طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی (تکمه ایی) به ظرفیت40 تن در سال

تعداد صفحات: 9 فرمت فایل: word کد فایل: 400003690
سال: نامشخص مقطع: کشاورزی و دامپروری دسته بندی: طرح توجیهی کارآفرینی صنایع کشاورزی
قیمت قدیم:۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۴,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی (تکمه ایی) به ظرفیت40 تن در سال

    تهیه شده در سال91 13

    خلاصه طرح:

    موضوع طرح:  پرورش خوراکی

    دستگاه صادره کننده مجوز :  وزارت جهاد کشاورزی

    ظرفیت اسمی تولیدات   : 40 تن در سال

    نوع تولیدات:  قارچ خوراکی و کمپوست

    تعداد شاغلین  :   7 نفر

    مشخصات سرمایه گذاری طرح   :

    سرمایه گذاری کل طرح:                   534.3489               میلیون ریال

    سرمایه گذاری ثابت:                         361.8825             میلیون ریال                    

    سرمایه در گردش:                           172.4664               میلیون ریال

    درآمد سالیانه :                                1022.4                   میلیون ریال

    سود ویژه:                                     332.5342                  میلیون ریال                     

    دوره بازگشت سرمایه:                                                سال

    نرخ بازدهی سرمایه:             %     62.2                           درصد

    نسبت سرمایه گذاری :

    سهم آورده اولیه  : 19%     معادل          102.35            میلیون ریال

    سهم آورده ثانویه  : 78%    معادل          432                میلیون ریال

     

    مقدمه :

    مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی

    بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع

    گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.

    لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در

    زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش

    نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان

    آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین

    غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می شوند. در این میان بازار مصرف قارچ

    خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به

    رشدی را تجربه می کند.

    قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامین ها و لیپیدها است می تواند

    غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های

    خوراکی می توان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

    اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور

    در صنایع غذایی به شمار می رود، می تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا

    در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می توانند با پیاده سازی

    این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.

     

    1- سرمایه گذاری ثابت طرح  :

    1-    1- زمین محل اجرای طرح:0.000کک:ک:کک00::1

     

    متراژ زمین   (متر مربع) قیمت واحد قیمت کل (میلیون ریال)
    (ریال)
    500 100000 50

     

    -2-1  ساختمانها

     

    شرح مساحت زیر بنا    هزینه واحد هزینه کل
    (متر مربع) (هزار ریال) ( میلیون ریال)
    سالن پرورش قارچ 280 215150 42
    سالن پاستوریزاسیون 25 150 3.750
    سوله تهیه کمپوست ١٥٠ 222150 22.5
    طبقه بندی فضای سالنها ٢٠٠٠ 24224 48
    جمع     116.25

     

    -1 -  ماشین آلات و تجهیزات  :

     

    نام ماشین آلات و تجهیزات تعداد    هزینه واحد (هزارریال) هزینه کل
    ( میلیون ریال)
    موتور سم پاش 1 4500 4.5
    فرغون 4 800 3.2
    چرخ دستی 5 1000 5
    پمپ 1 800 0.8
    میکسر 1 20000 20
    هواکش 6 400 2.4
    کولر آبی 5 3300 16.5
    دیگ بخار 1 6000 6
    تراکتور 1 65000 65
    جمع     123.4

     

    1 4-وسایل نقلیه و وسایل

    شرح تعداد    هزینه واحد (هزارریال) هزینه کل
          ( میلیون ریال)
    وانت 1 55000 55
    جمع - - 55

     

  • فهرست و منابع طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی (تکمه ایی) به ظرفیت40 تن در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت