پروژه کارآفرینی شرکت تعاونی کارکنان نداجا

تعداد صفحات: 48 فرمت فایل: word کد فایل: 400003197
سال: نامشخص مقطع: خدماتی دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی سایر موضوعات
قیمت قدیم:۷,۶۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی شرکت تعاونی کارکنان نداجا

    فصل اول

    مقدمه:

    شرکت تولیدی وتوزیعی مورد نظر در زمینه های مختلفی از جمله کشتی سازی –تعمیر کشتی- پوشاک- فروشگاه زنجیره ای- تعمیرات خودرو- صادرات سوخت-آموزشگاه رانندگی- بازیافت مواد- کشتی های فرسوده فعالت دارد که در پروژه های واحدی تولیدی پوشاک با حدود 120نفر پرسنل مورد توجه می‌باشد. واحد مزبور در تولید انواع پوشاک-ملحفه وهم چنین نیازهای نیازهای نیروی مسلح فعالیت دارد که ماهیانه حدود بیست میلیون تومان حقوق به کارکنان واحد تولید پوشاک پرداخته می نمایددر ضمن سرمایه گذاری اویه شرکت در زمینه پوشاک –نیروی کار تجهیزات و فضا بوده که نیروی کار از دو بخش تشکیل شده است:بخش اول را جمعی از افسران ارشد وفرماندهان بازنشسته نیروی دریایی (ناجا) وفرزندان پرسنل تشکیل می دهند وبخش دوم را خانواده های تحت پوشش کمیته امام خمینی(ره) و فضای کار توسط شهرداری منطقه 15 در اختیار این شرکت گذاشته شده است وتجهیزات نیز از طرف شرکت تامین شده است.لازم به ذکر است که این شرکت دارای سرمایه نقدی اولیه هم می‌باشد.شرکت برای رسیدن به اهدافی از جمله: کارآفرینی وایجاد اشتغال برای کارکنان بازنشسته ناجا و فرزندان آن ها می‌باشد وارائه خدمات به اعضا در حوزه های مختلف به ویژه امور دریایی ودرآمد زدایی

    باز شناخت:

    واحد تولیدی پوشاک تن در زمینه تولید پوشاک مردانه وزنانه به ویژه پوشاک پرسنل نظامی بر مبنای سفارش فعالیت می نمایند و اصولا مشتریان اصلی این واحد نیروهای مسلح ارتش –سپاه –نیروی انتظامی می‌باشد.

    اهداف کوتاه مدت:

    کارآفرینی وایجاد اشتغال برای کارکنان بازنشسته نداجا وفرزندان آنان

    ارایه خدمات به اعضا متناسب با نیازهای آنان

    ارائه خدمات به نداجا در جهت رویکرد وکاهش متصدی گری دولت

    استفاده از تجربیات کارکنان بازنشسته نداجا در تخصص های مربوط به ویژه تخصص ها ومهارت های دریایی

    ارتقاء توان تخصصی ومهارتی کشور در امور تولید کالا و خدمات دریایی

    درآمد زایی برای اعضا

    اهداف بلندمدت:

    1-تاسیس کارخانه بزرگ اوراق کردن کشتی های فرسوده وبازیافت مواد ونیز ساخت کشتی های سبک وسنگین در منطقه محروم سیستان وبلوچستان

    2-توسعه فروشگاههای زنجیره در سراسر کشور (در حال حاضر 24 فروشگاه در تهران وشهرستان ها فعالیت دارند)

    3-توسعه آموزشگاههای رانندگی وتعمیرگاههای خودرویی در سراسر کشور

    4-توسعه فعالیت های ترانزیت مواد سوختی ازکشورهای آسیای میانه و پالایشگاههای داخلی

    5-تاسیس شرکت خدمات دریایی و خریداری یا ساخت کشتی های مادر جهت ارایه خدمات گوناگون با قایق ها ولنج های ماهیگیری در منطقه محروم سیستان و بلوچستان

    6-توسعه خدمات فنی مهندسی به ویژه در امور دریایی

     

    تاریخچه تاسیس شرکت:

    شرکت تعاونی کارکنان نداجا که اختصارا تکن نامیده می‌شود و در سال1379 به منظور استفاده و بهره گیری ازتخصص پرسنل شاغل وبازنشسته نیروی دریایی تاسیس شد که در جهت توسعه کشور در زمینه تولید وتوزیع وارائه خدمات مختلف در زمینه های صنعت دریا ودریانوردی می‌باشد که با 540 نفر عضو آغاز درطی یکسال با جذب عضویت ده هزار نفر به موفقیت رسید البته واحد تولیدی پوشاک از سال 1381 آغاز به کار کرده است. در زمان تاسیس شرکت 000/000/192 ریال سرمایه شامل پانصد و چهل نفر و هر نفر سیصد وهزار ریال بابت یک سهم و در سال دوم 000/000/000/3 ریال شامل ده هزار نفر هر نفر سیصد هزار ریال و در پایان سال 84 مبلغ 000/000/000/20 ریال شامل سیزده هزار نفر و 5 سهم سیصدهزار ریالی بوده است. افزایش سرمایه شرکت طی پنج سال گذشته از محل سود فعالیت ها انجام شده است وموسسین شرکت را جمعی از افسران ارشد وفرماندهان بازنشسته نداجا که دارای تحصیلات وتجربیات مناسب در امور تخصص های دریایی-اقتصادی- مدیریت-مالی-اداری وپرسنلی تشکیل داده اند و تاریخ بهره برداری آن 27/5/79 وتولیدی 27/5/81 می‌باشد.

    چرا نام این شرکت را این چنین انتخاب شده:

    شرکت تولیدی تکن نام شرکت مورد نظر ما می‌باشد که این واژه از حروف اصلی تعاونی کارکنان نداجا برگرفته شده است.

    انگیزه:

    در درجه اول مهمترین انگیزه ما برای انتخاب یک شرکت در اختیارگذاشتن هر گونه اطلاعات در زمینه های مختلف بود که با پیدا کردن آشنا در یکی از شرکت های تولیدی ما این شرکت را انتخاب کردیم. اما در درجه دوم انتخاب ما از این شرکت افزایش سطح اطلاعات وتجربه کاری در زمینه های مورد بررسی وغیره شرکت می‌باشد وهم چنین فراگیری کار در یک شرکت ونحوه عملکرد آن.

    ساختار سازمانی:

    از 3 بخش عالی –میانی- عملیاتی تشکیل شده است. درقسمت عالی سهامداران و هیئت مدیره ومدیر عامل شرکت مشغول به فعالیت هستند. در قسمت میانی واحدهای معاونت تولید-معاونت مالی واداری- معاونت بازرگانی- معاونت شرکتهای تابعه- معاونت حقوقی- معاونت تحقیق وتوسعه-معاونت پروژه های قرار دارند ودر قسمت عملیاتی سه کارگاه تولیدی مشغول به کار هستند که در این پروژه یک کارگاه مورد بررسی قرار گرفته است. در ضمن ساختار سازمانی کل شرکت تعاونی کارکنان نداجا تکن در پیوست می‌باشد.

     

    شرح وظایف:

    1300 نفر سهامدار عضو-

    1/را تعیین سیاست ورویکردهای کلان شرکت

    2/انتخاب هیئت مدیره (7نفر) برای مدت 3 سال

    3/ انتخاب بازرسان (3 نفر) برای مدت یکسال

    4/انتخاب حسابرس مستقل برای مدت یکسال

    5/تصویب رویه های مالی واداری و...

    هیت مدیره:

    1/انتخاب مدیرعامل برای مدت 2 سال

    2/ تصویب مدیران ومعاونین ارشد قیمت ها که توسط مدیر عامل پیشنهاد می‌گردد.

    3/ تهیه وتنظیم وبازنگری رویه ها-روش ها دارایه به سهامداران جهت تصویب(در مجمع عمومی یا فوق العاده)

    4/تصویب طرح ها وفعالیت های پیشنهادی مدیر عامل

    مدیر عامل:

    انتخاب گزینش نیروهای متخصص در قالب رویه ها-روش ها و مصوبات هیئت مدیره

    2/اجرای طرحهای مصوبه هیئت مدیره

    3/نظارت بر فعالیت های قسمت های مختلف

    4/تلاش در جهت توسعه ودرآمد زایی وبهره وری

    5/ارایه گزارشات ضروری به هیئت مدیره در جلسات و دوره ها

    معاونت اداری ومالی-

    1/جذب سرمایه ونقدینگی مورد نیاز شرکت

    2/تنظیم وعقد قرارداد ها ونظارت براجرای آن ها

    3/نگهداری حساب سهامداران

    4/انجام امور پرسنلی وحقوقی و مزایا

    5/نگهداری حسابهای مالی وتهیه صورتهای مالی واداری

     

    فرایند تولید:

    مرحله اول:

    تهیه سه نمونه از هر محصول وتایید توسط کارفرما وپلمپ کردن آن وتوزیع آن بین کارفرما، پیمانکار وزمان بستن قرارداد با پیمانکار بابت دوخت لباس ابتدا سه دست لباس دوخته شده وآماده برای استفاده را به عنوان تهیه کرده تامورد تایید کارفرما قرار گیرد وکارگران تولید بر طبق آن نمونه بقیه لباس ها را می دوزند.

    مرحله دوم:

    کنترل کمی وکیفی پارچه وخرج کار و مطابقت آنها با مشخصات قرارداد به این ترتیب که در هر قراردادی که بین شرکت تولیدی وکارفرما بسته می‌شود یک سری استانداردها ومشخصه های برای کار تعیین می‌شود که سرپرست تولید باید قبل از اینکه پارچه به مرحله برش رود آن را از نظر کمی وکیفی مورد کنترل قرار دهد.

    مرحله سوم:

    تهیه الگوهای کاغذی ویا مقوایی پوشاک والبسه مورد قرارداد در قطعات مختلف به این ترتیب که زمان قرارداد دوخت یک لباس بسته میشود باید الگوهای آن لباس از جمله وپشت و آستین وبقیه آن را تهیه کرد( در سایزهای مختلف)

    مرحله چهارم:

    قراردادن پارچه بر روی میز برش در لایه ها بالا(10و20و30لایی) به صورت صاف و بدون چروک به این صورت که برای برش پارچه ها از روی الگو چند توپ پارچه را روی یک میز خیلی بزرگ و پهن به نام میز برش پهن کرده و آن را کاملا صاف کرده تا چروکی نداشته باشد زیرا که موجب خراب شدن الگو یا به هدر رفتن پارچه می‌شود.

    مرحله پنجم:

    پیاده نمودن الگوها بر روی پارچه واستفاده از تمامی قسمت های پارچه با قراردادن الگوها (قطعات مربوط به یک پوشاک نظیر آستین ،یقه، قسمت جلو وعقب وسرآستین و..)

    مرحله ششم:

    برش دادن پارچه ها با استفاده از دستگاه برش وشماره گذاری قطعات به این ترتیب که وقتی تمامی الگوها را روی پارچه پیاده کردیم وآنها را برش دادیم نوبت به شماره گذاری آن ها می رسد این کار برای این است که کارگران بدانند واشتباه نکنند کدام قسمت را باید به هم بدوزند.

    مرحله هفتم:

    واگذاری قطعات پارچه های برش خورده به کارگران جهت دوخت و بعد هم اتوکردن وغیره به این صورت که بعد از اینکه برش پارچه خاتمه یافت هر قسمت را به کارگران مخصوص خود می دهند مثلا قسمت جلو وعقب عده ای خاص می دوزند وآستین ویقه را افراد دیگر والی آخر

    مرحله هشتم:

    کنترل کیفیت و بازرسی به این ترتیب است که بعد از خاتمه تمامی مراحل دوخت یک پارچه آن لباس به اتاق کنترل کیفیت می رود و مورد بازرسی قرار میگیرد تا معلوم شودتمامی مراحل به خوبی انجام گرفته اند و آیا مطابق نمونه استانداردها بوده است یا نه که در این صورت به مرحله بعدی بوده می‌شود واگر مطابقت نداشت دوباره برگشت می خورد تا مطابق نمونه شود.

    مرحله نهم:

    بسته بندی کردن به این ترتیب که وقتی مشخص شد که لباس ها طبق نمونه بوده آن ها را بسته بندی های تهیه شده قرار می دهند البته ابتدا لباس ها را مرتب کرده و آن ها را تا می کنند.

    مرحله دهم:

    تحویل کار انجام شده به پیمانکار وتسویه مالی

     

    تهیه مواد اولیه:

    پارچه – عمدتا توسط کارفرما از کارخانجات تولیدی داخل کشور نظیر جامعه- مطهری-فومنات- ایران پوپلین- مخمل کاشان تهیه وبه صورت یکجا و یا به تدریج ودر قبال ضمانت نامه بانکی یا سفته یا چک به پیمانکار تحویل می‌گردد. اما گاهی اوقات کارفرما نمونه پارچه کار به پیمانکار شان داده و پیمانکار پارچه را تهیه می‌کند.

    خرج کار- خرج کار( آستری- زیپ-دکمه-نخ و..) عمدتا توسط کارفرما تعریف ومشخص وتوسط پیمانکار تهیه می‌گردد.

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی شرکت تعاونی کارکنان نداجا

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    -مجموعه روش ها  ودستورالعمل های شرکت مرتبط با تحقیق

    2-دفاتر حسابداری برای فرم ها

    3-کارشناسان و متخصصان شرکت

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت