ساندویچ

تعداد 27 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد ساندویچ در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره ساندویچ باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات ساندویچ در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

گفت و گو با مدیر رستوران های زنجیره ای هایدا (آقای علی فرزامی) به 10سال قبل برگردیم، به یاد می‌آوریم که هیچ خبری از این همه رستوران‌های رنگارنگ نبود، حتی در پایتخت بزرگ‌و‌گاهی دوست‌داشتنی چند ساندویچ فروشی خیلی معمولی با تنوع غذایی محدود به چشم می‌خورد. حتی در خیابان‌های اصلی شهر که این‌روزها به دلیل تعدد رستوران‌ها در شب‌های تعطیل به پارکینگی مبدل می‌شوند هم اثری از رستوران‌های ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: تحقیق مقاله زندگینامه مشاهیر و بزرگان

توماس الوا ادیسون (۱۱ فوریه ۱۸۴۷ - ۱۸ اکتبر ۱۹۳۱) مخترع و بازرگانی آمریکایی بود. او وسایل متعددی را طراحی یا کامل کرد که مهم‌ترین و معروفترین آنها لامپ الکتریکی است. ادیسون در طول حیات علمی خویش توانست ۲۵۰۰ امتیاز اختراع را در ایالات متحدهٔ آمریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان به نام خود ثبت کند که رقمی حیرت‌انگیز و باورنکردنی به نظر می‌رسد. واقعیت این است که بیشتر اختراعات وی تکمیل ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله زندگینامه مشاهیر و بزرگان

توماس الوا ادیسون (۱۱ فوریه ۱۸۴۷ - ۱۸ اکتبر ۱۹۳۱) مخترع و بازرگانی آمریکایی بود. او وسایل متعددی را طراحی یا کامل کرد که مهم‌ترین و معروفترین آنها لامپ الکتریکی است. ادیسون در طول حیات علمی خویش توانست ۲۵۰۰ امتیاز اختراع را در ایالات متحدهٔ آمریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان به نام خود ثبت کند که رقمی حیرت‌انگیز و باورنکردنی به نظر می‌رسد. واقعیت این است که بیشتر اختراعات وی تکمیل ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مدیریت

با استفاده از ساختار سازمانی[1] کارها به صورت رسمی تقسیم ، گروه بندی و هماهنگ می شود. برای مثال ، از گذشته های دور شرکت جانسون اند جانسون فعالیتها را به واحد های نیمه مستقل واگذار کرده ، امور را برحسب نوع محصول سازماندهی نموده وبه مدیران واحدهای مختلف آزادی عمل نسبی(از نظر تصمیم گیری) داده است. هنگامی که درصدد طرح ریزی ساختار سازمان بر می آیند یابد به شش عامل یا رکن اصلی توجه ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

تعریف نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

هنگام کار چه چیزهایی باید بخورید؟ ضرب المثل معروفی می گوید: شما آن چیزی هستید که می خورید. ولی برای خوردن و آشامیدن خود هنگام کار چه اندازه فکر می کنید؟ آنچه می خورید و می آشامید تأثیر عمده یی روی انجام کار شما دارد.در کوتاه مدت،رژیم غذایی می تواند روی میزان انرژی،کارآیی و حتی خلق و خوی شما اثر بگذارد.در درازمدت، برنامه غذایی بی تعادل می تواند پی آمدهایی جدی برای سلامت شما داشته ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: تحقیق مقاله فلسفه و اخلاق

اشاره در این مقاله، پیشینه و اصول مفروضه چهار رویکرد معاصر تربیت اخلاقی مورد بررسی قرار می گیرد. این رویکردها به ترتیب عبارتند از: رویکرد تبیین ارزش ها، شناختی –رشدی تحلیلی و سنتی. هر یک از این رویکردها در پنج مرحله به بحث گذاشته می شوند: 1. قلمرو و محدوده تربیت اخلاقی؛ 2. روش های عملی تربیت اخلاقی؛ 3. زمینه فلسفی رویکرد؛ 4. زمینه ی روان شناسی رویکرد؛ 5. نقاط قوت و ضعف رویکرد. ...

تعداد صفحه: ۱۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

آنفلوانزا ( Influenza ) با محافظت خود در مقابل بیماری آنفلوانزا از دیگران محافظت کنیم تعریف بیماری آنفلوانزا: بیماری آنفلوانزا، یک بیماری حاد ویروسی دستگاه تنفسی است که معمولا خود محدود شونده است و در موارد همه گیری، عوارض و مرگ و میر بیشتری دارد. علایم بیماری: تب بالای 38 درجه سانتیگراد، سردرد، خستگی، بدن درد، آبریزش بینی و چشم، ناراحتی گلو و سرفه. راه انتقال: ترشحات حلق و بینی ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

سویا وبیاى روغنی، سوژا یا سویا از دانه‌هاى مهم روغنى به‌شمار مى‌رود و این گیاه بر اساس بسیارى از مدارک و شواهد، ۲۸۰۰ سال قبل از میلاد در چین کشت مى‌شده و به‌عنوان گیاهى مقدس مطرح بوده است. منشاء و منطقه اصلى اهلى شدن این گیاه، شمال شرقى چین دکر شده است، اما مرکز ژنى جنس Glycine، علاوه بر چین در شرق آفریقا و استرالیا نیز قرار دارد. ارقام مهم سویا ارقام سویا را مى‌توان از لحاظ ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله فیزیک

انرژی باعث وقوع پدیدههای مختلف در اطراف ما می شود. در خلال روز ، خورشید روشنایی و انرژی گرمایی تولید می کند . اما در شب لامپها با استفاده از انرژی الکتریکی مسیر خیابانها را برای ما روشن می سازد. یک ماشین توسط بنزین ، که یک نوع انرژی ذخیره ای است ، حرکت می کند.حتی غذایی که ما می خوریم حاوی انرژی است. از این انرژی برای کار و بازی استفاده می کنیم . بدین ترتیب همانطوریکه در مقدمه ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

) نوشابه گازدار ( راه ورود بیماری ها به سفره خانواده متاسفانه مصرف فراوان نوشابه های گازدار مدت هاست آسیب های فراوانی به سلامت جسمی مردم وارد کرده به نحوی که به دلیل نابودی کلسیم موجود در بدن بخاطر مصرف نوشابه های گاز دار و عدم مصرف لبنیات خصوصا شیر و دوغ هم اکنون در ایران بیش از 5 میلیون نفر مبتلا به بیماری مرگبار اما خاموش پوکی استخوان هستند و از هر 100 زن ایرانی بالای 50 سال ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: پایان نامه فلسفه و اخلاق

اشاره در این مقاله، پیشینه و اصول مفروضه چهار رویکرد معاصر تربیت اخلاقی مورد بررسی قرار می گیرد. این رویکردها به ترتیب عبارتند از: رویکرد تبیین ارزش ها، شناختی –رشدی تحلیلی و سنتی. هر یک از این رویکردها در پنج مرحله به بحث گذاشته می شوند: 1. قلمرو و محدوده تربیت اخلاقی؛ 2. روش های عملی تربیت اخلاقی؛ 3. زمینه فلسفی رویکرد؛ 4. زمینه ی روان شناسی رویکرد؛ 5. نقاط قوت و ضعف رویکرد. ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: پایان نامه روانشناسی

پایان نامه برای دریافت در جه کارشناسی در رشته مشاوره و راهنمایی چکیده پژوهش حاضر به بررسی رابطه جنسیت و خلاقیت پرداخته است. جامعه آماری پژوهش شامل همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل است. گروه نمونه نیز شامل 50 نفر دانشجوی دختر و 50 نفر دانشجوی پسر بود که به صورت تصادفی و مستقل انتخاب شده اند. سنجش خلاقیت بر اساس آزمون خلاقیت ژان – لوئی سیله شامل سه قسمت، خلاقیت کلامی، ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی عمران

چکیده : در این پژوهش به بررسی سازه های سبک فولادی [1] پرداخته شده است ، سیستم سازههای فولادی سبک (LSS)، یک سیستم سازهای پیشرفته است که در انواع ساخت و سازها مانند ویلاها، خانه های ویلایی تک خانوار و چندخانوار ، ساختمانهای مسکونی، اداری و صنعتی یک، دو و سه طبقه، هتلها و هتل آپارتمانها، ساختمانهای مدارس و دانشگاهی، رستورانها و .... دارای کاربرد میباشد. سیستم سازه های فولادی سبک ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع

مقدمه رشته مواد نانو کامپوزیت توجه دانشمندان و مهندسان را در سالهای اخیر به خود جلب کرده است. نتایج بررسی استفاده از بلوکهای ساختمانی در ابعاد نانو, طراحی و ایجاد مواد جدید با انعطاف پذیری و پیشرفتهای زیاد در خواص فیزیکی آنها را ممکن می سازد. قابلیت ارتقاء کامپوزیت ها با استفاده از بلوکهای ساختمانی با گونه های شیمیایی ناهمگن در رشته ها و بخش های مختلف علمی مطرح گردیده است. ساده ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: ایجاد واحد تولید کننده انواع نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر،‌ نان ساندویچی،‌قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول موضوع طرح تولید نان فانتزی دستگاه صادر کننده مجوز: اداره تعاون ظرفیت اسمی تولیدات : 500 تن سالیانه نوع تولیدات : انواع نان فانتزی تعداد شاغلین : 11 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح:‌(ارقام به میلیون ریال) - سرمایه گذاری کل طرح:‌ - سرمایه ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 88/824 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88/84 میلیون ریال سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه مقدمه : تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند. معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند، درجه بندی آنها بر حسب ضابطه سازی (فرمولاسیون)، آماده ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۱۱۳ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

چکیده کلی مطالب : در ابتدای گزارش مقدمه ای تحت عنوان ستایش پلاستیک ها، کاربرد آنها و تاثیرات آن در رشد و زندگی امروزه بشر عنوان شده است. سپس بعد از معرفی شرکت هانی چاپ، فعالیت های روزانه خود را طی این دوران شرح داده و در قسمت بعد مفسر به شناسایی دستگاه ها و کار آنها در سه قسمت تولید، چاپ، برش و دوخت پرداخته ام . در بخش تولید پلاستیک به معرفی پلی اتیلن ماده سازنده پلاستیک، روش ...

تعداد صفحه: ۱۵۲ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مدیریت

بازاریابی در یک کلام؛ جلب رضایت مشتری ‌هدف ‌بازاریاب ‌این ‌است ‌که ‌جذابیت‌ها ‌و ‌نیازهای ‌بازارهای ‌خاص ‌را ‌درک ‌و ‌بازاری ‌را ‌انتخاب ‌کند ‌که ‌بتواند ‌نیازهای ‌آن ‌را ‌به ‌بهترین ‌شکل ‌تامین ‌نماید. ‌از ‌سوی ‌دیگر، ‌بازاریاب ‌می‌تواند ‌محصولات ‌و ‌کالاهایی ‌را ‌تولید ‌و ‌به ‌این ‌بازار ‌عرضه ‌کند ‌که ‌موجب ‌افزایش ‌ارزش ‌مورد ‌نظر ‌مشتری ‌گردد ‌و ‌او ‌را ‌ارضا ‌کند، ‌که ‌در ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع

گزارش دوره کار آموزی رشته طراحی صنعتی تاریخچه شرکت الکترو استیل شرکت الکترواستیل قریب 30 سال قبل با مشارکت چند نفر فارغ التحصیل دانشگا ههای ایران و اروپا و امریکا فعالیت خود را در زمینه تولید انواع یخچال و فریزرهای تجاری برای مصارف سوپر مارکتها ، قنادیها ، مواد پروتئینی ف رستورانها ، هتلها و امثالهم در تهران آغاز نمود سپس برای انجام عملیات توسعه واحد مزبور به مشهد کیلومتر 4 ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی سایر موضوعات

« توصیف ظاهری مغازه» یک جا سیرابی در بیرون مغازه موجود است که محل پخت سیرابی است و در کنار آن چندین مهتابی رنگ شده وجود دارد. این مغازه فاقد تابلو است و فقط برروی در مغازه با برچسب اسم طباخی و تلفن طباخی را نوشته‌اند و بر بالای آن نوشته شده لژ خانوادگی، داخل که می‌شویم یک سکوی سنگی که برروی آن یک مجمعه بزرگ است و کله‌پاچه در آن در حال پخته‌شدن است دیده می‌شود. همچنین شیشه‌های ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت