پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه

قیمت قدیم:۷,۷۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه

    خلاصه طرح :

    در این طرح به بررسی تولید چیپس از میوه جات پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

     

     

     

    فصل اول

    کلیات

    - 1 مقدمه :

    به طور کلی چیپس میوه جات به میوه هایی گفته می شود که قسمت خوراکی آن پس از رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر ، از میوه ها گرفته می شود .

    خشک کردن میوه جات یکی از روش های جلوگیری از فساد میکروبی آنها است . در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت ، امکان فساد میکروبی بسیار کم می شود و سرعت دیگر واکنش های مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می شود .

    خشک کردن ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می دهد ، در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی میکاهد . در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآورده هایی می شود که مصرف آنها آسان تر است .

     

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

    تولید چیپس از میوه جات

     

    محل اجرا :

     

     

     

    1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

     

    1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

    تعداد اشتغالزایی این طرح 26  نفر میباشد .

     

    مجوز های قانونی :

    تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد.

     

     

    مراحل صدور جواز تاسیس :

    1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

    2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

    3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

    4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .

    5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

     

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس  

    1-   اشخاص حقیقی

    -   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

    -   حداقل سن 18 سال تمام

    -   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

     

    2-   اشخاص حقوقی

    -   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

    -   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

     

    مدارک مورد نیاز:

    1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع  کشاورزی و روستایی استان.

    2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

    3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

    4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

    5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

    6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

    7-  پوشه فنردار

    8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

     

    اصلاحیه جواز تاسیس :

    1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

    2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

    3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

    4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

    5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

     

    تعریف:

    پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

     

     صدور پروانه بهره برداری :

    1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

    4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

    5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

    6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

     

    مراحل صدور توسعه طرح :

    1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

    4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

    5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

    6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

     

    فصل دوم

    روش انجام کار

     

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

    بازدید از کارخانه تولید چیپس از میوه جات

    براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید چیپس از میوه جات  به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

    ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید چیپس از میوه جات استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

    (تصاویر و نمودار در فایل اصلی موجود است)

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )

    در زمینه تولید چیپس از میوه جات می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه

    فهرست:

    خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

     

    فصل اول -  کلیات........................................................................................................................................... 5

    1- 1 مقدمه :............................................................................................................................................................... 6

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :................................................................................................................... 6

    محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 6

    1 – 3 – مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................. 7

    1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................... 7

    مجوز های قانونی :...................................................................................................................................................... 7

    مراحل صدور جواز تاسیس :...................................................................................................................................... 7

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 8

    1-   اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 8

    2-   اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 8

    مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9

    اصلاحیه جواز تاسیس :.............................................................................................................................................. 9

    تعریف:...................................................................................................................................................................... 10

    صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 10

    مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11

     

    فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 12

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 13

    بازدید از کارخانه تولید چیپس از میوه جات.......................................................................................................... 13

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 13

    فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 14

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................. 14

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )..................................................................................... 15

     

    فصل سوم -  امور مالی طرح..................................................................................................................... 16

    جدول 1 طبقه بندی برگه کیوی.............................................................................................................................. 17

    جدول 2 تولیدکنندگان عمده میوه جات خشک در جهان (واحد وزن :تن).......................................................... 17

    ادامه جدول 2........................................................................................................................................................... 18

    جدول 3 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 1385.............................................. 18

    جدول 4 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%................................................................ 19

    جدول 5 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1383 – 1379........................................................... 20

    جدول 6 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1384-1379.............................................................. 21

    نمودار 1 روند واردات میوه جات خشک بین سال های 1384-1379............................................................... 21

    جدول 7 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1385-1379.............................................................. 22

    نمودار 2 روندتولید میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379..................................................... 22

    جدول 8 میزان مصرف میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379............................................... 22

    نمودار 3 روند مصرف میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379................................................ 23

    بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385.............................................................. 23

    جدول 9 میزان صادرات میوه جات خشک بین سال های 1383-1379............................................................. 34

    نمودار 5 روند صادرات میوه جات خشک از سال 1379 تا 1383..................................................................... 35

    جدول 10 میزان میوه خشک مورد نیاز تا پایان برنامه چهارم توسعه..................................................................... 35

    نمودار 6 روند نیاز به میوه خشک تا پایان برنامه چهارم توسعه............................................................................. 36

    جدول 11 برآورد هزینه تامین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید........................................................................ 37

    جدول 12 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح............................................................................................................ 39

    جدول 13 برآورد مسحت بخش های محوطه سازی.............................................................................................. 39

    جدول 14 هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی................................................................................................ 40

    جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی....................................................................................................... 41

    جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل.................................................................................................... 42

    جدول 17 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 42

    جدول 18 جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت......................................................................................................... 43

    جدول 19 برنامه تولید برای سالیانه 280 تن چیپس میوه جات............................................................................ 43

    جدول 20 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید سالیانه 280 تن چیپس میوه جات......................... 44

    جدول 21 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح...................................................................................................... 45

    جدول 22 برآورد برق مصرفی واحد...................................................................................................................... 45

    جدول 23 میزان آب مصرفی (روزانه).................................................................................................................... 46

    جدول 24 تاسیسات مورد نیاز................................................................................................................................. 46

    جدول 25 براورد هزینه انواع انرژی....................................................................................................................... 47

     

    فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.............................................................. 48

    نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 49

     

    منبع:

    ندارد.

کلمات کلیدی:  N/A

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول