کباب

تعداد 35 مورد تحقیق و مقاله و پایان نامه و پروژه دانشجویی در مورد کباب در وب سایت یافت گردید. این نتایج یافت شده می تواند شامل پایان نامه، پروژه دانشجویی، تحقیقات و مقالات دانش آموزی، طرح کسب و کار و همچنین گزارش کارآموزی دانشجویی درباره کباب باشد که می توانید از این تحقیقات و مقالات کباب در پروژه های دانش آموزی و دانشجویی خود در کلیه مقاطع تحصیلی و کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا استفاده نمائید.

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع غذایی

مقدمه : این شرکت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبک و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد که مدارک و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این کارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشکسوتان این صنعت دانست کارخانه تهران همبرگر (فرآورده ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

احتمالاً در بین تمام ورزش ها، این ورزش انواع متنوع تری دارد. در حقیقت، اگرچه دوچرخه سواری روی پیست یا در جاده مشابه هم هستند، اما وقتی که مسابقه ای به صورت شهر به شهر، یک مسابقه ی شش روزه، یک مسابقه ادامه دار، یک مسابقه ی آمریکایی یا مسابقه ی سرعت انجام می شود، در آن صورت هیچ شباهتی با هم ندارند الف) مسابقه در جاد: این مسابقه فقط در مدت یک روز( شهر به شهر یا قهرمانی) انجام می ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

اسم من سیب زمینی است من از آمریکای جنوبی آمده ام ‌ مسکن دردهای معدی هستم مقوی قلب بوده ، لثه ها را محکم کرده و از خونریزی آن جلو گیری می کنم . تنوری من ویتامین بیشتری دارد. از سرخ کردن من بپرهیزید … و اگر زخم معده دارید از نوع اسلامبولی من استفاده کنید. به من در زبان فارسی سیب زمینی می گویند و چون در زمان ناصر الدین شاه ، میرزا ملکم خان مرا به ایران آورد ، مدتی به «آلو ملکم» ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

هنگام کار چه چیزهایی باید بخورید؟ ضرب المثل معروفی می گوید: شما آن چیزی هستید که می خورید. ولی برای خوردن و آشامیدن خود هنگام کار چه اندازه فکر می کنید؟ آنچه می خورید و می آشامید تأثیر عمده یی روی انجام کار شما دارد.در کوتاه مدت،رژیم غذایی می تواند روی میزان انرژی،کارآیی و حتی خلق و خوی شما اثر بگذارد.در درازمدت، برنامه غذایی بی تعادل می تواند پی آمدهایی جدی برای سلامت شما داشته ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: تحقیق مقاله گردشگری و توریسم

تاریخچه شهر ارومیه پارسیان در مهاجرت خود از ایران‌ ویج نخست در غرب و جنوب دریاچه ارومیه ساکن شدند ولی پس از آن به مهاجرت خود ادامه دادند و تا سرزمین پارس (استان فارس) پیش رفتند.[۴] جلگه ارومیه در دوران باستان در قلمرو مادها، آشوریان، و دیگر اقوام نیز قرار داشته‌است. شاه عباس بزرگ پس از بیرون راندن عثمانی‌ها از خاک ایران در صدد برآمد طوایفی را برای مرزداری قدرتمند در بخش غربی ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: تحقیق مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری

گردشگری کانادایی ها باصرف 279 میلیارد دلارکانادا در سفرهای خارجی رکورد جدیدی در این زمینه بر جای گذاشته اند. آخرین آمار منتشر شده در این باره حاکی از رشد3/5 درصدی سفر کانادایی ها به خارج نسبت به سال گذشته است و این درحالی صورت گرفت که در سال2006 به طور میانگین دلار کانادا در حدود 83 سنت آمریکا افزایش داشته که نسبت به سال گذشته 4/7 درصد رشد نشان می دهد.در واقع همین موضوع باعث ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله معارف اسلامی و الهیات

خدایا چه بسیار زمانی که یاد تو از ذهن های ما رفت و در حال غفلت و پریشانی معصیت تو را انجام دادیم. خدایا هر زمان که پرده های شهوت و عضب مرا فرا گرفتند و به سوی نفس امّاره شتافتم پرده ای از شرم دیدگانم را فراگرفت تا جایی که جرئت بازگشت به سویت را نداشتم و از خجالت صدا در گلویم گرفته شد. معبودا؛ راه زندگی راهی طولانی و پرفراز و نشیب است. می دانم هنوز راه زیادی را طی نکرده ام ولی در ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

کم خونی فقر آهن کم خونی فقر آهن، اغلب طی یک معاینه طبی و از طریق یک آزمایش خون که میزان هموگلوبین و آهن خون را می سنجند آشکار می گردد. ● کم خونی فقر آهن چیست؟ شایعترین علت کم خونی ، فقر آهن می باشد. آهن جهت ساخت هموگلوبین لازم است. آهن اکثراً درون هموگلوبین ذخیره می شود و حدود ۳۰ درصد از آهن نیز در فریتین و هموسیدرین مغز استخوان ، طحال و کبد ذخیره می گردد. ● علت کم خونی فقر آهن ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

در دوران بارداری رژیم غذایی کامل و کافی ، سلامت و زیبایی شما را حفظ می کند و رشد نوزادتان را تأمین می کند . در قدیم عقیده داشتند که خوراک زن حامله بایستی دو برابر غذای زن عادی باشد ، البته درست است که زن حامله به مقدار بیشتری غذا احتیاج دارد ولی خوراک روزانه او نباید از حد معینی تجاوز کند زیرا زیاده روی در غذا نه تنها مفید نیست بلکه زیان آور است . بدون شک یکی از بزرگترین آرزوهای ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند که با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممکن است در مدت چند ساعت، مواد غذایی به کلی غیر قابل مصرف شود. سیب زمینی به علت دارا بودن آب زیاد، از فساد ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکول‌های زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین‌ها وجود دارد، از این رو انواع بی شماری از پروتئین‌ها نیز می‌توانند وجود داشته باشند. پروتئین‌ها در بخشی درون سلول به نام ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

تغذیه کاربردی اصول تغذیه کاربردی در قلب و عروق ، فشار خون ، چربی خون ، دیابت و یبوست تجویز رژیم غذایی همیشه به معنای کاهش میزان غذای دریافتی نمی باشد . بلکه در حقیقت اصلاح برنامه غذایی افرادی است که مبتلا به چربی خون ، دیابت ، فشار خون ، یبوست ،و مشکلات قلب و عروق شده اند . بنابر این افرادی که مبتلا به یکی از موارد ذکر شده می باشند بیمار نبوده بلکه باید در تغذیه و روش زندگیlife ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

سویا وبیاى روغنی، سوژا یا سویا از دانه‌هاى مهم روغنى به‌شمار مى‌رود و این گیاه بر اساس بسیارى از مدارک و شواهد، ۲۸۰۰ سال قبل از میلاد در چین کشت مى‌شده و به‌عنوان گیاهى مقدس مطرح بوده است. منشاء و منطقه اصلى اهلى شدن این گیاه، شمال شرقى چین دکر شده است، اما مرکز ژنى جنس Glycine، علاوه بر چین در شرق آفریقا و استرالیا نیز قرار دارد. ارقام مهم سویا ارقام سویا را مى‌توان از لحاظ ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم پزشکی

کم خونی فقر آهن، اغلب طی یک معاینه طبی و از طریق یک آزمایش خون که میزان هموگلوبین و آهن خون را می سنجند آشکار می گردد. ● کم خونی فقر آهن چیست؟ شایعترین علت کم خونی ، فقر آهن می باشد. آهن جهت ساخت هموگلوبین لازم است. آهن اکثراً درون هموگلوبین ذخیره می شود و حدود ۳۰ درصد از آهن نیز در فریتین و هموسیدرین مغز استخوان ، طحال و کبد ذخیره می گردد. ● علت کم خونی فقر آهن چیست؟ ▪ کاهش آهن ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

تاثیر انواع روش های پخت بر روی خاصیت مواد غذایی در مطلب قبلی در مورد تاثیر روش جوشاندن بر روی مواد غذایی توضیح دادیم . در این مطلب تاثیر سایر روش های حرارت مرطوب ( بخارپز و آرام پز ) و روش حرارت خشک را مورد بررسی قرار می دهیم. بخارپز کردن : در این روش از بخار تولید شده توسط آب جوش برای پخت ماده غذایی استفاده می شود. از آنجا که تماس بین ماده غذایی و آب در این روش کمتر از روش ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: تحقیق مقاله تحقیق و مقاله رایگان

معایب استفاده از میکروویو در تهیه غذا میکروویو که به اشتباه ماکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکروMICRO(به معنی کوچک) وویوWAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد. فرکانس چنین امواجی، بین300 مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. بُرد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: تحقیق مقاله مهندسی برق

مقدمه: برق گرفتگی –که بدو صورت برق گرفتگی در اثر جریان برق شهری و برق گرفتگی متعاقب برق جوی ( صاعقه زدگی ) دیده میشود یکی از علل عمده مرگهای غیر طبیعی است . اگر مصدوم از آسیبهای حاصله نجات یابد آنرا اصطلاحاُ برق زدگی (1) می نامیم و اگر عبور جریان از بدن موجب مرگ شود آن را برق گرفتگی (2) می خوانیم. اینجناب در شماره 8 مجله وزین قضائی و حقوقی دادگستری بحث کوتاهی در مورد برق زدگی و ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: تحقیق مقاله علوم تغذیه

میلیون ها نفر از مردم،رژیم های غذایی دقیقی را مراعات می کنند.پژوهش هایی که در زمینه تغذیه صورت گرفته،به ما می آموزد که بدن ما نمایانگر نحوه تغذیه است.بنیه جسمانی،مقاومت در برابر بیماری،قد و حتی طول عمر ما ارتباط نزدیکی با غذاهای مصرفی مان دارد. توجه به اهمیت تغذیه در ورزش،موضوع جدیدی نیست و سابقه طولانی دارد.در اولین دوره المپیک،پزشکان توصیه های غذایی برای ورزشکاران ارائه می ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: تحقیق مقاله تربیت بدنی

تغذیه ورزشی یک ورزشکار حرفه ای تا زمانی که نداند چه باید مصرف کند و چگونه و با چه مواد غذایی کلیه نیازهایش را تامین کند ، موفق نخواهد بود. امروز ، علم تغذیه یکی از اساسی ترین عوامل موفقیت ورزشکاران است. همه انسان ها بی شک بارها و بارها شنیده اند ، خوانده اند و می دانند که ورزش برای هر بدنی لازم است. و اهمیت ورزش تا حدی است که گفته شده: «عقل سالم در بدن سالم است.» مقدار انرژی که ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: تحقیق مقاله سایر موضوعات

اسم من سیب زمینی است من از آمریکای جنوبی آمده ام ‌ مسکن دردهای معدی هستم مقوی قلب بوده ، لثه ها را محکم کرده و از خونریزی آن جلو گیری می کنم . تنوری من ویتامین بیشتری دارد. از سرخ کردن من بپرهیزید … و اگر زخم معده دارید از نوع اسلامبولی من استفاده کنید. به من در زبان فارسی سیب زمینی می گویند و چون در زمان ناصر الدین شاه ، میرزا ملکم خان مرا به ایران آورد ، مدتی به «آلو ملکم» ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: تحقیق مقاله زندگینامه مشاهیر و بزرگان

عبدِصالح خدا «رجبعلی نکوگویان»مشهوربه«جناب شیخ»و«شیخ رجبعلی خیّاط»در سال1262هجری شمسی،درشهرتهران دیده به جهان گشود. پدرش «مشهدی باقر»یک کارگرساده بود.هنگامی که رجبعلی دوازده ساله شدپدر ازدنیارفت ورجبعلی را که ازخواهروبرادرتنی بی بهره بود،تنها گذاشت. ازدوران شیخ بیش ازاین اطلاعی دردست نیست،امّا اوخود،از قول مادرش نقل می کندکه: «موقعی که تو رادرشکم شبی پدرت-که در چلوکبابی کارمی ...

تعداد صفحه: ۸۲ دسته بندی: پایان نامه مهندسی کشاورزی زراعت

پایان نامه کارشناسی ارشد علوم گیاهی(M.S ) چکیده : در این تحقیق مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت کبد و عضله های کفشک ( cynoglossus macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش bligh and dyer ) استخراج گردید . برای شناسایی این مواد ابتدا کلروفرم که به عنوان حلال مورد استفاده قرار گرفته بود توسط دستگاه rotary evaporator تبخیر و سپس مواد در –n هگزان حل گردید و به ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: پایان نامه حسابداری

چکیده تحقیق در این تحقیق به بررسی سیستم های کنترل داخلی(حسابداری-انبارداری-حقوق و دستمزد-تولیدوفروش) شرکت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است. هدف تحقیق شناخت صنعت گوشت وکارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی وکشاورزی -شناخت شرکت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شرکت مذبور می باشد. روش تحقیق به این صورت که با مراجعه به شرکت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد ...

تعداد صفحه: ۱۲۰ دسته بندی: پایان نامه زیست شناسی

پایان نامه کارشناسی ارشد گرایش : غیر زیستی چکیده : در این تحقیق مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت کبد و عضله ماهی کفشک زبان largescale tonguesole با نام علمی (cynoglossus macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش(bligh and dyer ) استخراج گردید . برای شناسایی این مواد ابتدا کلروفرم که به عنوان حلال مورد استفاده قرار گرفته بود توسط دستگاه rotary evaporator تبخیر ...

تعداد صفحه: ۲۶۷ دسته بندی: پایان نامه معارف اسلامی و الهیات

‍ چکیده بحث تعامل زبان ها با یکدیگر و تاثیر هر یک در دیگری، بحث اساسی فرهنگی و موضوع محققانه ای در زبان شناسی و تاریخ زبان است . پیوستگی زبان عربی به ویژه در بخش واژگان و مفردات و برخی امثال با زبان فارسی و نزدیکی معنوی آن با فرهنگ ایرانیان، آن چنان است که انگیزه های این فکر را فراهم کرده است که زبان عربی زبان دوم مادری ایرانیان است و لازم به ذکر است که اغلب مثل ها ریشه در ویزگی ...

تعداد صفحه: ۴۱۷ دسته بندی: پایان نامه ادبیات فارسی

زبان وادبیات فارسی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد «.M.A» چکیده: شعر گسترده فارسی والاترین میراث فرهنگی ایران است. در طول سالیان متمادی اهل تحقیق و ادب بسیاری متفکرانه و هوشمندانه به تحقیق و تفحصّ و نقد آثار شاعران پرداخته اند و در این مورد بسیاری از مشکلات و دشواریها را نیز آسان کرده اند. باید اذعان کرد که در میان تمام شاعران، اشعار صائب به دلیل نوآوری و ایجاد سبکی نو ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات 1-1مقدمه وبیان موضوع انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد . درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع چوب و سلولزی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید زغال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

فصل اول معرفی سازمان: مرکز تحقیقات اصلاح نهال و بذر، همان‌طور که از اسم آن پیداست، اصلاح رقم‌های مختلف است، یعنی مقایسه ارقام مختلف و رسیدن به یک نتیجه‌ای که کدام رقم بهتر است که این مقایسه هم در طرح‌های بهزراعی، مثل مقایسه فاصله ردیف‌ها، فاصله بوته‌ها، عمق کاشت و ... و معرفی یک رقم برتر به کشاورز و یا وارد کردن ارقام مختلف از مراکز تحقیقاتی بین‌المللی و آزمایش کردن آنها در ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی کشاورزی زراعت

معرفی سازمان: مرکز تحقیقات اصلاح نهال و بذر، همان‌طور که از اسم آن پیداست، اصلاح رقم‌های مختلف است، یعنی مقایسه ارقام مختلف و رسیدن به یک نتیجه‌ای که کدام رقم بهتر است که این مقایسه هم در طرح‌های بهزراعی، مثل مقایسه فاصله ردیف‌ها، فاصله بوته‌ها، عمق کاشت و ... و معرفی یک رقم برتر به کشاورز و یا وارد کردن ارقام مختلف از مراکز تحقیقاتی بین‌المللی و آزمایش کردن آنها در مناطق مختلف ...

تعداد صفحه: ۴۹۹ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی حقوق و فقه

مرکز امور مشاوران حقوقی وکلاء و کارشناسان قوه قضائیه واحد آموزش « فرم گزارش کارآموزی» نام و نام خانوادگی کارآموز: شماره پرونده آموزشی : رشته کارشناسی: راه و ساختمان پرونده به کلاسه : موضوع کارآموزی : مطالعه پرونده بطرفیت خواهان : میر یوسف .... خوانده : اداره حقوقی بانک ملت وکیل قانونی یا نماینده : تعیین خواسته و بهای آن : تقاضای تعدیل مال الاجاره از مبلغ 000/100/1 ریال ماهیانه ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی سایر موضوعات

« توصیف ظاهری مغازه» یک جا سیرابی در بیرون مغازه موجود است که محل پخت سیرابی است و در کنار آن چندین مهتابی رنگ شده وجود دارد. این مغازه فاقد تابلو است و فقط برروی در مغازه با برچسب اسم طباخی و تلفن طباخی را نوشته‌اند و بر بالای آن نوشته شده لژ خانوادگی، داخل که می‌شویم یک سکوی سنگی که برروی آن یک مجمعه بزرگ است و کله‌پاچه در آن در حال پخته‌شدن است دیده می‌شود. همچنین شیشه‌های ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: گزارش پروژه کارآموزی مهندسی صنایع

مهندسی صنایع – برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها مقدمه : در تمامی کارخانه های تولیدی مسئول فنی کارخانه، مسئولیت های زیادی دارد تا محصول مورد نظر تمامی مراحل تولید خود را طی کند تا به دست مصرف کننده برسد همچنین اختیارات مسئول فنی نیز محدود است که این مسئله مانع از انجام درست مسئولیت ها می شود . پس نقص عمده ای که منجر به بروز مشکلات فراوانی برای انجام مسئولیت های فنی می باشد ، گستردگی ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت