زنجیره ی غذایی

تعداد 100 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد زنجیره ی غذایی در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره زنجیره ی غذایی باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات زنجیره ی غذایی در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

1 مقدمه امروزه برای نگهداری کردن و بالابردن ظاهر و طعم مواد غذایی روشهای مختلف زیادی قابل دسترسی هستند مراحل مواد غذایی و روشهای نگهداری محصولاتی را بوجود می آورد که برای مصرف کنندگان مناسب هستند . مثل محصولاتی که آماده برای خوردن هستند یا کمترین زمان را برای آماده سازی و طبخ دارند. ترکیب این روشها با شبکه های پخش مدرن محصولات فصلی و قابل دسترسی در مغازه های بقالی (خواروبار ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذایی از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملی سفینه های فضا یی و فضا نوردی امریکا (نا سا) (NASA ) ریشه گرفته است سسیستم های (HACCP )در صنایع غذایی HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک ...

تعداد صفحه: ۴۲۲ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

مقدمه امروزه، شناخت و پیش بینی نیازهای مشتریان برای سازمان‌ها از اهمیت و اولویت خاصی برخوردار است و مشتری به عنوان عامل کلیدی و محوری در سازمان‌ها تلقی شده و جهت‌گیری کلیه اهداف، استراتژی‌ها و منابع سازمانی حول محور جذب و نگهداری مشتریان سودآور می‌باشد. لذا موضوع حفظ و تقویت وفاداری مشتریان برای شرکت‌هایی که دغدغه حفظ و توسعه جایگاه رقابتی خویش را در بازار دارند به عنوان یک چالش ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

گروه صنایع غذایی گرایش تکنولوژی صنایع کمپوت و کنسروسازی پیشگفتار بی شک صنعت لبنیات درکشور ما سابقه طولانی داشته، اما متأسفانه کمتر در این زمینه کار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شده است و باید اذعان داشت که ریشه های این ضعف در نظام آموزشی تربیت نیروی انسانی متخصص ما نهفته بوده ونیز فاصله غیر معقولی که بین مراکز علمی وصنعتی بوجود آمده است. تبدیل و فرآوری محصولات غذایی نیز از دیرزمان ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

پیشگفتار واحدهای روغن کشی بر اساس نزدیکی - ماده اولیه بخصوص تخم پنبه احداث می‌شوند که این مناطق بیشتر در استانهای مازندران، گیلان و خراسان می‌باشند. یکی از این واحدهای روغن کشی کشور کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساری (در دوازده کیلومتر شهر ساری) می‌باشد. این کارخانه در سه شیفت کار می‌کند و دارای سیستم بازیابی فاضلاب و تصفیه آب می‌باشد که ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

‌دانش اکولوژی مجموعه شناخت هایی است که انسان درباره اثرات محیط بر روی موجودات زنده اثرات موجودات زنده بر روی محیط و ارتباطات متقابل بین موجودات زنده دارد. وقتی اکولوژی موجود زنده ای مطالعه می شود هدف این است که معلوم شود چرا موجود مورد بحث در محیطهای خاص و تحت شرایط معینی زندگی می کند شرایط محیط چه اثراتی روی موجود زنده دارند و موجود زنده به نوبه خود چه تحولاتی در محیط پدید می ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

‌دانش اکولوژی مجموعه شناخت هایی است که انسان درباره اثرات محیط بر روی موجودات زنده اثرات موجودات زنده بر روی محیط و ارتباطات متقابل بین موجودات زنده دارد. وقتی اکولوژی موجود زنده ای مطالعه می شود هدف این است که معلوم شود چرا موجود مورد بحث در محیطهای خاص و تحت شرایط معینی زندگی می کند شرایط محیط چه اثراتی روی موجود زنده دارند و موجود زنده به نوبه خود چه تحولاتی در محیط پدید می ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

1-1-پیدایش تندی اکسایشی در مواد غذایی چربیها سوبسترای اصلی فساد اکسایشی و ایجاد طعم های بد ناشی از آن محسوب می­شوند. چربیها گروه ناهمگونی از ترکیبات شیمیایی هستند که ویژگی مشترک آنها حلالیت در سیستمهای غیر قطبی یا لیپوفیل است(3). تقریبا تمام مواد خامی که صرف تولید مواد غذایی می­شوند حاوی چربی هستند. بخش عمده چربیها را تری­گلیسیریدها و فسفوگلیسیرید ها تشکیل می­دهند. تری­گلیسریدها ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

مهم ترین نقش پروتئین ها در در بدن، رشد و ترمیم بافت های بدن است. بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که ورزشکاران به مقدار زیادی پروتئین نیاز دارند و رژیم آنها باید از مقدار پروتئین بالایی برخوردار باشد، تا ماهیچه های آنها رشد کنند. اما محققان بارها و بارها در آزمایشات و تحقیقات خود، چنین نظریه ای را غلط بر شمرده اند و این موضوع که رژیم پروتئین باعث رشد و افزایش ماهیچه ها می شود، ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

بشر با تلاش برای دستیابی به مواد جدید, با استفاده از مواد آلی (عمدتا هیدروکربنها) موجود در طبیعت به تولید مواد مصنوعی نایل شد. این مواد عمدتا شامل عنصر کربن , هیدروژن, اکسیژن, نیتروژن و گوگرد بوده و به نام مواد پلیمری معروف هستند. مواد پلیمری یا مصنوعی کاربردهای وسیعی , از جمله در ساخت وسایل خانگی , اسباب بازیها, بسته بندیها , کیف و چمدان , کفش , میز و صندلی , شلنگها و لوله های ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

علل پیدایش آفات : آفت چیست؟ چه عواملی باعث به وجود آمدن آفات می‌شوند؟ آفت موجودی است که خسارت اقتصادی داشته باشد. علل پیدایش آفت در سه موضوع اصلی خلاصه می‌شود: ۱) وارد شدن موجودات به مناطق جدید (تهاجم) Invasion؛ ۲) تغییرات اکولوژیکی؛ ۳) تغییرات اجتماعی – اقتصادی. تهاجم یکی از موضوعات بسیار مهمی است که مخصوصاً در طی قرن اخیر بدلیل سهل‌الوصول شدن مسافرت‌ها، بسیار گسترش پیدا کرده ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مطالعه شناسایی Pseudomonas syringae در خاک و گیاه با استفاده از روش تشخیص مستقیم توسط PCR در این تحقیق شناسایی Pseudomonas syringae بوسیله روش مستقیم PCR روی بافتهای زنده گیاهی، بقایای خشک گیاهی و خاک انجام گرفت. بدین منظور از گیاهان آلوده خاک و بقایای گیاهی آلوده به باکتری که یکسال از جدا کردن گیاهان آلوده به P. syringae می گذشت نمونه برداری انجام شد. نمونه ها در پلاستیک ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

خون بافت همبند تخصص یافته‌ای است که سلولهای آن در داخل ماده زمینه‌ای مایعی به نام پلاسمای خون شناورند. نگاه اجمالی خون 7 الی 8 درصد وزن بدن را تشکیل می‌دهد و حجم آن در یک فرد بالغ بطور متوسط 5 لیتر می‌باشد. خون به واسطه گردش در داخل رگهای خونی عامل اصلی توزیع مواد غذایی ، اکسیژن و حرارت در بدن و انتقال دی‌اکسید کربن و مواد زاید حاصل از فعالیت سلولها از بافتها به ارگانهای دفعی ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی شیمی

کلمات کلیدی: بیوپلیمر، پلیمر های زیستی، باکتری، گیاه، تولیدکنندگان پلیمر های متداول امروزی از نفت خام ساخته می شوند که با توجه به محدود بودن منابع نفتی باید به تدریج با بیوپلیمر ها که از منابع تجدید شونده ساخته می شوند، جانشین شوند. بیوپلیمر از نظر بیوشیمی دان ها عبارت است از ماکرومولکول های بیولوژی که از تعداد زیادی زیر واحد کوچک و شبیه به هم که با اتصال کووالانسی به هم متصل ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

لایه ازن را دقیقتر بشناسیم و اقدامات کنترلی را بکار ببندیم ازن گازی است که از 3 اتم اکسیژن تشکیل شده است. این گاز در فاصله 15 تا 40 کیلومتری سطح زمین لایه ای فیلتر مانند تشکیل می دهد که از ورود اشعه خطرناک ماورای بنفش به درون جو زمین جلوگیری می کند. ضخامت این لایه در صورت فشرده شدن فقط 2 تا 3 میلی متر است که بر فراز استوا ضخیم تر از قطبین زمین است. گازهای مخرب لایه ازن عمدتا از ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: تحقیق مقاله زیست شناسی

گیاهان (مانند علف در علفزار) انرژی خورشید را از طریق فتوسنتز به انرژی شیمیایی ذخیره شده ، تبدیل می کنند. این انرژی در سلولهای گیاه ذخیره شده و جهت رشد ، اصلاح و تکثیر آن استفاده می گردد. گاوها و سایر حیوانات، انرژی ذخیره شده در علف یا دانه را استفاده نموده و آن را به انرژی ذخیره شده ای در بدن خود تبدیل می کنند. زمانیکه ما گوشت و سایر محصولات حیوانی را می خوریم ، ما نیز آن انرژی ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

بیماری دیابت: شما به بیماری دیابت (افزایش قند خون) مبتلا هستید که علت این بیماری اختلال در عضئی در بدن شما به نام پانکرانس(لوزالمعده) است.شما خاتنمی هستید که در عین حال باردار می باشید و به دیابت نوع II (دو) مبتلا هستید و وظیفه ما این است که شما را از موضوعاتی در این رابطه آگاه سازیم امیدوارم که تا آخر کار شما بیمار محترم با من همکاری کنید. آناتومی و فیزیولوژی پانکرانس: ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

دستگاه گردش خون انسان دستگاه گردش خون و لنف شامل ، خون ، قلب و رگهاست. خون پمپ شده از قلب که حاوی مواد غذایی و اکسیژن می‌باشد، توسط سرخرگها در بدن توزیع می‌گردند. شریانها پس از انشعاب به شاخه‌های باریک ، شریانچه‌ها را بوجود می‌آورند و شریانچه‌ها نیز به انشعابات باریکتری به نام مویرگ ختم می‌شوند. مبادله مواد بین خون و سلولهای اندامهای مختلف در سطح مویرگها انجام می‌گیرد. پس از ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

تصحیح شیوه زندگی برای پیشگیری از بیماری های قلبی - مهم‌ترین مؤلفه‌ها در مداخلات تغییر شیوه زندگی1 برای افراد مبتلا به بیماری قلبی چیست؟ • مدیریت کنترل وزن و رژیم غذایی • ورزش • قطع مصرف سیگار • مدیریت استرس • حمایت گروهی - آیا تغییر شیوه زندگی واقعاً می‌تواند مؤثر باشد؟ جواب این پرسش مثبت است. پژوهش‌های متعدد در این زمینه نشان داده‌اند یک برنامه جامع و فراگیر، شامل ترکیبی از ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

بیماری قند معمولاً با علائمی مانند خستگی ، لاغر شدن و از دست دادن عضلات شروع می شود. مبتلایان به این بیماری گاهی دچار دل بهم خوردگی و استفراغ می گردند و در صورت عدم معالجه سرگیجه ، لرزش و رعشه بیمار را تا مرحله غش و ضعف شدید سوق می دهد. بیماری قند هنگامی بروز می کند که ترشح انسولین (Insulin) بوسیله لوزالمعده (Pancreatis) متوقف می گردد و یا به حد کافی در بدن ساخته نمی شود و به ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی چکیده اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد. اگر بر این باور باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی صنایع غذایی

چکیده شیر یکی از مغذی ترین مواد غذایی مصرفی انسان است که در رشد، سلامت و تکامل امسان اهمیت زیادی دارد. از سوی دیگر تولید شیر حیوانات مزرعه ای نیز یکی از صفات مهم اقتصادی این حیوانات محسوب می گردد. در نتیجه تولید کنندگان را به ارتقاء سطح کمی و کیفی وادار ساخته است. سیستم شناسایی نقاط بحران و بررسی خطرات ناشی از آن(HACCP) یک استاندارد جدید بین المللی مواد غذایی است که امروزه در ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکول‌های زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین‌ها وجود دارد، از این رو انواع بی شماری از پروتئین‌ها نیز می‌توانند وجود داشته باشند. پروتئین‌ها در بخشی درون سلول به نام ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

نحوه عملکرد آنتی ‌اکسیدان ‌ها آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئید و کاتاراکت نقش دارند. همانطور که از نامشان پیداست ، آنتی اکسیدان ها موادی هستند که ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: تحقیق مقاله فیزیک

انرژی باعث وقوع پدیدههای مختلف در اطراف ما می شود. در خلال روز ، خورشید روشنایی و انرژی گرمایی تولید می کند . اما در شب لامپها با استفاده از انرژی الکتریکی مسیر خیابانها را برای ما روشن می سازد. یک ماشین توسط بنزین ، که یک نوع انرژی ذخیره ای است ، حرکت می کند.حتی غذایی که ما می خوریم حاوی انرژی است. از این انرژی برای کار و بازی استفاده می کنیم . بدین ترتیب همانطوریکه در مقدمه ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: تحقیق مقاله فیزیک

بشر با تلاش برای دستیابی به مواد جدید, با استفاده از مواد آلی (عمدتا هیدروکربنها) موجود در طبیعت به تولید مواد مصنوعی نایل شد. این مواد عمدتا شامل عنصر کربن , هیدروژن, اکسیژن, نیتروژن و گوگرد بوده و به نام مواد پلیمری معروف هستند. مواد پلیمری یا مصنوعی کاربردهای وسیعی , از جمله در ساخت وسایل خانگی , اسباب بازیها, بسته بندیها , کیف و چمدان , کفش , میز و صندلی , شلنگها و لوله های ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

اثر شیر و فراورده های شیری در پیشگیری از سرطان متاسفانه امروزه سرطان یکی از بیماریهای شایع می باشد.سرطان روده ی بزرگ سومین سرطان پرشیوع در جهان است که همه ساله قربانیان زیادی بر جای می گذارد. میزان شیوع ابتلا به این بیماری در زنان و مردان یکسان است. در ابتلا به انواع سرطان، عوامل گوناگونی از جمله عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی نقش عمده ای ایفا می کنند. تحقیقات، ثابت کرده است که، ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

سیستم ها و سیکل ها فهم و درک مسایل دشوار و پیچیده ی حتی قسمتی کوچک از زندگی دنیوی برای مغز بشر امکان پذیر نیست. یک اکولوژیست برجسته می گوید: «طبیعت به آن پیچیدگی که ما فکر می کنیم نیست بلکه طبیعت پیچیده تر از آنست که ما بتوانیم تصور کنیم.» هر ا«چه شناخت ما از طبیعت افزونتر می گردد، به همان گونه الگوهای معین بیشتری آغاز به ظهور می کنند. همبستگی هایی چون زنجیره های انرژی غذایی، ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: تحقیق مقاله فلسفه و اخلاق

در این مقاله با جلوه هایی از سیره ی اخلاقی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم آشنا می شویم. پیامبر اکرم صلی .... الله علیه و آله در میان جمع گشاده رو در تنهایی سیمایی محزون و متفکر داشت. صلی پیامبر اکرم هرگز به روی کسی خیره نگاه نمی کرد و بیشتر اوقات چشم هایش را به زمین می دوخت. در سلام کردن به همه حتی بردگان و کودکان پیش دستی می کرد. اغلب دو زانو می نشست و پای خود را جلوی هیچ ...

تعداد صفحه: ۱۶۳ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه 1-1- گیاه سیب زمینی، منشأ و تاریخچه: گیاهان سر منشأ زنجیره غذایی و حیات در کره زمین بوده و به عنوان ثروت ملی هر کشور به شمار می روند. هر قدر مساحت اختصاص یافته برای گیاهان مربوط به یک گونه و یا یک جنس بیشتر باشد اهمیت آن گیاه نیز به طور طبیعی افزایش خواهد یافت. بعد از ذرت، سیب زمینی دارای گسترده ترین توزیع در دنیا است. این محصول در 140 کشور کشت می شود که بیش از 100 کشور آن ...

تعداد صفحه: ۱۳۴ دسته بندی: پایان نامه جغرافیا و برنامه ریزی شهری

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد ( M.A ) گرایش :جغرافیای طبیعی ، اقلیم شناسی در برنامه ریزی محیطی هدف از این تحقیق بررسی تغییرات و روند میانگین دراز مدت سالیانه ، فصلی و ماهانه دمای حداکثر ، دمای حداقل و بارش از طریق روشهای آماری سری زمانی و گرافیکی با استفاده از آزمون من کندال است. در این تحقیق 5 ایستگاه سینوپتیکی در استان خراسان رضوی مورد بررسی قرار گرفت. سری های ...

تعداد صفحه: ۹۷ دسته بندی: پایان نامه علوم تربیتی

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد (M.A­) رشته روانشناسی بالینی هدف پژوهش مقایسه استرس ادراک شده، نگرانی و احساس تنهایی در مبتلایان سرطان پستان و افراد عادی می­باشد. این پژوهش از نوع علّی- مقایسه­ای است. جامعه آماری این پژوهش جامعه آماری پژوهش شامل کلیه بیماران مبتلا به سرطان پستان بستری در بیمارستان­های شهر تبریز در نیمسال اول 1393 می­باشد. روش نمونه‌گیری این پژوهش به صورت ...

تعداد صفحه: ۱۸۷ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

بررسی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در اثر همیاری سویه های مختلف باکتری آزوسپریلوم با ارقام مختلف گندم با استفاده از تکنیک 15N چکیده: آزوسپریلوم به دلیل توان تثبیت نیتروژن مولکولی در ارتباط همیاری با گیاهان مهم زراعی مانند انواع غلات و همینطور تولید هورمونهای محرک رشد گیاه در سالهای اخیر به عنوان یک کود بیولوژیک مورد توجه قرار گرفته است.به همین دلیل تحقیق در مورد میزان فعالیت سویه های ...

تعداد صفحه: ۱۳۴ دسته بندی: پایان نامه زیست شناسی

بررسی توزیع مکانی و زمانی فلزات منگنز (mn) و روی (zn) دریاچه شورابیل و خاک اطراف آن با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور چکیده فلزات سنگین به دلیل غیر قابل تجزیه بودن و اثرات فیزیولوژیک که بر موجودات زنده در محیط زیست دارند، از اهمیت خاصی برخوردار هستند. همچنین اندازه گیری فلزات سنگین در پهنه های وسیع، به صورت دستی، دشوار و همراه با خطاهای بسیار است. بدین ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: پایان نامه زیست شناسی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) در مهندسی منابع طبیعی گرایش: آلودگیهای محیط زیست 1 مقدمه افزایش فعالیتهای صنعتی توأم با تولید آلاینده ها از جمله فلزات سنگین یکی از مشکلات جدی در حال گسترش پیش روی انسان عصر حاضر است. فلزات سنگین از نظر شیمیایی به فلزاتی با جرم اتمی و چگالی زیاد نسبت داده می شود. برخی از این فلزات مانند کبالت، مس، آهن، منگنز، مولیبدن، نیکل و روی از ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

چکیده: برای داشتن محصول خوب در یک گلخانه باید علاوه بر روشهای صحیح کشت و انتخاب محصول مقاوم باید آفات شایع در محیط گلخانه را شناخت و راههای پیشگیری وروشهای صحیح مبارزه با آنهارا شناخت. بطور معمول در گلخانه به دلیل دارا بودن شرایط خاص محیطی و بسته بودن محیط تعداد وانواع آفات محدود می شود و البته مبارزه با آنهاهم راحت تر انجام می شود .به طور کلی آفت موجودی است که خسارت اقتصادی ...

تعداد صفحه: ۱۱۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) در رشته زراعت چکیده سطح زیر کشت پنبه در کشور در سالهای اخیر به میزان بسیار زیادی کاهش یافته است. با توجه به این کاهش سطح زیر کشت پنبه بعنوان کشت اول در استان گلستان جهت جبران آن و استفاده بهینه از نیروی کارگری و کارخانجات مرتبط با آن، توجه به کشت دوم پنبه در استفاده بهینه از زمین پس از برخی از محصولات زراعی از قبیل کلزا ضروری به ...

تعداد صفحه: ۸۷ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

پروژه جهت دریافت مدرک کارشناسی رشته حسابداری چکیده سیستم بهنگام سیستمی منضبط، یکپارچه و فرآیند گراست که برای بهبود همزمان بهره وری و کیفیت از سیستم های کاری چند منظوری و سیستم کنترل کششی استفاده می کند. هدف این سیستم جلوگیری از راکد ماندن سرمایه به شکل موجودی است اساس سیستم بهنگام فرآیند یکنواخت وپایدار تولید ازطریق سیستمی است که حداقل موجودی را استفاده کند .عامل شتابدهنده سیستم ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

رشته تحصیلی: مدیریت هتل داری چکیده صنعت توریسم و گردشگری به عنوان یکی ازمنابع پرسوددرجهان مطرح می باشدوبه عنوان یک پدیده که می تواند دررونق اقتصادی وتوسعه کشورها نقش سازنده ای داشته باشدموردتوجه قرارداردومزایای آن درمقایسه بادرآمدمتزلزل نفتی رقابت سختی رادربین کشورهای جهان ایجادنموده است درهمین راستا صنعت هتلداری به عنوان یکی اززیرساخت های مهم صنعت گردشگری سهم بسزایی درگسترش این ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: پایان نامه اقتصاد

کارشناسی ارشد،دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اردبیل، ایران چکیده هدف پژوهش حاضر بررسی میزان گرایش به اقتصاد مقاومتی و عوامل مرتبط بر آن با تاکید بر مصرف گرایی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از نوع پس رویدادی وهمبستگی است جامعه آماری این پژوهش عبارت خواهد بود از کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد واحد اردبیل در سال 93-94 مشغول به تحصیل بوده و به نوعی با مسائل ...

تعداد صفحه: ۱۵۰ دسته بندی: پایان نامه علوم پزشکی

پایان نامه تحصیلی برای دریافت درجه کارشناسی ارشد فیزیولوژی جانوری چکیده: دیابت ملیتوس یا دیابت شیرین یک اختلال متابولیک می باشد که در اثر کمبود ترشح انسولین (دیابت نوع I) و یا اختلال در عملکرد انسولین (دیابت نوع II) در بدن به وجود می آید. بررسی اثر بخشی داروهای گیاهی در درمان بیماری های مختلف از جمله دیابت از اهمیت زیادی برخوردار است. لذا، در این مطالعهDaucuse carota” " به دلیل ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: پایان نامه اقتصاد

پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) فصل اول کلیات تحقیق مقدمه مصرف ومصرف گرایی، مقوله ای چند بعدی است که میتوان از ابعاد گوناگون به آن نگاه کرد مصرف گرای افزون بر عوامل وا ثرات اقتصادی ، اثرات روانی و اجتماعی نیز دارد که لازم است این مواردبررسی شود و در برنامه ریزی هامورد توجه قرار گیرد.مصرف با شکل وشرایطی که امروزه به خود گرفته است رامیت وان به صورت روندی اجتماعی و ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

گروه تخصصی: کشاورزی گرایش: علوم و صنایع غذایی بیان مسأله: (تشریح ابعاد، حدود مسأله، معرفی دقیق مسأله، بیان جنبه‌های مجهول و مبهم و متغیرهای مربوط به پرسش‌های تحقیق، منظور تحقیق): روغنها و چربیهای خوراکی بخش عمده ای از ترکیبات مواد غذایی را به خود اختصاص می دهند وعلاوه بر تامین انرژی نقش مهمی را در حفظ سلامت و ادامه حیات دارند. کشور ایران در زمینه تولید روغن های نباتی به واردات ...

تعداد صفحه: ۲۱۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) چکیده : به منظور تعیین بهترین تاریخ کاشت در ارقام سویا ، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در چهار تکرار در سال 1388 اجرا شد. تیمار های آزمایش شامل چهار تاریخ کاشت 13 اردیبهشت ، 23 اردیبهشت،3 خرداد و 13 خرداد (با فواصل 10 روز) در کرت های اصلی و چهار رقم ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: پایان نامه محیط زیست و انرژی

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A.) در گرایش آلودگی های محیط زیست مقدمه: امروزه لزوم مطالعات کیفی منابع آب با توجه به ورود آلاینده های متنوع متمرکز و گسترده امری اجتناب ناپذیر و به عنوان یکی از مهم ترین چالش های پیش روی بشر طی سالیان اخیر در اکثر نقاط دنیا بوده است. طی دهه های اخیر راه کارهای متعددی در مراحل مختلف شناسایی، پیشگیری و اقدامات اصلاحی جهت افزایش کیفیت ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایان‏نامه‌ی کارشناسی ارشد رشته تحصیلی:مهندسی کشاورزی گرایش: زراعت ج- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور کلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبه‏های مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق) : در بین مشکلات گوناگونی که در زندگی بشر وجود دارد، همواره تغذیه موجودیت و آسایش او را بیشتر تهدید می­کند. این مسئله از نظر اقتصادی و اجتماعی در درجه اول اهمیت جوامع بشری قرار ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

1- آبیاری بارانی قرقره ای دستگاه آبیاری بارانی قرقره ای برای آبیاری گیاهان کوتاه و بلند در زمینهای رسی و شنی هموار و ناهموار استفاده می شود ولی باید توجه داشت که برای آبیاری خاکهای رسی و گیاهانی که بذر آنها ریز و کوچک است نیاز به رعایت نکاتی است که بعداً توضیح داده خواهد شد . با این روش می توان زمینهایی را که شیب آنها حداکثر 10 درصد باشد ، با عوض کردن نازل آبیاری نمود به این ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: پایان نامه اقتصاد

The effect of the global financial crisis on the Iranian economy فصل اول کلیات تحقیق طرح تحقیق : بررسی تاثیر بحران مالی جهانی بر وضعیت اقتصاد ایران واژه های کلیدی : بحران جهانی ، اقتصاد ، تورم ، ایران مقدمه بحران مالی ۲۰۰۹-۲۰۰۷ مجموعه‌ای از مشکلات اقتصادی است که در سال ۲۰۰۵ اولین بار ظاهر شد و همچنان ادامه دارد. مشخصه اصلی این بحران در کاهش میزان نقدینگی در نظام بانکی و اعتباری ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: پایان نامه شیلات

چکیده: یکی از مشکلات مهمی که اکوسیستم دریای خزر را تحت تأثیر قرار داده و ذخایر موجودات مختلف را بشدت کاهش داده ورود شانه‌دار Mnemiopsis leidyiبه این دریا بوده بطوریکه تراکم آن در فصول گرم سال به یک کیلوگرم در هر مترمربع می‌رسد. ورود شانه‌دار مذکور باعث تغییر تراکم ارگانیسمهای مختلف از جمله پلانکتونها، موجودات بنتیک و میکروبها شده است. به لحاظ اهمیت این ارگانیسمها در زنجیره ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: پایان نامه مدیریت

اولین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی The Firest National Conference in Economic Management and Iranian Islamic Culture محور:اقتصاد مقاومتی چکیده هدف از مقاله حاضر بررسی تاثیرات اقتصاد مقاومتی بر مصرف گرایی در مطالعه موردی در شهرستان اردبیل است.در این مقاله به تاثیرات رسانه ،وضعیت اقتصادی افراد و میزان تحصیلات بر میل به مصرف گرایی و میزان تمایلات مردم به پذیرش ...

تعداد صفحه: ۱۷۲ دسته بندی: پایان نامه جغرافیا و برنامه ریزی شهری

پروژۀ دورۀ کارشناسی مقدمه مسأله­ی آلودگی یکی از مهمترین و حادترین مسائل ناشی از تمدن انسانی در جهان امروز به شمار می­رود؛ چرا که از اعماق چند هزار متری زمین گرفته تا معادن، آبهای تحت الارضی، بیوسفر، تروپوسفر و حتی در داخل هواپیماهای بلند پرواز و جو خارجی زمین، چرخه و سیستم حیات را مورد تهدید قرار داده­است. مولکول آلاینده­ای که امروزه از کارخانه یا منبع آلوده کننده­ی دیگری مثلاَ ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: پایان نامه مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شیر امولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت ...

تعداد صفحه: ۱۵۹ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پیشگفتار محصولات کشاورزی هر ساله در سطح جهان از جمله ایران توسط عوامل بیماریزای گیاهی مختلف خسارت می بینند که در بین این عوامل بیماریزا نماتدهای انگل گیاهی از اهمیت ویژه ای برخوردارند. نماتدهای انگل گیاهی نه تنها از طریق حمله مستقیم به گیاهان زیان می رسانند بلکه بطور غیر مستقیم نیز باعث کاهش محصول و ایجاد خسارت می گردند. علائم ناشی از تغذیه نماتدها ممکن است روی اندام هوایی گیاه ...

تعداد صفحه: ۱۶۱ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

برای دریافت درجه کارشناسی ارشد(M.Sc) در رشته علوم دامی چکیده به منظور بررسی تأثیر عوامل مدیریتی اعم از تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی بر عملکرد گله های مرغ مادر گوشتی درخصوص تعداد سرانه جوجه گوشتی تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) پژوهش حاضر بر روی یک سویه از مرغ های مادر گوشتی موجود در کشور صورت گرفت. در این پژوهش اطلاعات مربوط به دوره پرورش و تولید ...

تعداد صفحه: ۱۸۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پروژۀ دورۀ کارشناسی مقدمه مسأله­ی آلودگی یکی از مهمترین و حادترین مسائل ناشی از تمدن انسانی در جهان امروز به شمار می­رود؛ چرا که از اعماق چند هزار متری زمین گرفته تا معادن، آبهای تحت الارضی، بیوسفر، تروپوسفر و حتی در داخل هواپیماهای بلند پرواز و جو خارجی زمین، چرخه و سیستم حیات را مورد تهدید قرار داده­است. مولکول آلاینده­ای که امروزه از کارخانه یا منبع آلوده کننده­ ی دیگری مثلاَ ...

تعداد صفحه: ۲۲۳ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc.) چکیده : به منظور تعیین بهترین تاریخ کاشت در ارقام سویا ، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در چهار تکرار در سال 1388 اجرا شد. تیمار های آزمایش شامل چهار تاریخ کاشت 13 اردیبهشت ، 23 اردیبهشت،3 خرداد و 13 خرداد (با فواصل 10 روز) در کرت های اصلی و چهار رقم ...

تعداد صفحه: ۱۵۳ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پایان‌نامه: جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد (M. Sc) در رشته مهندسی علوم دامی چکیده این تحقیق به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کولین‌کلراید (0، 500، 1000 میلی‌گرم در کیلوگرم) و روغن منداب (0، 2، 4 درصد) در قالب آزمایش فاکتوریل 3×3 بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار و در هر تکرار 10 قطعه جوجه‌ نر گوشتی یک روزه سویه راس 308 در یک دوره‌ کامل پرورشی (56 روزه) به صورت مزرعه ای ...

تعداد صفحه: ۲۴۴ دسته بندی: پایان نامه علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

پایان نامه برای دریافت درجه دکترای تخصصی Ph.D. علوم دامی گرایش تغذیه نشخوارکنندگان چکیده به منظور بررسی تاثیر دانه های روغنی کانولا و آفتابگردان بر پروفیل اسیدهای چرب شیر و خصوصیات شیرواری، آزمایشی با 36 راس گاو شیری هلشتاین چندمین زایش در اوایل دوره شیردهی با میانگین وزن 27±641 کیلو و با تولید شیر 5±34 انجام شد. دانه های روغنی کانولا و آفتابگردان به دو شکل خام یا حرارت دیده و ...

تعداد صفحه: ۱۴۱ دسته بندی: پایان نامه مهندسی شیمی

مقدمه کلی مواد زیستی در واکنش به محرکها ورم می‌کنند، منقبض می‌شوند و یا تحت تأثیر و تحت پیروی از محرک محیطی از قبیل PH، دما، غلظت یونی یا در مجاورت یونهای خاص تغییر می‌کنند. «پلیمر های هوشمند» دارای قابلیت رساندن دارو هستند و در فرمولهای لوازم آرایشی، کپسول‌سازی پروتئینی و سلولی، مهندسی بافت و تحریک کننده‌های زیستی کاربرد دارند. پلی ساکارایدهای واکنش دهنده به محرکها مثل alginate ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: روغن ها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات 1-1مقدمه وبیان موضوع انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد . درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه: کاهش عمر ساختمان ها و تاسیسات ،ضرر و زیانی ناشی از برورز در تاسیسات را همیشه در بر داشته است تکنولوژی امروز برای بر طرف کردن این نواقص هر روز در حال ارائه تولیدات جدیدی است تا ضمن از بین بردن این ایرادات سبب سهولت روشهای اجرایی و پایین آوردن هزینه ها و افزایش عمر محصولات شود . تولید محصولات پلیمری مدتها است که جایگاه ویژه ای در صنعت ساختمان و تاسیسات در کشور ها ی پیشرفته ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

ما برای شستشوی بهتر ظروف متنوع و زیبایتان ، محصولات متنوع و مرغوبتری داریم .برای سلیقه های مختلف و با قیمت های مناسبتر . ما می خواهیم از شستشوی ظرف هایتان لذت ببرید. محصولاتمان را خیلی راحت تهیه کنید و به دیگران هم سفارش کنید . ماموریتما سلامتی شما را وظیفۀ خود می دانیم . شما می توانید بدون ترس از زخمی شدن دستان لطیفتان و ترس از تمیز نشدن ظروف زیبایتان با آرامش خاطر به شستشو ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع نساجی-پوشاک-چرم

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید چرم و سالامبور ظرفیت : 400 هزار فوت مربع در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1880 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 190 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1690 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: بیست و یک ماه مقدمه : ایجاد صنایع وابسته به صنعت دامپروری و دامداری در مناطق دارای این گونه صنایع، علاوه بر ایجاد ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع شیمیایی و پتروشیمی

- 1 مقدمه : پلی اتیلن یا پلی اتن یکی از ساده‌ترین و ارزانترین پلیمرها است. پلی اتیلن جامدی مومی و غیر فعال است. این ماده از پلیمریزاسیون اتیلن بدست می‌آید و بطور خلاصه بصورت PE نشان داده می‌شود. مولکول اتیلن( )دارای یک بند دو گانه C=C است. در فرایند پلیمریزاسیون بند دو گانه هر یک از مونومرها شکسته شده و بجای آن پیوند ساده‌ای بین اتم‌های کربن مونومرها ایجاد می‌شود و محصول ایجاد ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلی‌ساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع تبدیلی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید ظروف یکبار مصرف پت پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید پلاست فوم پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید یونو پانل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

چشم انداز ما برای شستشوی بهتر ظروف متنوع و زیبایتان ، محصولات متنوع و مرغوبتری داریم .برای سلیقه های مختلف و با قیمت های مناسبتر . ما می خواهیم از شستشوی ظرف هایتان لذت ببرید. محصولاتمان را خیلی راحت تهیه کنید و به دیگران هم سفارش کنید . ماموریت ما سلامتی شما را وظیفۀ خود می دانیم . شما می توانید بدون ترس از زخمی شدن دستان لطیفتان و ترس از تمیز نشدن ظروف زیبایتان با آرامش خاطر ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات

گفت و گو با مدیر رستوران های زنجیره ای هایدا (آقای علی فرزامی) به 10سال قبل برگردیم، به یاد می‌آوریم که هیچ خبری از این همه رستوران‌های رنگارنگ نبود، حتی در پایتخت بزرگ‌و‌گاهی دوست‌داشتنی چند ساندویچ فروشی خیلی معمولی با تنوع غذایی محدود به چشم می‌خورد. حتی در خیابان‌های اصلی شهر که این‌روزها به دلیل تعدد رستوران‌ها در شب‌های تعطیل به پارکینگی مبدل می‌شوند هم اثری از رستوران‌های ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

تجزیه و تحلیل swot برای بررسی و تحلیل منتقدانه وضعیت موجود در صنعت روغن نباتی و ارائه راه حل مناسب ، آن را در قالب یک فرایند حل مسئله Problem solving process بررسی و درگامهای بعدی بر مبنای یک برنامه ریزی استراتژیک تجزیه و تحلیل مینمائیم . فرایند حل مسئله در قالب 9 قدم و بصورت نمودار ذیل میباشد : (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است) با توجه به ماهیت کار و شرح خدمات تعریف شده ...

تعداد صفحه: ۱۱۳ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

چکیده کلی مطالب : در ابتدای گزارش مقدمه ای تحت عنوان ستایش پلاستیک ها، کاربرد آنها و تاثیرات آن در رشد و زندگی امروزه بشر عنوان شده است. سپس بعد از معرفی شرکت هانی چاپ، فعالیت های روزانه خود را طی این دوران شرح داده و در قسمت بعد مفسر به شناسایی دستگاه ها و کار آنها در سه قسمت تولید، چاپ، برش و دوخت پرداخته ام . در بخش تولید پلاستیک به معرفی پلی اتیلن ماده سازنده پلاستیک، روش ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

مقدمه هیدروژناسیون در صنعت روغن و چربی خوراکی عبارتست از یک واکنش شیمیایی که در آن هیدروژن به باندهای مضاعف زنجیره اسید چرب اضافه میشود . هیدوژناسیون فرایندی است که شکل ، توزیع و یا تعداد پیوندهای دوگانه را در زنجیره اسیدهای چرب تغییر می دهد و به همین خاطر پایداری شیمیایی و رفتار فیزیکی چربی و تری گلیسرید را تغییر میدهد. هیدوژناسیون روغن های نباتی ،‌جهت تبدیل روغنهای مایع به ...

تعداد صفحه: ۱۴۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مدیریت

تاریخچه بانک ملی ایران تشکیل بانک به شکل جدید نخستین بار در سال 1285 هجری شمسی( 1324 ه‍ - ق ) ده سال قبل از بوجود آمدن بانک شاهی از سوی حاج محمد حسن امین دارالضرب یکی از صرافان بزرگ تهران به مظفرالدین شاه قاجار پیشنهاد شد . متاسفانه این پیشنهاد با دخالتهای بیگانگان و عوامل آنان جامه عمل نپوشید و بجای آن بانک شاهی در ایران مستقر گردید. پس از استقرار مشروطیت هنگامی که دولت از مجلس ...

تعداد صفحه: ۱۲۶ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی شیمی

مقدمه قرارداد پروژه واحد Liner low Density poly Ethylen در سال 2000 با شرکت British Petroleum بسته شده و ساخت این واحد از سال 1380 آغاز شده است. مساحت آن 5/7 هکتار و ارتفاع آن از سطح دریا 5/3 متر می باشد. شرکت BP ظرفیت گارانتی شده را پیش بینی کرده که با توجه به تهمیداتی این ظرفیت تا نیز خواهد رسید. کارکرد این پروژه 8300 ساعت در سال می باشد و گریدهای HDPE و LLDPE را تولید خواهد ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت