تحقیق مقاله تنیس روی میز

تعداد صفحات: 32 فرمت فایل: word کد فایل: 6084
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی
قیمت قدیم:۶,۲۰۰ تومان
قیمت: ۴,۱۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله تنیس روی میز

      آموزش  طریقه گرفتن راکت :

    به دوطریق راکت را در دست می گیرند .

    pen holder1- طریق قلمی        

    2-SKake hand طریق غربی  

      راکت گیری قلمی  pen holder

     

       این روش راکت گیری مخصوص بازیکنان کشورهای آسیایی خاور دورخصوصا چینی ها و ژاپنی ها و کره ای ها می باشد .

    دراین طریقه راکت مانند قلم دردست م یگیرند و چون بازیکن از یک طرف راکت برای زدن ضربه استفاده می کند لذا باید از سرعت پای خوبی برخوردار باشد . همچنین عکس العمل سریع و قدرت زیادی را جهت جابجایی بازیکن می طلبد و بهمین دلیل اخیرا در کشورهای آسیایی نیز سعی می شود تا ازاین طریقه استفاده ننمایند این روش راکت گیری خود نیز به دو صورت زیر می باشد :

    چنیی ها و کره ای ها راکت را طوری می گیرند که مانند قلم دو انگشت سبابه و شست درروی راکت وسه انگشت دیگر درپشت راکت جمع باشد . درست مانند گرفتن قلم دردست .

    ژاپنی ها راکت را طوری می گیرند که دو انگشت سبابه و شست درروی راکت و سه انگشت دیگر درپشت راکت وبا فاصله از یکدیگر قراردارد . که درشکلهای صفحه قبل نشان داده شده است .

    SKake hand طریقه راکت گیری غربی

    این نوع راکت گیری متداولترین روش دردنیا می باشد و چون بازیکنان اروپایی بااین روش بازی می کنند آن را غربی می گویند .

    درکشور ما نیز بازیکنان بااین روش بازی می کنند . برخی این روش راکت گیری راطریق دست دادن نیز می گویند زیرا بازیکن راکت را طوری دردست می گیرد که درحال دست دادن با فرد دیگری می باشد .

    دراین روش صفحه راکت رادرکف دست آزاد قرارداده ودست بازی بصورت چهارانگشت به هم چسبیده وشست آزاد می باشد (مانند دست دادن

    فضایی که بین انگشت شست وسبابه ایجاد می شود رادرانتهای تیغه راکت فرو می بریم بطوری که هیچگونه منفذی بین این فضا و تیغه راکت نباشد . سه انگشت اولیه دور دسته راکت پیچیده و انگشت شست وسبابه دردوطرف راکت وبه موازات یکدیگر قراردارد .

    دراین روش راکت گیری از دو طرف فوردهند و بکهند برای ضربه زدن استفاده می شود . باید توجه داشت که دراین روش راکت گیری ، راکت باید دردست راحتباشد ، یعنی نه زیاد محکم گرفته شودونه شل که از دست بیفتد ، وانگشتها طوری باشد که باعث تماس با توپ نشودیعنی انگشت شست وسبابه نباید زیاد بالابیاید .

     

     

     

     

     

    تاکتیکهای بازی در مقابل بازیکنان دفاعی

    همانطور که قبلا هم عنوان کردم ، اساس بازی های امروزه تنیس روی میز حمله است . از انجائیکه اکثریت بازیکنان حمله ای هستند ، امروزه بندرت می توان یک مسابقه بین دو بازیکن دفاعی دید . بهرحال این موضوع بعضی مواقع اتفاق می افتد برای امادگی در برابر همه نوع بازیکنان یک بازیکن دفاعی باید برای مسابقه احتمالی در برابر یک بازیکن دفاعی آماده باشد .

    وقتی در برابر یک بازیکن دفاعی بازی می کنید ، حق ندارید اشتباهات ساده ای مرتکب شوید . شما باید کاتهای حریف را با اطمینان و بطور مداوم جواب دهید . اگر شما در برگرداندن کاتهای حریف اشتباه کنید . برای بردن یک مسابقه مشکلات زیادی خواهید داشت . او شما را مجبور می کند تا کاتهایش را برگردانید و به راحتی امتیاز خواهد گرفت به همان صورت قبل ، شما باید نقطه ضعف حریف را پیدا کنید . وقتی پیدا کردید سعی کنید از طریق ضعف او امتیاز بدست بیاورید . وقتی در مقابل یک بازیکن دفاعی بازی می کنید شما قادر خواهید بود تا بدون از دست دادن امتیاز حرکات بیشتری را انجام دهید . در این حالت وقتی که در مقابل یک بازیکن دفاعی بازی می کنید قادر خواهید بود تاکتیک های بیشتری را بکار ببرید . یک بازیکن می تواند نقطه ضعف مشخصی داشته باشد اگر شما آنرا پیدا کنید قادر خواهید بود یک بازی را با برتری انجام دهید .

    به علاوه شما باید حمله بکنید . از انجائیکه سیستم تسریع طول یک رالی را محدود می کند ، بدون حمله کردن ، بردن غیر ممکن است . شانس محکم کوباندن توپ ممکن است بسادگی بدست نیاید . زیرا حریف ضربه ها را طوری می زند که نتوان انها را محکم زد . بنابراین ، ضروری بنظر می رسد که شما بازی را اداره کنید تا بتوانید اول حمله کنید این شاید ساده به نظر برسد اما مشکل نیز هست آمادگی و تمرین خوب این کار را ممکن و راحت خواهد کرد .

    دو هدف اصلی در این حالت وجود دارند .

    -1هدف کاتهای پیاپی : هدف از این کار کشاندن بازی به سیستم تسریع است

    2-استفاده از ضربه های حمله ای : فورهند – بک هند ، پیچ رو و اسمش و ... هدف بردن بازی قبل از 15 دقیقه برای جلوگیری از ورود به سیستم تسریع است .

     

     1: در تبادل کاتهای پیاپی

    وقتی دو مدافع با هم مسابقه می دهند معمول ترین صحنه تبادل کاتهای پیاپی بین دو بازیکن است . ممکن است بنظر برسد که هیچ کاری جز برگرداندن مطمئن توپها نباید انجام داد ،اما خیلی چیزهای دیگری هم هست در این وضعیت از 3 روش می توان استفاده کرد شما باید یکی از این سه تا بسته به موقعیت و حریف انتخاب کنید . اگر شما مربی هستید می توانید به بازیکنان توصیه کنید که کدام این سه روش را انجام دهد .

    aطرف ضربه ها را تغییر دهید . متناوب بازیی کردن مانند یک به فورهند و دیگری به بک هند و همین طوری تا یک رالی تمام شود .

    b 3-2 کات به طرف بک هند و بعدی به طرف فورهند طبق این الگو تکرا شود .

    c بیشتر ضربه ها را به طرف ضعیف حریف بفرستید اگر حریف کات فورهند ضعیفی دارد طرز کار زدن 10-5 کات به طرف فورهند و یک ضربه به طرف بک هند است . اگر بازیکن بک هند ضعیفی دارد این الگو برعکس می شود .

     بعضی از بازیکنان کات بک هند قویتری دارند و میل دارند بیشتر ضربه ها را با ی بک هند بزنند تا فورهند وقتی در مقابل چنین بازیکنی بازی می کنید . شما باید اولین کات را به طرف بک هندش بزنید . سپس از کات سریع استفاده کنید و کات سوم را به طرف فورهند بزنید . سپس 6-5 توپ رابه طرف فورهند او بزنید . هدف این کار مجبور کردن حریف برای استفاده ازکات فورهند است .

    وقتی شما در قالب کات زنی 7-5 امتیاز عقب می افتید شانش شما معلوم می کند که شما نمی توانید با همین شیوه به او برسید . شما باید بازی را عوض کنید . دو متد برای این کار استفاده می شود .

    1-شروع به زدن ضربه ها بکنید تا هم امتیاز بگیرید و هم حریف را گیج کنید .

    -2جهت ضربه ها را عوض کنید .

    فرض کنید شما ضربه ها را به طرف بک هند حریف می فرستید حالا ضربه ها را به طرف فورهند بفرستید بازیکنان دفاعی باید استفاده از ضربه های حمله – اسمش ، پیچ رو – را عادت خود بکنند . تا هنگام دریافت توپهای بلند از انها استفاده کنند . این برای بازیکنان دفاعی یک ضرورت است . 

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله تنیس روی میز

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت