کاکائو

تعداد 25 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد کاکائو در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره کاکائو باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات کاکائو در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

1-1-پیدایش تندی اکسایشی در مواد غذایی چربیها سوبسترای اصلی فساد اکسایشی و ایجاد طعم های بد ناشی از آن محسوب می­شوند. چربیها گروه ناهمگونی از ترکیبات شیمیایی هستند که ویژگی مشترک آنها حلالیت در سیستمهای غیر قطبی یا لیپوفیل است(3). تقریبا تمام مواد خامی که صرف تولید مواد غذایی می­شوند حاوی چربی هستند. بخش عمده چربیها را تری­گلیسیریدها و فسفوگلیسیرید ها تشکیل می­دهند. تری­گلیسریدها ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه پسته یکی از مهمترین محصولات باقی کشور می باشد. در حال حاضر بیش از 300هزار هکتار باغ پسته با تولید سالیانه 240هزار تن پسته خشک در ایران، وجود دارد. به دلیل شرایط مناسب اقلیمی کشور، پسته ایران دارای مرغوبیت بالایی بوده و از نظر کیفیت نیز در بین رقبای خارجی خود کم نظیر می باشد. سالیانه بیش از 100هزار تن پسته به خارج صادر شده و در آمدی در حدود چهارصد میلیون دلار را برای کشور ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

1- سوسک بزرگ کابینت Trogoderma versscolor راسته coleoptero و خانواده Dermestidne حشره کامل شبیه لمبه گندم است طول بدن آن 2-4 میلی متر، شکل آن بیضی و به رن سیاه می باشد. روی هر یک از بالبوشها موهای خاکستری رنگ وجود دارد که تراکم آنها سبب ایجاد *** عرضی نامنظم گردیده است. حشره کامل و لارو را در طبیعت در زیر پوست درختان نیز می توان یافت که از مواد حیوانی مختلف تغذیه می کنند. در ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

دنیای میکروب ها : بیشتر مردم از میکروب ها تصور ناخوشایندی دارند. واژه های میکروب از دو کلمه یونانی به معنی «کوچک» و «زیستن» گرفته شده و به هر جاندارذره بین گفته می شود. حقیقت این است که تعداد میکروب های مفید بیشتر از انواع زیان آور است. حقیقت آن است که زندگی انسان ها به میکروب ها وابسته است. اما آنها بدون ... می توانند زندگی کنند از هزاران سال پیش، نان ، چای ، پنیر، ماست ، ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

در دوران بارداری رژیم غذایی کامل و کافی ، سلامت و زیبایی شما را حفظ می کند و رشد نوزادتان را تأمین می کند . در قدیم عقیده داشتند که خوراک زن حامله بایستی دو برابر غذای زن عادی باشد ، البته درست است که زن حامله به مقدار بیشتری غذا احتیاج دارد ولی خوراک روزانه او نباید از حد معینی تجاوز کند زیرا زیاده روی در غذا نه تنها مفید نیست بلکه زیان آور است . بدون شک یکی از بزرگترین آرزوهای ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

مقدمه : نظر به اینکه جهت پرسنل فنی شاغل در ادارات نظارت و آزمایشگاههای کنترل مواد غذایی که تحت عنوان شغلی تکنیسین آزمایشگاه انجام وظیفه می نمایند، تاکنون آموزش مدون وجود نداشته و شاغلین مذکور، اکثراً از دیپلمه هائی تشکیل می شوند که با فراگیریهای تجربه به کار اشتغال دارند. جهت افزایش کارآئی و آشنائی این افراد با روشهای نوین علمی و فنی، لازم بود آموزش را با توجه به نیاز در این ...

تعداد صفحه: ۱۹۱ دسته بندی: تحقیق مقاله روانشناسی

-مقدمه: روان شناسی مصرف کننده، یکی از گرایشهای پرطرفدار روان شناسی در سالیان اخیر به شمار می اید که بیش از هر چیز در جست و جوی شناخت و تحلیل رفتارهای مرتبط با مصرف است. از مهم ترین زمینه های این علم، بررسی موضوع هایی چون: توقعات، سلیقه ها، و خواست های مصرف کننده (مشتریان) است. در عین حال، به کمک این علم می توان، از طریق بازنگری رفتار مصرف کننده عوامل زیربنایی مؤثر بر نگرش ها و ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

اهمیت موضوع : با گذشت بیش از پنج دهه از فعالیتهای رسمی ترویج در ایران در حال حاضر فعالیتهای نظام ترویج کشور اغلب در قالب رهیافت متعارف می باشد ، البته فعالیت در قالب این رهیافت یکی از ضعفهای اساسی نظام ترویج کشور و اکثر کشورهای جهان سوم محسوب می شود . در این رهیافت مسائل و مشکلات کشاورزی در موسسات ، مراکز ، ایستگاهها و ازمایشگاهها بررسی شده و نتایج و راه حلها به مروجین و ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

اهمیت موضوع : با گذشت بیش از پنج دهه از فعالیتهای رسمی ترویج در ایران در حال حاضر فعالیتهای نظام ترویج کشور اغلب در قالب رهیافت متعارف می باشد ، البته فعالیت در قالب این رهیافت یکی از ضعفهای اساسی نظام ترویج کشور و اکثر کشورهای جهان سوم محسوب می شود . در این رهیافت مسائل و مشکلات کشاورزی در موسسات ، مراکز ، ایستگاهها و ازمایشگاهها بررسی شده و نتایج و راه حلها به مروجین و ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

گروه صنایع غذایی گرایش تکنولوژی صنایع کمپوت و کنسروسازی پیشگفتار بی شک صنعت لبنیات درکشور ما سابقه طولانی داشته، اما متأسفانه کمتر در این زمینه کار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شده است و باید اذعان داشت که ریشه های این ضعف در نظام آموزشی تربیت نیروی انسانی متخصص ما نهفته بوده ونیز فاصله غیر معقولی که بین مراکز علمی وصنعتی بوجود آمده است. تبدیل و فرآوری محصولات غذایی نیز از دیرزمان ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه از زمان هاى خیلى دورانسان علاقه خود را نسبت به شیرینی جات نشان دادند وآن را به گونه هاى متفاوت ان را درست کردند گاهى به صورت نان هاى شیرین .بیسکوئیت .کیک .کلوچه و..... وامروزه شیرینیها به صورت هاى متفاوت در دسترس مردم قرار گرفته است که با پیشرفت علم وصنغت پیشرفت زیادى داشته استشیرینى یکى ازخوراکى هاى لذیذى است که مردم در شادی هایشان از ان استفاده مى کنند شیرینى علاوه بر ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

تاریخچه شرکت آچاچی آچاچی نام روستایی در نزدیکی شهرستان میانه از توابع آذربایجان شرقی است و این کارخانه در سال 1357 شروع به کار کرده است که توس آقای ایرانی که مدیر عامل و رئیس کنونی شرکت است در واحدهای کوچک آغاز به کار کردند و اولین کارگاه شیرینی پذیری در تهران بوده که به علت نارضایتی افراد و شهرداری به خارج از تهران انتقال پیدا کرده است چون هیچ وقط کارخانه صنعتی نمی تواند در ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مایکل فررو [کارآفرینی از راه صبحانه!!] یلی از پدر و مادرها از اینکه فرزندانشان علاقه‌ای به خوردن صبحانه ندارند، گله‌مند هستند و خیلی‌های دیگر نیز اصلاً وقت خوردن صبحانه و درست کردن چای و خرید نان تازه و این قبیل کارها را ندارند. شاید بهتر است بگویم حوصله این کارها را ندارند. اما اگر کمی تغییر در خوراک صبحانه به‌وجود آید و به قول معروف برای بچه‌ها میز صبحانه را جذاب‌تر کنیم، ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید شکلات و تافی ظرفیت : 600 تن در سال سرمایه گذاری کل: 8/1488 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی : هجده نفر مقدمه : شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می‌آید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست می‌آید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت می‌شود . این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلضت های مختلف، رنگ های زرد روشن تا قهوه‌ای تیره را ایجاد می‌کند. رنگ خوراکی کارامل، مصارف گسترده در صنایع ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلی‌ساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

] Robert Kuokسلطان شکر [ ثروتمندترین مرد کشور مالزی که در حال حاضر در هنگ کنگ اقامت دارد با سرمایه ای معادل 5 میلیارد دلار در لیست ثروتمندترین های سال 2005 جهان قرار گرفته است. اگر چه قرار گرفتن نام او را در این لیست باید به انباشت دارایی هایش نسبت داد اما شهرت او در کشورهای مالزی و حتی کشورهای اطراف تنها به سبب مال و ثروتش نیست. دو ویژگی بارز این پیرمرد 82 ساله که از دوران ...

تعداد صفحه: ۱۸۶ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

فصل اول: مقدمه غلات غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند. گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی برق

مقدمه : کارخانه ی شیر پگاه اصفهان که در کیلومتر پنچ جاده ی تهران قرار دارد و بسیار وسیع است . در شبانه روز یعنی 24 ساعت حدوداً 330 تن شیر تولید می کند و به بازار عرضه می کند . این کارخانه دارای سالن های مختلفی است . سالن های همچون پاستو جدید ،‌پاستو قدیم ،‌سالن ماست ، سالن دوغ ، کره و سالن پنیر ، سالن پاستو جدید برای تولید آب میوه و پنیر و سالن پاستو قدیم برای تولید شیر و شیر ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه: منظور از شیر در صنایع لبنیات، شیر کاو می باشد چون مقدارش خیلی بیشتر از نیاز نوزاد این حیوان است در برخی از کشورهای دیگر ممکن است از شیر حیوان های دیگر مثل بز- اسب نیز استفاده شود. با پیشرفت تکنولوژی- اصلاح نژاد- تغذیه دام- تولید شیر در جهان، و ایران افزایش چشم گیری داشته. مهمترین کشورهای تولیدکننده شیر درجهان، کشورهای اروپایی، روسیه، آمریکای شمالی و ... هندوستان و پاکستان ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

تاریخچه کارخانه شیر پاستوریزه شیراز در سال 1343 با ظرفیت 20 تن شیر در روز تأسیس شده بود. در سال 1377 با کارخانه شیر زرقان ادغام و تحت عنوان کارخانه شیر منطقه ای فارس شروع به فعالیت کرد. این کارخانه در زمینی به مساحت 5/13 هکتار در کیلومتر 35 جاده شیراز – تخت جمشید واقع شده است و در حال حاضر با تولید و توزیع انواع محصولات لبنی شامل شیر در بسته بندی ( پاکتی ، نایلونی ) ماست آرسیل ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه، قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع

مهندسی صنایع – برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها مقدمه : در تمامی کارخانه های تولیدی مسئول فنی کارخانه، مسئولیت های زیادی دارد تا محصول مورد نظر تمامی مراحل تولید خود را طی کند تا به دست مصرف کننده برسد همچنین اختیارات مسئول فنی نیز محدود است که این مسئله مانع از انجام درست مسئولیت ها می شود . پس نقص عمده ای که منجر به بروز مشکلات فراوانی برای انجام مسئولیت های فنی می باشد ، گستردگی ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت