تحقیق مقاله پارکت

تعداد صفحات: 24 فرمت فایل: powerpoint - word کد فایل: 3527
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی معماری
قیمت قدیم:۵,۴۰۰ تومان
قیمت: ۳,۳۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله پارکت

    پارکت:

     پارکت قطعات چوب با قفل و بسته که در ابعاد حدود 5×15 سانت و 4×10 سانت در ایران تولید میشه و البته توی ایران کم استفاده میکنن. یک نوع چسب هم هست به اسم چسب پارکت که باید روی سطح پاک و تمیز و کاملا مسطح کشیده بشه و بعد یکی یکی اونها رو نصب کنند. با پارکت طرح های بسیار لطیفی میشه تولید کرد. پارکت رو معمولن از راش میگیرن که هم بافت قشنگی داره و هم مقاومت خوبی داره. پارکت رو بعد از نصب ساب میزنن و دو دست نیم پلی استر میکنن. اما اچ.دی.اف این کارها رو نداره. پارکتهای نوع بلند هم یکی دو سالیه که تو ایران اومده ولی من هنوز باهاش کار نکردم.

    روش نصب پارکت

    قبل از نصب یک لایه فوم بر روی زمین پهن می کنیم.(دقت شود که فوم با ضخامت زیاد حالت نرمی و اعوجاج در زیر کفپوش ایجاد می کند که مطلوب نمی باشد)

    سپس چند گوه در پشت اولین ردیف کفپوشها برای ایجاد فاصله جهت قرار دادن قرنیز قرارداده طوری که شیارها در مقابل دیوار قرار گیرد.

    اولین ردیف کفپوشهای نصب شده را کنترل کرده تا از نصب کامل آن اطمینان یابیم

    شیارهای ردیف دوم را درزبانه ردیف اول قرار می دهیم.به طوری که کام و زبانه ها در هم قفل شوند

    برای اطمینان از قفل شدن کفپوشها،با ضربات آرام چکش پشت کفپوشها می زنیم.(این کار به آهستگی انجام می شود تا زبانه ها آسیب نبینند).

    کفپوشها را به گونه ای در کنار هم قرار میدهیم که شیارها در کنار هم قرار نگیرند.(مانند آجرکاری)

    کفپوش را مطابق شکستگیهای موجود برش میدهیم.

    میبایست ضخامت کفپوش به علاوه فوم را متناسب با فاصله زیر درب تا کف در نظر گرفت تا پس از نصب،درب با مشکل باز و بسته شدن مواجه نشود

    ردیف آخر را بسته به فاصله باقی مانده برش میدهیم.

    قرنیز های ردیف آخر را نیز نصب می کنیم وبه کار نصب خاتمه می دهیم

    مراقبت و اطلاعات فنی

    مراقبت و نگهداری :

    پارکت فرآورده ای صد در صد طبیعی و بخشی از حیات نباتی است با واکنش ها و رفتاری کم و بیش همانند خواستگاه اولیه حیاتی خود. گرایش به ایجاد تعادل رطوبتی با محیط اطراف، از جمله این واکنش هاست . این محصول علیرغم طی کردن فرآیندی نسبتاً کامل و طولانی در کوره های چوب خشک کنی و تنش زدائی ، همچنان خاصیت گرایش به ایجاد تعادل رطوبتی با محیط اطراف را دارد که البته مقدار آن بسیار اندک است. پدیدار شدن درزهای طولی و بعضاً نامحسوس در فصل زمستان (که رطوبت محیط به حداقل می رسد و چوب هم گرایش به از دست دادن رطوبت خود پیدا می کند) به همین دلیل است . البته با تغییر فصل و شروع فصل بهار و تابستان که رطوبت هوا افزایش می یابد ، این درزها خود به خود ترمیم می شوند.

    اما با مراقبت از این محصول با ارزش و رعایت برخی اصول ساده نگهداری ، می توان گفت که پارکت یکی از آسان ترین کف پوش ها از نظر نگهداری و نظافت است.

    1- گرد و غبار و سنگ ریزه دشمن طبیعی پارکت هستند به دلیل آن که همانند یک سمباده زبر موجب خراشیدگی سطح پارکت می شوند. برای مقابله با این مسئله ، در بیرون در ورودی ، از پادری های مناسب و در داخل راهروی ورودی ، از قالیچه استفاده کنید تا از ورود و پخش این شن ریزه ها در داخل خانه جلوگیری شود.

    2- مواظب سالم بودن تخت کفش و بویژه کفش های پاشنه بلند باشید زیرا کوچکترین شکاف و وجود میخ های برآمده از این پاشنه ها ، پارکت محبوب شما را زخمی خواهد کرد.

    3- جابجایی ، کشیدن مبلمان ، تخت خواب و اثاثیه سنگین بر روی پارکت ، باعث خط افتادگی بر روی پارکت خواهد شد . به سادگی با چسباندن تکه های نمد یا موکت های نرم بر روی پایه های لوازم سنگین منزل از این مشکل جلوگیری کنید.

    4- نظافت ساده و آسان یکی از مزایای اصلی پارکت است و بهترین روش نظافت و پاکیزه نگاهداشتن این کفپوش ، کشیدن جاروبرقی با برس نرم است . بدیهی است از شستشوی مستقیم با آب یا زمین شوی کاملاً خیس اکیداً باید خودداری کرد. در صورت نیاز و تمایل به چنین کاری ، باید بعد از خیس کردن زمین شوی ، آب آن کاملاً چلانده شده و پس از گذشت چند ساعت با اندک نم باقی مانده پارکت را نظافت کرد. با رعایت این نکته مهم سالیان سال جلای لاک پارکت شما چون روز اول تازه و با طراوات باقی خواهد ماند.

    5- رنگ چوب ، به طور طبیعی در مقابل تابش مستقیم آفتاب و نور معمولی ، به دلیل اکسیداسیون ، به مرور زمان اندکی گرایش به تیره تر شدن دارد. از این رو استفاده از پرده های مناسب برای کنترل تابش مستقیم آفتاب و جابجا کردن گاه به گاه قالیچه ها برای جلوگیری از تغییر رنگ سطوح زیر آنها با سایر قسمت ها ، کارساز و مؤثر است.

    6- قراردادن مستقیم گلدان بر روی پارکت حتی اگر نشتی آب هم نداشته باشد لاک پارکت را کدر می کند ، از این رو ، گلدان ها را باید بر روی قفسه ها و یا پایه هایی با ارتفاع مناسب از کف قرار دهید.

    7- با توجه به میزان تردد و رفت و آمد در محیط، هرچند وقت یکبار استفاده از واکس های مخصوص و مواد پولیشی سازگار با لاک روی پارکت ، بر زیبایی کفپوش شما می افزاید.

    شرایط عمومی کارگاه برای شروع نصب :

    « پس از پایان نصب پارکت ، نوبت صاحبخانه است که با آینه و قرآن برای سکونت وارد ساختمان شود». این بیان روشن بدین معنی است که قبل از نصب پارکت باید تمام گروه های کاری ساختمان ، کارشان به اتمام رسیده باشد و اکیپ نصب پارکت آخرین گروهی هستند که ساختمان را ترک می کنند.

    بنابراین ، اتمام کامل کارهای بنایی و سپری شدن زمان لازم برای برطرف شدن رطوبت گچ کاری ها و ... ، تکمیل پله های راهروها ، نصب نهایی آسانسور ، تکمیل نصب در و پنجره ها ، راه افتادن تأسیسات تهویه گرم و سرد ، تکمیل کار نقاشی تا یکدست مانده به آخر که بین لاک اول و دوم پارکت زده خواهد شد برای شروع کار نصب پارکت شرط لازم است .

    داشتن حداقل 25 درجه سانتیگراد دما در داخل ساختمان ، برای شروع نصب الزامی است . ضمناً ضروری است که پارکت ها دو هفته پیش از نصب در محل های نهایی نصب ، از کارتن ها و بسته بندی ها باز شوند تا به تعادل دمائی و رطوبتی لازم با محیط جدید برسند.

    این نکته به ویژه در مواردی که میزان رطوبت هوا و دمای مبداء تولید با مقصد مصرف اختلاف زیادی دارد ، کاملاً ضروری و تعیین کننده است . (نظیر مبداء تهران تا مقصد شمال ...)

    نصب و شرایط عمومی کف کارگاه و انواع کف سازی پیش از نصب:

    1- عایق کاری رطوبتی

    عایق کاری کف، پیش از ریختن کف بتنی یا نصب موزاییک، یکی از اساسی ترین عوامل برای تضمین ایمنی و پایداری مادام العمر این کفپوش زیباست . این اقدام مهم سبب می شود که جلوی انتقال انواع رطوبت های جانبی و عارضی به طرف چوب سد شود و بدین ترتیب اثرات مخرب آن برای همیشه خنثی شود.

    2- انواع کف سازی های مناسب پارکت

    2.1- کف سازی های چوبی

    انواع کف سازی های چوبی اعم از شبکه بندی با چوب های ماشین کاری شده ، استفاده از ورق های چوبی  بعنوان زیرکار نصب پارکت ، کاملاً ایده آل و مناسب هستند اما به دلیل هزینه نسبتاً بالای ورق های چند لایه چوبی یا MDF و یا بعضا بعلت مشکلات اجرائی، این نوع کف سازی ها معمولاً کمتر مورد استقبال قرار می گیرند.

    2.2- کف سازی های غیر چوبی

    از کف سازی های غیر چوبی ، متداولترین آنها انواع کف های سیمانی و بتنی است که موزاییک های مقاوم (با سهم سیمان بالا) به دلیل صافی سطح آن و سهولت کف سابی به مراتب از کف سازی های بتنی، مناسب تر و دقیق تر هستند.

    3- کنترل رطوبت کف زیر کار پارکت

    3.1- شرط لازم

    شرط لازم ، اما نه کافی ، سپری شدن حداقل 50 روز از تاریخ نصب موزاییک یا بتن ریزی است ، اما شرط اساسی خشک بودن کف پس از تأیید کارشناسی و انجام تست های دقیق سنجش رطوبت کف می باشد.

    3.2- کف سابی و عاری بودن کف از بقایای کارهای ساختمانی

    کف زیر پارکت باید کاملاً پاک و عاری از بقایای گچ کاری ، و تکه سیمان های خشک شده و بقایای بتونه و رنگ ، رنگ و روغن و ... باشد.

    به همین منظور کف سابی خیس معمولاً بعد از اتمام گچ کاری نهایی و پیش از نقاشی انجام می شود تا کلیه این بقایا و رسوبات گچ کاری و بنایی را پاک کند. ضمن این که انجام کف سابی برای تراز کردن ناصافی های کف ، رفع کردن گرده ها و هموار کردن شیب های احیاناً نامناسب بتن ریخته شده و یا موزاییک ها ضروری است .

    طبیعی است که پاک کردن بقایای نقاشی و رنگ و روغن و ... نیز بعد از انجام نقاشی و پیش از نصب کاملاً ضروری است .

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله پارکت

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت