خود را تایپ نمائید.

    • Save as type : در این قسمت Word Document را انتخاب کنید. سپس در آخر دکمه Save را انتخاب نمائید . حال پرونده شما با نامی که شما وارد نموده اید ضبط شده و شما میتوانید روی نوار عنوان ، نام پرونده خود را مشاهده نمائید. این نام میتواند تا 256 حرف باشد از طرفی میتوان بین نامی که داده میشود فاصله هم زد. اگر اطلاعات جدید یا تغییراتی در سند خود وارد کنید این بار با یکی از روشها مثلاً Ctrl+S پرونده شما ضبط خواهد شد و دیگر کادر محاوره ای Save as باز نخواهد شد زیرا پرونده شما نام دارد

    Save خودکار

    برای اینکه دستور دهید که بصورت خودکار پرونده در Word ضبط شود وارد منوی File زیر منوی Save as و گزینه Option می شوید و دستور Always create backup copy را تیک می زنید و در Box روبروی Minutes زمان را تعیین می کنید مثلاً اگر زمان 5 دقیقه در نظر گرفتید هر 5 دقیقه یکبار پرونده شما بصورت خودکار ضبط خواهد شد .یا اینکه میتوانید از منوی Tools زیر منوی Option برگ نشان Save را انتخاب کنید و دستور دستور Always create backup copy را تیک می زنید و در Box روبروی Minutes زمان را تعیین می کنید.

    ذخیره کردن بر روی دیسکت :

    برای اینکه بتوانید سند خود را بر روی دیسکت ضبط نمائید سند خود را باید ضبط کنید. اگر اولین بار سند خود را ضبط کنید کادر محاوره ای Save as باز میشود نام مورد نظر پرونده در قسمت file name تایپ نمائید در قسمت Save in شمابر روی فلش روبه پائین کلیک میکنید و از آن قسمت 3.5 Floppy A: را انتخاب نمائید توجه داشته باشید که دیسکت خود را در درایو دیسکت کامپیوتر خود قرار داده باشید سپس از کادر محاوره ای دکمه Save را بفشارید.

    تذکر :

    -چنانچه دیسکت شما نو است ، اطمینان حاصل کنید که قبلا فرمت شده باشد.
    - اگر دیسکت مورد نظر قبلا مورد استفاده قرار گرفته است مطمئن شوید که فضای خالی کافی برای ذخیره کردن فایل سند شما در آن وجود دارد.

    روش دیگر :

    میتوانید پرونده خود را در کامپیوتر ضبط نمائید سپس بر روی Desk Top آیکن My Document راانتخاب نمائید فایل مورد نظر خود را که ذخیره کردید در آنجا می یابید بر روی آن کلیک راست نموده گزینه کپی را انتخاب کنید سپس از Desk Top آیکن My computer را انتخاب نموده بر روی 3.5 floppy A: دبل کلیک نمائید سپس کلیک راست نموده گزینه Paste را انتخاب کنید.

    پرونده جدید-New

    هنگامی که شما روی نشانه برنامه Word کلیک می کنید تا پنجره این برنامه باز گردد با باز شدن برنامه یک پرونده یا سند جدید نیز توسط برنامه باز می گردد.
    چنانچه خواستید یک پرونده جدید بسازید باید از منوی File زیر منوی New را انتخاب کنیدبا این عمل کادر محاوره ای New باز میشود از برگ نشان General در قسمت Create New گزینه Document را انتخاب نموده و Ok را بفشارید و یا از کلید فوری Ctrl+N استفاده و یا روی نوار ابزار استاندارد روی نشانه New کلیک نمائید. برنامه Word برای هر پرونده جدیدی که باز میکند نام Document را میدهد و در انتهای این نام با توجه به اینکه چندمین پرونده ای است که باز می کنید عدد خواهد داد فرضاً ممکن است نام یکی از پرونده های شما Document 5 باشد .

    کار با الگوها -Template

    هر مدرک Word بر اساس الگویی است الگوی Blank Document پیش فرض می باشد. Word دارای تنوع الگوهای تعریف شده برای حروف ، برگ های اولیه فاکس، توضیحات و غیره می باشد . همچنین میتوانید الگوهای خاص خودتان را ایجاد کنید یا الگوهای موجود را اصلاح کنید تا متناسب با نیازهای خاص شما باشند.

    • برای استفاده از یک الگوی موجود مراحل زیر را انجام دهید:

    1. از منوی File زیر منوی New را انتخاب کنید تا کادرمحاوره ای ظاهر شود.

    2. درکادر محاوره ای ظاهر شده ، برگ نشان مورد نظر را انتخاب کنید . سپس نشانه ای را برای الگویی که میخواهید مدرک بر اساس آن باشد، انتخاب کنید.

    3. گزینه Document را در ناحیه Create New انتخاب کنید .

    4. روی دکمه OK کلیک کنید.

    5. متن مورد نظر خودتان را با متن نمونه در الگو مقایسه کنید و مطالب اضافی را پاک کنید و مطالب مورد نظر خود را اضافه کنید تا مدرک تمام شود .

    6. از منوی File زیر منوی Save را انتخاب کنید. الگوی اصلاح شده نیز ذخیره خواهد شد.

     

    ایجاد الگوی جدید



    •روش اول :

    1. مدرک مورد نظر را تایپ کرده و دستور قالب بندی که میخواهید در الگو ظاهر شود یا تصویری درج گردد، را بدهید.

    2. از منوی File گزینه Save as را انتخاب کنید تا کادر محاوره ای Save as ظاهر شود.

    3. از لیست باز شوی Save as type گزینه Document Template را انتخاب کنید کادر Save in بطور خودکار نمایش پوشه Template را تغییر میدهد.

    4. یک نام تشریحی برای الگو در کادر متن File name تایپ کنید.

    5. روی Save کلیک کنید.
     

  • فهرست و منابع گزارش کارآموزی ICDL کامپیوتر

    فهرست:

    فصل اول:

    آشنایی کلی با مکان کارآموزی.....................................................5

     

    فصل دوم:

    ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کار آموز...............................7

     

    فصل سوم:

    آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات...............................................104

     

    کپی فرم  شماره 2 کارآموزی..........................................................

    کپی فرم شماره 3 کار آموزی..........................................................

    کپی فرم  شماره 4 کارآموزی..........................................................

    کپی گواهینامه پایان دوره...............................................................

     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت