پروژه ساختمان های بتنی

تعداد صفحات: 61 فرمت فایل: word کد فایل: 1000674
سال: 1391 مقطع: کاردانی دسته بندی: پایان نامه مهندسی معماری
قیمت قدیم:۱۲,۷۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه ساختمان های بتنی

    پروژه برای اخذ مدرک کاردانی رشته معماری

    مقدمه

    اجرای ساختمان به آگاهی از یکسری مسائل فنی که به علم رشته های مختلف ساختمان بستگی دارد، نیازمند است.

    بدیهی است عدم توجه به مسائل تئوری معماری، محاسباتی و تأسیساتی در اجرا و ساخت اشکالات را در پی خواهد داشت که به زودی به تعمیر ساختمان منتهی خواهد شد، که باید در اسرع وقت ساختمان را به وسیله تعمیر محافظت کنیم و ضمن اجرای اصولی تعمیر، عمر مفید ساختمان را تداوم بخشیم. چرا که در بعضی مواقع، اشتباه در تعمیر ساختمان خسارت مالی و جانی جبران ناپذیری در بر خواهد داشت.

     

    -1 پیاده سازی نقشه

    منظور از پیاده کردن نقشه یعنی انتقال نقشه ساختمان از روی کاغذ بر روی زمین به وسیله ابزار آلات در دسترس با ابعاد اصلی به طوری که محل دقیق پی ها و ستون ها و دیوار ها و عرض پی ها روی زمین به خوبی مشخص باشد. باید دقت داشت که این مرحله یکی از مهمترین مراحل ساخت می باشد چرا که کوچکترین اشتباهات در این مرحله قابل صرفنظر نبوده و اگر این خطا ها از مقدار مجاز آیین نامه ای بیشتر باشد ، باید اقدام به تخریب کل ساختمان کرد. حال برای پیاده کردن نقشه دو راه داریم اگر ساختمان مهم و بزرگ بود می بایست از دوربین های نقشه برداری استفاده شود ولی برای پیاده کردن نقشه ساختمان های معمولی و کوچک (مانند همین پروژه) از متر و ریسمان بنایی می توان بهره برد که دقت لازم برای کارهای معمولی را دارند. برای پیاده کردن نقشه با متر و ریسمان کار ابتدا باید محل کلی ساختمان را روی زمین مشخص نموده و بعد با کشیدن ریسمان کار به  یکی از امتداد های تعیین شده و ریختن گچ ، یکی از خطوط اصلی ساختمان را تعیین کرد و بعد خطوط دیگر را با همین روش مشخص می کنیم . البته برای ایجاد زاویه ی قائمه می توان از اعداد فیثاغورثی بهره برد مانند اعداد 3و4و5 متر یا 60و 80و100 سانتی مترکه در آن دو تای اوّلی اضلاع جانبی اند و عدد آخر که از همه بزرگتر می باشد مقدار عدد وتر می باشد.

    1-2 گود برداری

    در این قسمت از عملیات اقدام به خاکبرداری محل نقشه اجرا شده می شود تا به خاک بکر رسید. انجام این عمل به آن علت است که همانطور که گفتیم زمین ، بار کلی ساختمان را تحمل می کند لذا باید پی ها بر روی یک سطح محکم و بدون رانش قرار بگیرد تا در آینده پس از اتمام پروژه و در نتیجه ی بارگذاری، پی ها نشست بیش از حد نداشته باشند و یا اینکه نشستهای متفاوت نداشته باشند. البته اگر زمین موجود، بدون خاکبرداری، بکر باشد، باز هم باید اقدام به گودبرداری کرد. این عمل بدان علت است که همانطور که می دانیم پی از قسمتهای مهم سازه می باشد. و جنس آن از بتن می باشد همانطور که می دانیم بتن از دو المان آرماتور آهنی و ملات سیمان ماسه شن تشکیل شده است. آهن در مقابل سولفاتها و موادی همچون کلر و آب حساس است و در صورت وجود این عوامل در کنار آهن ، آهن زنگ زده و مقاومت فشاری و کششی خود را از دست می دهد. همچنین ملات سیمان هم در مقابل آب ضربه پذیر است و مقاومت خود را از دست می دهد. بنابر این سطح زیرین پی ها باید حداقل 1.5 الی 2 متر پایین تر از تراز کف زمین باشد. پس ما باید اقدام به گودبرداری به اندازه درج شده در نقشه ها بکنیم.

    در موقع گودبرداری چنانچه محل گودبرداری بزرگ نباشد از وسائل معمولی مانند بیل و کلنگ و فرقون ( چرخ دستی ) استفاده می گردد , برای این کار تا عمق معینی که عمل پرتاب خاک با بیل به بالا امکان پذیر است ( مثلاً 2 متر ) عمل گود برداری را ادامه می دهند و بعد از آن پله ای ایجاد نموده و خاک حاصله از عمق پائین تر از پله را روی پله ایجاد شده ریخته و از روی پله دوباره به خارج منتقل می نمایند . برای گود برداری های بزرگتر استفاده از بیل و کلنگ مقرون به صرفه نبوده و بهتر است از وسایل مکانیکی مانند لودر و غیره استفاده شود . در این گونه موارد برای خارج کردن خاک از محل گود برداری و حمل آن بخارج کارگاه معمولاً از سطح شیبدار استفاده می گردد . بدین طریق که در ضمن گودبرداری سطح شیبداری در کنار گود برای کامیون و غیره ایجاد می گردد که بعد از اتمام کار این قسمت بوسیله کارگر برداشته می شود.

     

    در این پروژه خاکبرداری به علت کم بودن حجم، خاکبرداری با وسایل دستی صورت گرفته است.

     

    1-3 استفاده از دیوارهای مانع و نایلون :

    چون ایجاد شیب مورد لزوم موجب کار اضافی برای حمل خاک بیشتر به خارج و انتقال مجدد آن بعد از ساختن دیوار مورد لزوم به پشت دیوار می باشد لذا برای جلوگیری از پرداخت هزینه بیشتر و عدم انجام کار اضافی در موقع گودبرداری در زمینهای سست بعضی وقتها در صورت امکان اقدام به ایجاد دیوارهای مانع می نمایند.که این دیوارهای مانع یا از آجر یا از بلوک ویا از چوب می باشند. و حتی می توان از نایلون هم استفاده کرد. 

  • فهرست و منابع پروژه ساختمان های بتنی

    فهرست:

    مقدمه..................................................................................................................................

    فصل اول

    1-1 پیاده سازی نقشه 2

    1-2 گود برداری 2

    1-3 استفاده از دیوارهای مانع و نایلون 2

    1-4 پیاده کردن محل پی ها و شناژها و آرماتور گذاری 2

    1-5 قالب بندی پی 2

    بتن سازی و بتن ریزی  پی 2

    فصل دوم 2

    2-1 گود برداری : 2

    2-2 شمع کوبی (pier ) 2

    2-3 انواع پی : 2

    2-4 مشکلات پی تک 2

    2-5 اولویت استفاده از پی 2

    2-6 آرماتوربندی پی 2

    2-7 قالب بندی پی 2

    2-8 بتن ریزی پی 2

    2-9 آرماتوربندی ستون ها 2

    2-10 قالب بندی ستون ها 2

    2-11 بتن ریزی ستون ها 2

    2-12 آرماتور بندی تیرها 2

    2-13 قالب بندی ستون ها 2

    2-14 بتن ریزی تیرها 2

    2-15 اجرای دیوار برشی 2

    2-16 آرماتور بندی دیوارهای برشی 2

    2-17 قالب بندی دیوارهای برشی 2

    2-18 اجرای راه پله 2

    2-19 انواع سقف 2

    2-19-1 سقف طاق ضربی 2

    2-19-2 ویژگی های سقف طاق ضربی 2

    2-20 سقف تیرچه بلوک 2

    2-21 ویژگی های سقف تیرچه بلوک 2

    2-22 سقف مرکب ( composite ) 2

    2-22-1 ویژگی های سقف مرکب (composite ) 2

    2-23 دال های بتنی 2

    2-23-1 انواع دال از لحاظ سیستم سازه ای 2

    2-23-2 ویژگی های دال های بتنی 2

    2-24 نازک کاری 2

    2-25 نما کاری: 2

    فصل سوم 2

    3-1 اجرای ستونها 2

    3-2 اجرای تیرها و سقف ها 2

    3-3 ساخت پله 2

    3-4 شرحی در مورد نما کاری ساختمان 2

     

    .

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت