فهرست و منابع پایان نامه بازاریابی و بازاررسانی زیره و زرشک
                                        فهرست:
فصل اول
1-1 مقدمه 2
2-1 ضرورت و اهمیت مسئله 5
3-1 اهداف تحقیق 8
4- 1 فرضیات تحقیق 8
5-1 کاربردهای انجام تحقیق 9
6-1 پیشینه تحقیق 9
تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی 9
فصل اول
بخش اول 17
1-2  مقدمه 17
2-2 تاریخچه 18
3-2 خصوصیات گیاهشناسی زیره سبز 18
1-3-2  ویژگیهای عمومی 18
2-3-2  ارقام زیره سبز 20
3-3-2  زیستگاه و پراکنش 20
1-4-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی 25
2-4-2 اهمیت دارویی 26
5-2  سایر کاربردهای زیره سبز 26
6-2  ویژگیها وروشهای کشت زیره سبز 27
1-6-2 کاشت 29
3-6-2  داشت 30
3-6-2 برداشت 31
7-2  آفات و امراض 32
8-2  خصوصیات زرشگ 33
9-2  تاریخچه زرشک 34
10-2  خصوصیات گیاهشناسی و پراکنش جنس زرشک 35
1-10-2  ویژگیهای عمومی 35
2-10-2  گونههای زرشگ 35
3-10-2  زیستگاه و پراکنش 38
11-2  مصارف خوراکی، ارزش غذایی و اهیمت دارویی زرشک 39
1-11-2  مصارف خوراکی و ارزش غذایی: 40
2-11-2  اهمیت دارویی 40
12-2 سایر کابردهای زرشک: 41
13-2 ویژگیها و روشهای پرورش زرشک بیدانه 42
1-13-2  کاشت و تکثیر 44
2-13-2 داشت 45
3-13-2 برداشت 46
14-2 آفات و امراض زرشک 48
بخش دوم 51
1-2  تعریف بازار 51
2-2  طبقه بندی بازارهای مختلف 51
1-2-2  طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: 51
2-2-2 بازارها بر اساس وضعیت مکانی: 52
3-2   تعریف بازاریابی 52
4-2  ابعاد مختلف بازاریابی 55
1-4-2  بازاری گرائی 56
2-4-2  بازار شناسی 56
3-4-2  بازاریابی 56
4-4-2  بازار رسانی 57
5-4-2  بازار گردی 57
6-4-2  بازار سنجی 57
7-4-2 بازار داری 58
8-4-2 بازار گرمی 58
9-4-2  بازار گردانی 58
5-2  عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی 59
6-2  تاریخچه بازاریابی 59
7-2  مفاهیم اساسی بازاریابی 62
8-2  عوامل موثر در بازاریابی 63
1-8-2  فروشندگان اولیه 63
2-8-2 واسطههای بازاریابی 64
1-2-8-2 دلالان 64
2-2-8-2  واحدهای توزیع فیزیکی 64
3-2-8-2  آژانسهای خدمات بازاریابی 65
4-2-8-2  واسطههای مالی 65
3-8-2  مشتریان 65
4-8-2  رقبا 66
5-8-2 جوامع 67
9-2  مفهوم جدید بازاریابی 67
10-2 تئوریهای رفتار خریدار 68
1-10-2  تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory) 68
2-10-2  تئوری روان شناسی (psychogical) 69
1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار 69
1-1-2-10-2 شناخت اشکال 69
2-1-2-10-2  جستجو برای اطلاعات 70
3-1-2-10-2  ارزیابی کردن خط مشیهای مختلف (عمل تصمیم گیری) 71
11-2  مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی 72
12-2  اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی 73
13-2  عملیات بازاریای 75
1-13-2  فعالیتهای مبادله ای 75
2-13-2  فعالیتهای فیزیکی 76
14-2  سازمان بازاریابی 78
15-2  فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی 80
1-15-2   جمع آوری اطلاعات 80
2-15-2  حمل و نقل 81
3-15-2  درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات 82
4-15-2  بسته بندی و تبدیل محصولات 83
5-15-2 انبارداری 85
6-15-2  تبلیغات 85
7-15-2   اعتبار 85
8-15-2  قیمت گذاری 86
16-2  شبکههای بازاریابی 87
1-16-2 خرده فروشان 87
2-16-2  عمده فروشان 87
3-16-2  سلف خران 88
4-16-2  میدان داران 88
5-16-2 سایر موارد 88
17-2  اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی 89
1-17-2  آنچه به عهده دولت میباشد 89
2-17-2  آنچه بر عهده تولید کننده میباشد 90
18-2  نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی 91
19-2  مسیر بازاریابی 91
20-2  هزینههای بازاریابی 92
21-2  حاشیه بازاریابی 93
24-3- کارایی بازاریابی 94
23-2  مدلهای حاشیه بازاریابی 96
1-23-2  الگوی مارک- آپ (Mark up Model) 96
2-23-2  الگوی حاشیه نسبی (Relative Model) 97
3-23-2  الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model) 97
4-23-2 الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model) 98
24-2  شفافیت بازار 99
25-2  برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی 99
فصل سوم
1-3  مقدمه 103
2-3  روش تحقیق 103
3-3 روش جمع آوری اطلاعات 103
4-3 منابع اطلاعات ثانویه 104
5-3 منابع اطلاعات اولیه 105
6-3 جامعه آماری 105
7-3 نمونه آماری 105
فصل چهارم
1-4- مقدمه 108
2-4- اهمیت اقتصادی زیره 108
1-2-4- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره 110
2-2-4- روند تولید و صادرات زیره 110
3-4 مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق 114
4-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره 115
1-4-4  ویژگیهای سنی 115
2-4-4  سطح تحصیلات 116
3-4-4 وضعیت مالکیت اراضی 117
5-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره 118
1-5-4 ویژگیهای سنی 118
2-5-4  سطح تحصیلات 119
1-6-4  ویژگیهای سنی 120
2-6-4 سطح تحصیلات 120
7-4  انواع بازارهای زیره 121
1-7-4  بازار سر مزرعه 122
2-7-4 بازار عمده فروشی 124
3-7-4  بازار خرده فروشی 126
8-4 سازمان بازاریابی زیره 127
1-8-4  عمده فروشان 128
2-8-4  خریدران محلی 129
3-8-4   نمایندگان عمده فروش 129
4-8-4  میدان داران 130
5-8-4 دلالان 130
6-8-4   خرده فروشان 131
9-4  عملیات بازاریابی زیره 131
1-9-4  حمل و نقل 131
2-9-4  درجه بندی 132
3-9-4  استاندارد 133
1-3-9-4 مواد خارجی موجود در زیره 133
2-3-9-4  ویژگیهای زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: 134
4-9-4   بسته بندی 134
5-9-4  اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: 135
5-9-4 انبارداری 135
10-4  اعتبار 135
11-4  مسیر بازاریابی زیره 137
1-11-4  مسیرهای اصلی بازاریابی زیره 138
12-4  قیمت گذاری 138
13-4 حاشیه بازاریابی 139
14-4  هزینه بازاریابی 141
15- 4  سود بازاریابی 144
16-4  ضریب هزینه بازاریابی 145
17-4  ضایعات 146
18-4  عدم کارایی بازاریابی 147
19-4  شفافیت بازار 148
20-4  ویژگیهای نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک 149
1-20-4  ویژگیهای سنی 149
2-20-4  سطح تحصیلات 150
3-20-4  وضعیت مالکیت اراضی 151
21-4  ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک 152
1-21-4 ویژگیهای سنی 152
2-21-4  سطح تحصیلات 153
22-4 ویژگیهای نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک 153
1-22-4  ویژگیهای سنی 153
2-22-4  سطح تحصیلات 154
23-4  انواع بازارهای زرشک 155
1-23-4  بازار سر مزرعه 156
2-23-4  بازار خرده فروشی 158
24-4   سازمان بازاریابی 160
1-24-4  عمده فروشان 160
2-24-4 خریداران محلی 161
3-24-4  نمایندگان عمده فروش 162
4-24-4  میدان داران 162
5-24-4  دلالان 163
6-24-4 خرده فروشان 163
25-4 عملیات بازاریابی زرشک 164
1-25-4  حمل و نقل 164
2-25-4 درجه بندی 164
3-25-4 استاندارد 166
4-25-4  بسته بندی 168
5-25-4  انبارداری 168
26-4  اعتبار 169
27-4  مسیر بازاریابی زرشک 170
28-4 قیمت گذاری 171
29-4 حاشیه بازاریابی 172
30-4  هزینههای بازاریابی 173
31-4  سود بازاریابی 177
32-4  ضریب هزینه بازاریابی 179
33-4  ضایعات 179
34-4  عدم کارایی بازاریابی 182
35-4  شفافیت بازار 183
36-4  مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک 184
فصل پنجم
1-5- مقدمه 188
2-5  نتایج و بحث 188
3-5  پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک 198
منابع 205
.
منبع:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37- Thompson، H. (1997)، Globalization and economic international review of economis and finance ، vol6(2) . pp ، 181-92.
38- Warr ، P and Wolimer (1996)، The demand or LDC Exports of Primary Commodities : The Case of the Philippines ، Australia's Journal of Agricultural Economics ، Vol . 40، No . 1، pp. 37-49.
39- Williamson، R.b. (1996)، The Role of Exports and foreign in Latin American Economic Growth، Shothem Economic Journal 45، pp. 410-20.
.